Wonen | Bloemen #1

I'm Feeling Good Wonen | Bloemen #1

Wow! Wat was het koud buiten vanmorgen! Het is lente maarre…ik zou het bijna vergeten! Gelukkig kun je het binnen heerlijk behaaglijk maken en een sfeer creëren die helemaal bij jouw mood past. Ik doe dat vaak met bloemen. Elke week haal ik verse bloemen in huis. Rozen, gerbera’s, ranonkels en tulpen zijn toch wel mijn favorieten. Maar er is zoveel meer! In deze blogserie laat ik jullie naast mijn favoriete bloemen ook andere bloemensoorten zien die echt prachtig zijn!

Met bloemen kun je je huis een stuk gezelliger maken en je woning een ‘warmer’ gevoel geven. Bloemen doen het ook nog eens heel goed op de foto dus ik leg ze graag vast. Normaal gesproken ga ik naar mijn bloemist en pak ik van mijn favoriete bloemensoort zo’n kant-en-klaar samengesteld boeket en laat ik de andere niet-zo-standaard bloemetjes links liggen. En dat is eigenlijk heel jammer, want juist die voor mij onbekende bloemetjes zijn zo ontzettend mooi! Tijd om die eens beter te bekijken!

Santini-Chrysanthemums


Afgelopen weekend viel mijn oog dus ineens op Santini-Chrysanthemums. Deze bloemetjes worden niet groter dan 5 cm en zijn kleinbloemige Chrysanten. Aan iedere bloemsteel zitten meerdere bloemetjes. De bloemetjes zijn stevig en heel vrolijk! Ze ruiken kruidig.


“Met bloemen kun je een
sfeer creëren
die
helemaal bij jouw mood past!”

 

En dan de Flox bloemen (of Phlox / Vlambloem). Wat een beauty! Vaasje is ook leuk hè? Die heb ik bij Blokker gekocht. Het is wel een kwetsbaar bloempje, heel zacht. Deze paarse kleur is ook ontzettend mooi! Ze ruiken sterk, ik moet meteen aan de weilanden denken waar ik vlakbij ben opgegroeid. Daar kon het in de zomer ook heel zwaar naar bloemen ruiken.

Flox bloemen (Phlox/Vlambloem)

Deze week heb ik ook rozen gekocht. Rozen vind ik heel classy en chic. Dit is de kleine Label roos. Ik heb de rozen zelf ook een beetje onder water gehouden, want ik vind waterdruppels op bloemen altijd zo mooi op foto’s! LOVEIT!!!

Label Roos

Deze roos is iets wittig aan de buitenkant en roze van binnen. Ze ruiken lekker zoetig. Prettyyyyy!

I'm Feeling Good Fresh Flowers Blog #1

En zo heb ik de prachtige bloemetjes even voor de foto allemaal bij elkaar gezet. Ik ga ze zo door het huis op verschillende plekken neerzetten. Bijvoorbeeld in de keuken, leuk wanneer je een kopje koffie zet en dan zo’n klein vaasje met moois erin ziet staan. Heerlijk toch! De rood-paarse ranonkels links zijn trouwens nep en heb ik ook in het wit. Ik gebruik ze ook voor mijn foto’s op Instagram:

Bloemen Instagram I'm Feeling Good

Net echt toch? Bloemen kunnen foto’s zo heerlijk ‘af’ maken! En je huis een heel stuk warmer en gezelliger!


Happy Week!
xoxo
Amina

 

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterest TwitterYoutube

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *