Wonen | Feestje: Brabantia bestaat 100 jaar! & winactie

Wonen Feestje Brabantia bestaat 100 jaar & winactie

“We weten dat veel mensen niet graag klusjes doen. Maar we brengen hiermee wel 6 jaar van ons leven door. En tijd is te kostbaar om te verspillen. Waarom verrijk je je dagelijkse routines niet, leer je om ervan te houden? Doe de kleine dingen met plezier, laat ze je sterker maken. Maak van je dagelijkse rituelen je ontsnappingsplan, een kans om te ontspannen, in het moment te leven, verbonden te raken of los te laten.”, aldus de CEO van Brabantia. Mooi gezegd! Dit merk helpt je dus met prachtig ontworpen producten om die dagelijkse huishoudelijke klusjes veel leuker te maken. En dit mooie merk bestaat dit jaar ook nog eens 100 jaar! Tijd voor een feestje én een prachtige winactie!

Wonen | Feestje: Brabantia bestaat 100 jaar! & winactie

Samen feest vieren met Brabantia

Op een prachtige locatie, op 16 hoog feest vieren…Brabantia maakte het voor 40 influencers en bloggers mogelijk op vrijdag 24 mei 2019! Gezelligheid, mooie producten leren kennen en interieur inspiratie opdoen, ik vond het geweldig! Ik heb er een verslag van gemaakt én in samenwerking met Brabantia een winactie opgezet: je kunt een prachtig kledingrek winnen!

Ontbijt in de Amsterdam Toren

De dag begint om 9.30u in de A’DAM Toren met een lekker ontbijtje en uitleg over de keuken accessoires van Brabantia.

Amsterdam Toren
Waar ik het merk van ken zijn de iconische retro voorraadbussen, met die bloemen erop. Mijn moeder had er vroeger twee van in haar keukentje staan. Even een fast forward naar het einde van het event: er zat dus zo’n leukerd in mijn goodiebag! Yassss! Jaren ’70, here we come! Een voorraadbus is

 • Geschikt voor bijv. 500 gram koffie, 1 kg suiker, etc.
 • Aromadicht met ‘klik’-deksel
 • Functioneel en duurzaam.

Wonen | Feestje: Brabantia bestaat 100 jaar! & winactie

Limited Edition Patrice

De Patrice collectie is onderdeel van het honderdjarig bestaan en in een limited edition oplage gemaakt!

Brabantia Voorraadbus 1,4 liter in Mineral Golden BeachPrijs: € 12,95

Varen over de Amsterdamse grachten

Om half elf vertrekken we vanuit de A’DAM toren naar een prachtige sloep die vlakbij ligt. Varen over de Amsterdamse grachten, niiiiiice! Ik word ook altijd zo blij en rustig van water! Aan boord krijgen we lekkere sapjes.

Boottocht Amsterdam

Tussenstop voor product presentatie

Aan de Keizersgracht leggen we aan bij SPOT Lounge. Hier drinken we heerlijke smoothies en worden nog meer nieuwe producten en Limited Editions toegelicht!

Boottocht Amsterdam smoothies

Stijlvol afval scheiden

Ben je op zoek naar een mooie oplossing om afval te scheiden? Deze Bo Touch Bin combineert een prachtig design met een groot talent voor afval scheiden.

Brabantia Bo Touch Bin Mineral Golden Beach

Dankzij twee losse binnenemmers kan Bo 2 soorten afval aan. Deze afvalemmer past perfect tegen de muur, is ruimtebesparend en erg stabiel dankzij de verstelbare anti-slip pootjes. Makkelijk en licht te bedienen – sluit met de zachtste aanraking.

Brabantia Bo Touch Bin afval scheiden

Vegan Leather Limited Edition

Ook de afvalemmers mogen niet ontbreken als Limited Edition. Maar 2 x 500 van deze afvalemmers zijn in leather gemaakt ( in Cognac & Espresso Vegan Leather) en dat maakt ze nóg specialer. Echte collector’s items en zo mooi!

Brabantia Bo Touch Bin 11 + 23 liter in Cognac Vegan Leather, Limited Edition – Prijs: € 399,00

Brabantia Bo Touch Bin Cognac Vegan Leather

Brabantia & Kleding opbergen

We krijgen ook uitgebreid de kans om producten te fotograferen. Mijn interesse gaat vooral uit naar de kledingrekken!

Presentatie iconische producten Brabantia bij SPOT Amsterdam

Tijd om weer naar de A’DAM toren te varen voor een lunch with a View op de 16e verdieping! Ondertussen zie ik vlak voor we gaan aanleggen dat je op de 22e enge capriolen kunt uithalen, brrrrr!

Amsterdam Toren Look out

Lunch with a view

S T U N N I N G! Ik kan niet anders zeggen. Wat is de aankleding mooi, de muziek heerlijk en de lunch superlekker!

Lunch with a view Brabantia Amsterdam Toren

Wil je nog meer zien van dit event? Ga dan naar mijn Blog Events highlight op Instagram! Op je mobiel zie je dan mijn Insta stories van het event uit zichzelf doorlopen. Op je pc moet je even op de rechts van de foto’s klikken.

De Brabantia producten staan ondertussen prachtig om ons heen opgesteld. We kunnen voor de lunch alles prachtig fotograferen en ‘boomerangen’, hahahaha! De lunch was heel fijn met naamflyers, ballonnen, avocado panna cotta en heilbot met spinazie, quinoa en een tomaten chutney! Daarna is er ook nog een workshop ‘Zero Waste’ met Nicky Kroon (schrijfster van het boek ‘The Zero Waste Project’) waarbij je zelf deodorant kon maken.

Brabantia 100 jaar kledingrekken Linn

Winactie

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Maar nu: de winactie! Van Brabantia mag ik mijn lievelingsproduct die ik tijdens dit feest spotte cadeau geven aan een van mijn volgers! Ik koos voor het grote zwarte Linn kledingrek! Je ziet haar rechts op de foto. Heb je ruimte nodig voor het ophangen, drogen of opruimen van je kleding, tassen en schoenen? Dit vrijstaande kledingrek met stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus helpt je hierbij. Makkelijk in elkaar te zetten, stevig en heel stijlvol. Perfect voor de slaapkamer, wasruimte of hal!

Linn Kledingrek, groot zwart – Prijs: € 149,00

Je kunt hiermee superhandig je kleding opbergen, luchten en drogen. Natuurlijk ook geschikt om je kamer gewoon mooier te maken!

Wat moet je doen om deze beauty te winnen:

 1. Laat hier onder mijn blog (let op, comments onder de foto’s op Facebook /Instagram tellen niet mee) een reactie achter waarin je vertelt waar je het kledingrek in je huis neer gaat zetten. Ik ben zo benieuwd!
 2. Volg mij en de jarige job Brabantia op Instagram
 3. Volg mij en de jarige job Brabantia op Facebook.

That’s it! Heel veel succes! Je kunt mee doen tot woensdag 29 mei 2019 10:00u, hierna kies ik een winnaar die alledrie de stappen heeft gedaan. Mocht je binnen twee dagen niet reageren op mijn mail (check je spam), dan kies ik iemand anders. Ik geef je adresgegevens door aan Brabantia, zij sturen je het kledingrek kosteloos toe. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en de winnaar blijft anoniem.

Brabantia 100 jaar: Met liefde gedesigned

Er is veel gebeurd in 100 jaar: van melkkannen- en bussen in 1919, naar duurzame afvalemmers nu! Alle producten die ik vrijdag voorbij heb zien komen heb ik even vastgehouden of aangeraakt. Alles is van hoge kwaliteit (voelt supersterk aan) en met liefde gedesigned. Ontzettend bedankt voor de uitnodiging & op naar de volgende 100 Brabantia!

 

HAPPY WEEK!
Veel succes
met de winactie!

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

 

 

 

* Dit is een inspirerende samenwerking met Brabantia.
Door samen te werken met merken
kan I’m Feeling Good blijven bestaan.
Thanks voor de support.

Delen:

20 Reacties

 1. Rachel
  27 mei 2019 / 04:58

  Wauw te gek! Dolgraag! Deze zou een mooi plekje krijgen in onze walk-in-closet! En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt die dag. :)

 2. Eefje
  27 mei 2019 / 06:09

  Ziet er uit dat je een heerlijke dag hebt gehad! Ik zet de view meteen op mijn lijstje. Het kledingrek zou ik mijn slaapkamer neerzetten. Net verhuisd naar Brabant en veel weggegooid, de mooiste items kan ik dan aan dit rek hangen! Brabantia is niet weg te denken uit elk Nederlands huishouden :)

 3. 27 mei 2019 / 08:11

  Hij is heel gaaf zou mooi staan in de slaapkamer met paar prachtige jurkjes en tasjes

 4. Frederique
  27 mei 2019 / 08:40

  Hee ja leuk, ik ken het ook nog van vroeger van de voorraadbussen. Ik doe mee trouwens want ik heb toevallig net ons kledingrek moeten weggooien. Gammel Ikea ding, ik gok dat deze wel steviger is :)

 5. Nathalie Mellema
  27 mei 2019 / 09:26

  Prachtig rek! Die zou ik graag een mooi plekje geven op mijn slaapkamer! Overvolle kast, dus moet echt wat vestjes en jurkjes beter op gaan bergen! DUIMEN!

 6. 27 mei 2019 / 09:57

  Wat een prachtig rek zeg, ik doe graag mee. de tussenvan oranje met bloemend ie heeft mijn moeder nog steeds voor het beschuit. wat dat ben ik een echte jaren 70 meisje.

 7. 27 mei 2019 / 10:00

  Dat ziet eruit als een gezellig event. Ik hoorde een aantal andere bloggers er ook al over. Bofkont!

 8. 27 mei 2019 / 10:40

  Wat grappig! Ik herkende die retro voorraadbus meteen in de collagefoto. Ga eens bij mijn moeder navraag doen of we deze ook in huis hadden “vroegah”. Kom er door deze post overigens ook achter dat ik je nog helemaal niet volgde op Instagram, wat ik wel dacht, oeps! Klinkt alsof jullie een hele gezellige dag hebben gehad. Ik vind die afvalemmers echt heel stijlvol en het kledingrek is ook ontzettend leuk! Als ik ‘m zou winnen, dan zou ik hem in mijn slaapkamer zetten. Hier heb ik nog een heel kaal hoekje en ik mis er ook wat opbergruimte. Lijkt me leuk om er een soort van capsule wardrobe aan op te hangen!

 9. Marian B
  27 mei 2019 / 11:00

  Dat was vast een gezellige en geslaagde dag. Natuurlijk doe ik graag mee aan de winactie. Ik zou het kledingrek op mijn dochters nieuwe kamer zetten, ze is tegenwoordig erg bezig met haar kleding en hier kan ze haar favorieten aan ophangen. Op onze kamer past het helaas niet, anders had ik hem zelf gehouden als ik zou winnen ;-)

 10. Kirsten
  27 mei 2019 / 11:08

  Super gaaf zou dit rek in mijn net opgeknapte slaapkamer staan. Ik deel graag wat foto’s van mijn inrichting als dit rek binnen is! Hihi… Moet ik wel eerst winnen… Ga er alles voor doen! Heb altijd irritaties als ik mijn kleding dat 1x gedragen is weg wil hangen maar nog niet wil wassen.. dit rek is daar perfect voor! Georganiseerd opruimen dus…

 11. Alexandra Lahaije
  27 mei 2019 / 14:44

  Ik zet dit mooie rek graag in de nieuwe kamer van mijn meisje. Ze wordt bijna een jonge dame en het rek is écht hip

 12. Liesbeth
  27 mei 2019 / 17:47

  Wat een supergaaf kledingrek is dit! Ik zou het gebruiken om kledingstukken te laten luchten, en hangend drogen is ook een heel goede optie. Wij hebben een mooie grote overloop waar al kledingkasten staan en hier is dé perfecte plek voor Linn.

 13. 27 mei 2019 / 18:44

  Oh wauw! Ziet er onwijs tof uit. Zo gaaf die met Vegan leer.

 14. Deborah
  27 mei 2019 / 22:09

  Een aantal maanden gelden ben ik verhuist maar de finishing touche is nog niet klaar. De brabantia Linn zou mooi zijn in mijn slaapkamer En DE oplossing voor rondslingerende kleding stukken. En uiteraard een mooie eye cather i.p.v. kleding die een doorn in het oog is. Insta: @a_newy

 15. Anita Hubert
  27 mei 2019 / 23:09

  Ik wil dit kledingrek dolgraag op mijn “tweede slaapkamer” (de slaapkamer waar ik zich voornamelijk mijn kleding en schoenen bevinden) plaatsen. De handigste plek en bovendien de enige plek waar ook echt ruimte is.

 16. 28 mei 2019 / 19:40

  Oh ja, dat kledingrek is echt geweldig! Ik zou hem in de hal neerzetten als garderobe.
  Maar die blikken doen mijn hart ook echt wel sneller kloppen. Ik had gelijk een flashback naar de keuken van mijn oma waar drie van die blikken standaard bovenop de keukenkastjes staan.
  Heel erg leuk dat die terug zijn!

 17. Karen
  28 mei 2019 / 21:07

  Heel mooi! Die oude “oma” blikken ook (doet het me aan denken) fantastisch!
  Voor nu zou ik hem op mijn eigen slaapkamer zetten, maar over ongeveer een jaar hopelijk in mijn eigen huis! Op beide plekken komt hij goed van pas!

 18. Emmy
  28 mei 2019 / 21:41

  Wat een fijne actie. Ik ben helemaal verliefd op die Bo touch bin in cognac veganleer! Als ik het kledingrek zou winnen, zou ik het een mooie plaats geven in onze logeerkamer waar ik stiekem ook mijn wasgoed ophang overal aan kapstokken… geen mooi zicht! ?

 19. 28 mei 2019 / 22:04

  Brabantia is na al die jaren gewoon nog steeds een geweldig merk. Ik vind vaak vooral de vintage modellen broodtrommels en pedaalemmers erg tof, maar kom ze nog maar zelden op tweedehandsmarkten tegen. Niemand doet ze weg. ;)
  Ik doe heel graag mee, omdat ik binnenkort een huisje krikg om in te richten en ik dan wel heel graag zo’n tof rek zou willen hebben. :)
  Xxx

 20. Sandra
  29 mei 2019 / 06:30

  WoW zulke gave foto’s heb je gemaakt!
  Ik zou het rek in de kamer van mijn dochter neerzetten. Ze heeft al een kledingrek, maar deze is overvol en kan elk moment in storten.
  Ze heeft ook een stoel en een kruk en haakjes en…. overal ligt/hangt kleding!
  Met dit rek kan ze iets meer orde creëren en haar kamer is dan ook weer opgeruimd. Een win-win situatie ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *