Wonen | Bloemen #2 powered by Greetz Bloemen

Wonen Bloemen #2 Header Frivool boeket - imfeelinggood.nl

Met bloemen maak ik mijn huis altijd ‘af’ en in de zomer geven ze mij een extra blij gevoel! Ze doen het ook nog eens heel goed op de foto dus ik leg ze graag vast. Greetz (jaaa, van die kaarten ja) stuurde mij 2 ontzettend mooie boeketten toe! Wat ben ik toch een lucky girl! Ik heb niet 2 boeketten *prop* in vazen gestopt, maar heb geprobeerd ze op een creatieve manier mooi te schikken zodat je beter kunt zien hoe mooi ze zijn! In allerlei vazen en flesjes! Wat vind jij ervan?

Bloemenzee - imfeelinggood.nl Wonen Bloemen #2

Wat ik van Greetz gekregen heb, zijn de boeketten Schitterend (wat nu trouwens Boeket van de Maand is én in de aanbieding, yay!) en Frivool. De bloemen worden heel handig op water bezorgd en zijn in mooie geschenkdozen verpakt, echt een feestje om te ontvangen!

 

“Minivaasjes zijn ook zo
gezellig en geven net
die chique touch
aan je interieur!”

 

BOEKET SCHITTEREND € 18,95 (aanbieding)

Ik vind dit boeket heel classy en chic. Er zitten onder andere schitterende Germini’s, lelies en chrysanten in. De witte Trachelium zorgt voor een fris effect. Ik heb dit boeket in 2 identieke waterkannen verdeeld. Ik vind dat ze nu nét even wat beter tot hun recht komen! Staat ook gezelliger! Zet je bloemen eens in een vijfhoekige ronde vaas, zoals hieronder, of in een flesvaasje. Minivaasjes zijn ook zo gezellig en geven net die chique touch aan je interieur! L O V E I T!

Schitterend Boeket - imfeelinggood.nl Wonen Bloemen #2

 

BOEKET FRIVOOL € 24,95

Maar dit boeket! HALLO!!!! Die kleuren, oooohhhhh, ECHT mijn bloemen hoor, zo mooi! Lisianthus!!! In mijn header foto kon je al zien hoe prachtig ze zijn. Hieronder nog meer foto’s…ik ben VERLIEFD! Ik heb deze bloemen ook verspreid over meerdere soorten vaasjes, want dit boeket is nogal groot!

Lisianthus in de keuken - imfeelinggood.nl Wonen #2

 

Lisianthus in kleine vaasjes - imfeelinggood.nl Wonen #2

Wonen Bloemen #2 Header Frivool boeket - imfeelinggood.nl

Tja, ik hoef denk ik niets meer te zeggen hè? Lekker frivool inderdaad en heel kleurrijk! Een prachtige authentieke bloem die in de vaas goed doorgroeit. Zeker bij een goede verzorging blijven de Lisianthus bloemen wel 8 tot 14 dagen goed. Dit boeket bestaat uit 15 (!) gemixte soorten! Ze staan te schitteren op onze salontafel! Wat een beauties…

 

Mix and Matchen kan ook!


Mix & Match Boeketten Schitterend en Frivool samen

De verschillende bloemsoorten staan ook leuk bij elkaar! En zie je hoe de grote Alstroemeria’s goed opvallen en zo mooi tot hun recht komen in het kleine flesvaasje? Vaak springen rozen en lelies eruit, maar deze bloemen mogen er ook zeker zijn!

Het is heel gezellig en rustgevend om de bloemen uit te pakken, eens goed te bewonderen en schuin af te snijden. In de vaasjes stoppen vind ik het leukste, dat schikken…Wat staat mooi bij elkaar en wat niet…en welke bloem is er ineens uitgesprongen, apart van het boeket en in een klein(er) flesje/vaasje? Ik vind het heerlijk! Ik kan hier al gauw een uurtje zoet mee zijn!

Closeup Bloemenzee - imfeelinggood.nl Wonen Bloemen #2

En zo heb ik de prachtige bloemetjes even voor de foto allemaal bij elkaar gezet. Ik ga ze zo door het huis op verschillende plekken neerzetten. Mijn Lief zegt geen bloemenman te zijn, maar hij vindt het toch wel heel gezellig wanneer ik zo’n klein vaasje moois in zijn computerkamer zet!

— Bestellen—

Wil jij ook zulke mooie bloemen bestellen om iemand te verrassen? Klik dan hieronder op de link en maak een keuze uit de verschillende prachtige boeketten die er zijn!

!!! Nu gratis bezorging met de code: BLOEMEN !!!

Wat? Greetz bloemen
Waar?
Greetz website
Prijs? Vanaf € 9,95
Op ons I’m Feeling Good-lijstje?
Jaaaaaaa hoor! Ik stuur mijn dierbaren geregeld bloemen via Greetz!


Welke bloem vind jij
het mooiste om in huis
te halen?

 

Happy Shopping!

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube


|| Dit artikel is is samenwerking met Greetz.nl ||
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

Delen:

4 Reacties

 1. Mach
  26 augustus 2016 / 08:31

  Gaaf gedaan!!
  Ben net weer thuis van werk en ga zeker morgen ook weer wat bloemen in huis halen!
  Thnx voor de inspiratie!
  Groetjes! ?

  • Amina
   Auteur
   27 augustus 2016 / 15:08

   Dank je wel voor je lieve reactie Machteld! Ik hoop dat je er net zo veel plezier van hebt als ik! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *