Beauty | 5 x waarom de Yves Rocher Bad- en Douchegel lijn mijn nieuwe favoriet is!

Beauty 5 x waarom de Yves Rocher Bad- en Douchegel lijn mijn nieuwe favoriet is!

Soms vind ik het lekker om met douchegels af te wisselen. Ik ben niet iemand die elke dag, jaar in jaar uit met dezelfde geur in de douche kan staan. De Green Tea & Bamboo 2-in-1 Showerfoam blijft een favoriet, maar ik heb ook weer een nieuwe lijn ontdekt! Uit die lijn heb ik 2 geuren al meerdere keren besteld en ik vind ze superfijn. In dit artikel vertel ik je daarom 5 x waarom de Yves Rocher Bad- en Douchegel lijn mijn nieuwe favoriet is!

Yves Rocher Bad- en Douchegel

Ik ben niet heel makkelijk met douchegels. Ik heb helaas (nog) geen bad, maar dat neemt niet weg dat mijn dagelijkse doucheroutine (hoe kort soms ook) gewoon top moet zijn. Ik heb er járen over gedaan om producten te vinden die goed bij mijn gezicht, huid en haar passen. Wanneer je een gevoelige huid hebt zoals ik, is het proberen, proberen, proberen, testen, testen, testen. Mijn huid gaat heel lekker op showerfoams, maar er zijn nu ook een paar douchegels aan toegevoegd die nu ook tot mijn faves behoren.

Deze bad- en douchegels ontdekte ik toen ik op Youtube zocht hoe ik het beste zelf mijn nagels kon lakken met langdurig resultaat. Een van de nagelproducten die ik daarvoor nodig had was van Yves Rocher. Om mijn winkelmandje op te vullen kocht ik deze 2 geuren:

– Bad- en douchegel Granaatappel & Roze Peper 200 ml en
– Bad- en douchegel Framboos & Munt 200 ml.

Die bevielen me zo goed, dat ik ze een paar weken geleden opnieuw heb besteld.

Yves Rocher

Het merk Yves Rocher kende ik al van vroeger. Mijn moeder bestelde daar wel eens wat (via een ingestuurde bon waarop ze haar gewenste producten aankruiste) en ik mocht dan als jong meisje wel eens een monstertje hebben dat er als cadeautje bijzat. Nou, dat vond ik geweldig hoor! De skincare en make up-spulletjes van mijn moeder proberen! Ik herinner me nog die mini-mini-mini lipstick-testers van ze, hahahaha! Echt te klein gewoon.

Inmiddels is het merk echt gelukkig enorm veranderd. Vroeger in de nineties was het echt meh, maar dat is wat mij betreft nu helemaal anders!

5 x waarom de Bad- en Douchegel lijn mijn nieuwe favoriet is!

Hieronder daarom 5 x waarom de Yves Rocher Bad- en Douchegel lijn mijn nieuwe favoriet is:

1. Het ziet er geweldig uit

De verpakkingen van de gels zien er geweldig uit. Recyclebare flacons, met een mooie illustratie van de ingrediënten erop. De fles heeft een mooie donkergroene dop die makkelijk open gaat. En de flesjes zijn doorzichtig, zodat je goed kunt zien hoeveel je nog hebt.

2. Het zit in handige 200 ml flesjes

Geen enorme flessen die je doucheplankjes overnemen. Maar lieve bad- en douchegel flesjes er heel snoezig uitzien.
Ook handig formaat om voor een weekend weg mee te nemen.

3. Het ruikt zalig, schuimt lekker en geeft energie

– De Granaatappel & Roze Peper is mijn favoriet van de twee! Schuimt makkelijk (niet superveel, ’tis geen foam). Het ruikt zalig lichtzoet, is fris en fruitig van geur maar tegelijkertijd ook warm. Love it! Geeft je een schoon gevoel én je kunt er ook goed mee scheren.
– De Framboos & Munt ruikt echt heel zoet (moet je wel van houden), schuimt makkelijk (niet superveel, ’tis geen foam) en de geur geeft een lekkere boost in de ochtend. Geeft je een schoon gevoel én je kunt er ook goed mee scheren.

4. Vegan en in 12 geuren verkrijgbaar

Deze bad- en douchegels komen in maar liefst 12 (!) geuren en zijn ook nog eens compleet vegan!

Granaatappel & Roze Peper

Omschrijving Bad- en douchegel Granaatappel & Roze Peper:

Om onder de douche of in bad optimaal te genieten van een vitaliserend moment hebben onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® een combinatie geselecteerd van Aloë vera-gel uit biologische teelt, een extract van Roze Pepertjes en Granaatappelextract. De huid wordt op milde wijze gereinigd en subtiel geparfumeerd.

Ingrediënten Bad- en douchegel Granaatappel & Roze Peper:

GLYCERIN · CI 14700 (RED 4) · PARFUM/FRAGRANCE · METHYLPROPANEDIOL · SODIUM CHLORIDE · ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE · DECYL GLUCOSIDE · CI 42090 (BLUE 1) · AMMONIUM LAURYL SULFATE · PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT · SALICYLIC ACID · COCAMIDE MIPA · CITRIC ACID · SODIUM BENZOATE · CI 17200 (RED 33) · AQUA/WATER/EAU · COCAMIDOPROPYL BETAINETETRASODIUM EDTA584v0.

Framboos & Munt

Omschrijving Bad- en douchegel Framboos & Munt:

Om onder de douche of in bad optimaal te genieten van een vitaliserend moment hebben onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® een combinatie geselecteerd van Aloë vera-gel uit biologische teelt, essentiële Pepermuntolie en Frambozenextract. De huid wordt op milde wijze gereinigd en subtiel geparfumeerd.

Ingrediënten Bad- en douchegel Framboos & Munt:

COCAMIDE MIPA · DENATONIUM BENZOATE · AMMONIUM LAURYL SULFATE · CI 19140 (YELLOW 5) · CI 17200 (RED 33) · DECYL GLUCOSIDE · SODIUM CHLORIDE ·
CI 14700 (RED 4) · PARFUM/FRAGRANCE · COCAMIDOPROPYL BETAINE · POTASSIUM SORBATE · AQUA/WATER/EAU · RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACT · LIMONENE · SALICYLIC ACID · SODIUM BENZOATE · CITRIC ACID · ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE · GLYCERIN · BHT · SODIUM HYDROXIDE · METHYLPROPANEDIOL · TETRASODIUM EDTA · 620v0.

Extra pluspunten:

 • 92% natuurlijke ingrediënten
 • bevat geen zeep!
 • biologisch afbreekbaar en
 • PH-huidneutraal.

5. Je ruikt er na het douchen/badderen nog eventjes subtiel naar

Na het douchen ruik ik nog tot een paar uurtjes na het douchen lichtjes en heel subtiel de geuren om me heen. Love it! Ik hou er echt niet van om bakken fruit en kruiden een hele dag met me mee te dragen, hahaha!

Yves Rocher Bad- en Douchegel

Wat ik ervan vind

Ik vind deze bad- en douchegels van Yves Rocher echt geweldig. En dan heb ik het nog niet eens over de prijs gehad! Want ieder flesje kost maar € 3,50! Ja, echt! LOOOOOOVE it! Ik heb net de Katoenplant- & Mimosa geur besteld, want ik ben gek op katoen kaarsen. Dus hopelijk is dit ook lekker…
En tot mijn verbazing zie ik nu ook dat ze de geur Koffiebonen hebben! Wait whuuuuut?

 

 

Ken jij deze bad- en douchegels al van Yves Rocher?

 

Delen:

9 Reacties

 1. 2 december 2022 / 19:33

  Vooral de pomegranate pink berries lijkt me echt een heerlijke geur! Ben al heel lang niet bij (of besteld bij) Yves Rocher geweest moet ik bekennen. Heb nu wel een reden om er iets te bestellen.

 2. Linda schrijft 't op
  2 december 2022 / 19:40

  Ikken het merk goed maar ik heb het nog nooit geprobeerd, een goede feestdagen tip.

 3. 5 december 2022 / 07:31

  Ik heb warme herinneringen aan Yves Rocher. Vroeger bestelden mijn zusjes en ik daar altijd : )

 4. caroline
  5 december 2022 / 08:31

  Deze geurlijn van YR ken ik nog niet, je hebt mijn interesse gewekt!

 5. 7 december 2022 / 10:06

  De geur lijkt me echt lekker. Helaas is mijn huid te gevoelig voor dit soort producten :(

 6. 7 december 2022 / 19:19

  oh dat het vegan is spreekt mij wel aan eigenlijk. Ziet er ook een mooi flesje uit. Je hebt er trouwens mooie foto’s van gemaakt.

 7. Claire
  7 december 2022 / 20:51

  Super leuk dit! Mijn moeder bestelde er vroeger ook regelmatig! Ik wist helemaal niet dat het nog bestond! De geurtjes klinken heerlijk en je foto’s zijn prachtig.

 8. 9 december 2022 / 21:20

  O ik heb dezelfde warme herinneringen aan dit merk als jij! Dat aankruisen, de bergen met mini producten. O geweldig!

 9. 9 januari 2023 / 16:06

  Oooh die flesjes zien er echt heel mooi uit. Ik ken het merk wel maar heb de douche nog nooit geprobeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *