Win Limited Edition producten van Rituals | The Ritual of Karma

imfeelinggood.nl Rituals Karma Giveaway

Vorige week heb ik meegedaan aan een prachtige giveaway van Rituals op Facebook. De opdracht was om in de comments achter te laten hoe je Good Karma in je leven brengt. Ik heb echt genoten van alle mooie reacties die ik daar heb gelezen. Heel inspirerend! De actie van Rituals is inmiddels voorbij, maar ik wil ‘m hier nog even door laten gaan! Omdat hij zo goed bij I’m Feeling Good past! De Limited Summer Edition is echt prachtig en ik wil 1 van jullie graag blij maken met 2 producten uit deze lijn én een extraatje! 

Met Karma wordt bedoeld dat alles wat we doen, denken of zeggen uiteindelijk vanzelf weer bij ons terugkomt. What goes around, comes around dus. Good Karma opbouwen is echter niet makkelijk. Het betekent iets doen voor een ander, zonder dat je daar iets voor terug verwacht. Zo las ik het verhaal van een dame die met haar zoon in de rij voor de kassa stond in de supermarkt. Een oud dametje die aan de beurt was had te weinig geld van huis meegenomen. De hele rij zuchten en steunen. De dame met haar zoon gaf al het geld dat de oude dame tekort kwam aan de kassière die ook nog eens vroeg “Weet u het zeker???” De dame zei “Ja hoor! Dit is een prachtige les voor mijn zoon!” Ohhhhhhhhh wat hou ik hiervan!!!!!!! Bam! Good Karma!

 

“Do good and good
will come your way”

 

imfeelinggood.nl Giveaway Karma

 

Wat ik aan 1 van jullie wil geven is de Shower Foam en de Body Cream uit The Ritual of Karma lijn. De shower foam combineert de zoete, bloemige aroma van Witte Lotus met de verfrissende kracht van Bergamot voor een speciaal zomers gevoel. Gebruik na het douchen met de Karma doucheschuim de Karma Body Cream met shimmering erin (glinsterend effect) om dezelfde geurervaring te beleven. Deze mooie producten zitten in een mooi Rituals pakketje dat ik gratis zal opsturen. En er zit nog een extraatje bij! De lieve verkoopster stopt er ook nog 2 sutra armbanden bij! Op de armbandjes staat in mooie sierlijke letters: “Do good and good will come your way”. Ze staan symbool voor positiviteit en voor dromen die in vervulling gaan. Vraag een vriend of vriendin om het armbandje van jouw keuze om je pols te doen en er 3 knoopjes in te maken. Bij elk knoopje spreek jij in jezelf een wens uit. Draag de armband tot hij vanzelf los gaat. Het idee hierachter is dat je er voortdurend aan wordt herinnerd om je te focussen op de goede dingen die komen gaan! Hoe mooi is dat???!!! De 2e armband kun jij weer bij iemand anders omknopen. Dit soort dingen hè, zo klein, maar oh zo lief! Een prachtig pakketje voor 1 van jullie gevuld met 2 producten en 2 armbandjes in fris turquoise en mooi roestbruin.

 

imfeelinggood.nl Karma Giveaway

De verkoopster bood aan om een armbandje bij me om te doen. Dat vond ik zo’n lief gebaar! Een wildvreemde verkoopster die gewoon heel lief met aandacht zo’n armbandje bij je om doet! En jaaaaaa, ze wil spulletjes verkopen, I know, maar ik vond het gewoon lief. Ook hoe ze mijn linkerhand wastte met de producten uit deze lijn, bij een waanzinnig mooie wasbak met prachtige kraan en heerlijk warm water inclusief zo’n klein bekertje thee. Ik vind dat kwartiertje in zo’n store gewoon een feestje! Ik heb trouwens de turquoise om!

 Ik wil dit pakketje winnen! Wat moet ik doen?
Simpel! Good Karma begint ook bij mij dus dit keer geen like & share-toestanden of mijn Social Media-kanalen volgen…Dit is alles wat je hoeft te doen: laat hier op mijn website onder dit artikel (op FB mag er ook bij, maar alleen een comment op FB telt dus NIET mee) een comment achter, hoe jij Good Karma in je leven brengt! Hoe breng jij dat stukje positiviteit in jouw dag, waardoor je goed voor jezelf zorgt? Wat doe jij voor anderen waardoor de wereld iets mooier en positiever wordt? Ik ben zo benieuwd!!! Kan ik echt van genieten! Met een bak koffie erbij, heerlijk! De actie loopt tot en met aanstaande maandag 30 mei. Op dinsdag 31 mei maak ik de winnaar bekend op mijn FB-pagina en zal ik zo snel mogelijk het pakket gratis naar je verzenden!

Join the Movement
Rituals heeft een mooie campagne opgezet, de #30daysofgoodkarma challenge: “Volg ons op een reis van positiviteit en doe mee met #30daysofgoodkarma om meer geluk in je leven te creëren. Vanaf 14 mei zullen we 30 manieren delen om good karma aan te trekken. 30 manieren die je uitdagen om meer bedachtzaam, liefdevoller en met meer waardering te leven. 30 dagen vol inspiratie, tips en give aways!” Wil je nog meedoen aan de 30 Days of Good Karma challenge? Meld je dan aan via hun website.

 

Fotografie: I’m Feeling Good

 

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren!

XOXO Amina

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

31 Reacties

 1. Mach
  24 mei 2016 / 14:46

  Wat een mooi gebaar zowel van jou als van de verkoopster. Hoe belangrijk is het dat mensen eens gaan nadenken over warmt ze voor andere kunnen doen zonder er wat voor terug te verwachten. Zou onze maatschappij zeker al een stukje minder koud en hard maken.
  Dagelijks probeer ik door kleine gebaren, gesprekjes, dus eigenlijk aandacht good karma te verspreiden. Soms gaat het niet zo goed en soms pakt het geweldig uit. Neem tijd om eens een ander een compliment te geven of een kort gesprek zoveel mensen kunnen de aandacht gebruiken. En je voelt je er zelf ook beter door!

 2. 24 mei 2016 / 16:16

  Ik breng Good Karma in mijn leven door kleine dingetjes: mijn oma’s droge benen insmeren met body lotion, een kopje koffie maken voor m’n mama, iemand die het moeilijk heeft een lief kaartje sturen met de post of een bemoedigend mailtje sturen,…

 3. Adinda Cohrs
  24 mei 2016 / 16:26

  Ik weet zeker dat als je tijd en aandacht geeft aan de mensen die dichtbij je staan dat je dit ook terug ontvangt. Iedereen is druk en raast maar door. We vergeten soms juist de mensen zo dicht bij ons. Weten we werkelijk nog wat er in een ander omgaat? Ik besteed veel meer bewuste aandacht aan mn lieve gezin. Zorg nu voor onze zieke ouders zoals ze altijd voor ons gezorgd hebben. Zo mooi dat we dit nu terug kunnen geven. Als dat geen goodwill Karma is! Neem de tijd voor mn vriendinnen (al moeten we dit soms echt plannen) en het maakt niet uit of het voor een schouder is, gewoon kletsen, voor koffie met verse appeltaart of gewoon de stad in en een glas wijn drinken. Het is belangrijk dat we er zijn voor elkaar. Het leven is maar kort…. dus we moeten genieten elke dag van en met elkaar… koester het.

 4. Emma
  24 mei 2016 / 16:40

  Ik breng karma in mijn leven door af en toe eens wat liefs te doen, zomaar uit het niks een cadeautje geven aan mijn vriend. Complimentjes geven aan mensen die onzeker zijn over dingen waar ze niet onzeker over moeten zijn etc. Daarnaast doe ik dingen om mijn moeder blij te maken zoals het huisstofzuigen etc. We hebben net een nieuw huis gekocht dat echt een bouwval is en daar gaat aardig wat tijd bij me ouders in zitten. Als ik dit win wil het daarom aan hun geven zodat zij met deze prachtige producten even tot rust kunnen komen en bij kunnen komen zodat ze er weer tegen aan kunnen daarna.

 5. 24 mei 2016 / 17:11

  Wat een mooie winactie! Ik doe zeker mee! Ik breng Good Karma in mijn leven door iedere dag een me-time momentje te creeëren. Waar ik ook ben, het is goed om even stil te staan bij de dag. Ook vind ik het belangrijk om je naasten lief te hebben. Toon interesse in elkaar, leer elkaar nieuwde dingen en geef elkaar complimenten (want complimenten geven vinden we allemaal nog wel eens moeilijk!) Liefs, Melanie

 6. Nelie
  24 mei 2016 / 19:02

  Mientje! Wat Ben je toch een lieverd! Weet je wat Good Karma is? Zorgen voor mijn lieve schoonmoedertje met Altzheimer, nadat ze haar hele leven altijd zo lief klaar stond voor iedereen. Dat wij voor haar kunnen zorgen, terwijl ze zelf niet in de gaten heeft hoe erg ze achteruit gaat, verzacht de pijn die wij voelen bij deze mensonterende ziekte.
  Familie, vrienden en gezondheid zijn uiteindelijk het allerbelangrijkst.
  Mooie blog Mien, ik geniet ervan!

 7. Joyce
  24 mei 2016 / 19:10

  Wat een leuke actie Amina. Het grappige is dat je hierdoor ook weer even aan het nadenken wordt gezet. Even jezelf afvragen of je nog genoeg “spontane” dingen doet voor een ander.
  Ikzelf probeer in m’n werk heel veel te bieden. Ik werk bij de wijkverpleging in de thuiszorg en zoals iedereen tegenwoordig weet heb je door alle bezuinigingen heel weinig tijd over om even een beetje persoonlijk te zijn met je cliënten.
  Nu geef ik elke cliënt de aandacht die hij of zij nodig heeft en als het even kan blijf ik net even wat langer om hun prachtige of soms verdrietige verhalen aan te horen. Ik vind het niet erg om daarvoor wat eigentijd in te leveren en zo met een goed gevoel bij m’n cliënten te komen en te gaan. En ach of ik nou om 22.30 of om 23.30 klaar ben, ik doe s’avonds toch noet veel meer, kan ik beter m’n tijd nuttig en op een gezellige manier besteden.
  Heel veel liefs Joyce

 8. 24 mei 2016 / 19:50

  Wat een mooie winactie. Ik geloof zelf heilig in karma en probeer daarom ook zoveel mogelijk goed te doen, want wie goed doet: wie goed ontmoet. Als ik eens een keer wat egoistisch handel, ben ik ook altijd bang dat ik dit op de een of andere manier terug op mijn bord krijg. Ik vind het altijd fijn om mijn vrienden en familie te verzorgen als ze te gast zijn bij mij. Dan haal ik de dingen die zij lekker vinden en ga ik lekker koken.

 9. 24 mei 2016 / 20:30

  Mooie actie en wat een heerlijke prijs om te winnen. Karma en goed doen is echt iets wat ik van mijn ouders heb meegekregen. Samen met heel veel liefde. Mijn ouders zijn 10 juni a.s. 50 jaar getrouwd! De belangrijkste les: wees mild. Voor jezelf en voor anderen. Wees eerlijk. Heb lief.

 10. 24 mei 2016 / 21:25

  Wat een leuke winactie!!! Je hebt helemaal gelijk, karma is the best!!! Ik heb het wel eens gemerkt als ik mijn spulletjes via de weggeefhoek of make a wish weg gaf. Opeens krijg je dan een onverwachte meevaller of komt er iets anders leuks op je pad. Een paar keer per jaar ruim ik mijn kasten uit en de etenswaren die ik niet heb gebruikt gaan naar een random gezin dat het nodig heeft. Als we allemaal iets zouden delen of iemand zouden helpen, dan zou de wereld een heel stuk mooier worden. Pay it forward!

 11. Anita H.
  24 mei 2016 / 22:50

  Ik breng Good Karma in mijn leven door mensen om mij heen te adviseren, te informeren en te stimuleren. Bij mijzelf lukt het nog niet zo goed, moet ik er eerlijkheidshalve bij zeggen.

 12. carola donkelaar
  25 mei 2016 / 06:09

  Wauw wat een heerlijk verhaal om de dag mee te beginnen
  Ik zou ook zo graag willen dat de wereld eens liever en behulpzamer zou worden
  Ik heb zelf een sponsor kindje van Plan Nederland en dat kan ik iedereen aanraden het is zo tof.. we sturen ook pist naar elkaar.. elke dag zie ik dat vrolijke koppie in mn kaarten rek bij de voordeur en denk ik er komt een dag dat ik jou ga ontmoeten in Brazilie
  Verder vind ik het erg belangrijk om het rode kruis te steunen en veel op bezoek te gaan bij ouderen in mijn omgeving

  Super tof dit artikel ik hoop dat je er mensen mee aan het denken zet ♡♡♡

  Fijne dag liefs carola

 13. Liesbeth
  25 mei 2016 / 13:51

  Good Karma! I love it!
  Ik sta voor de klas, groep 3, en geef elk kind bij binnenkomst een hand. Elk kind wordt door mij gezien. Vaak zeg of vraag ik iets persoonlijks. Er zijn natuurlijk ook veel kinderen die even iets tegen de juf willen zeggen!
  Aan het einde van de dag vraag ik de kinderen wat ze leuk vonden die dag en wat minder. Bij het naar huis gaan geef ik weer alle kinderen een hand en geef complimenten voor het harde werken, het goed meedoen of het goede samenwerken. Ik wens ze een fijne middag en hoop dat ze met een blij en goed gevoel naar huis gaan!

 14. Mieke | Mieksmind
  25 mei 2016 / 16:22

  Super leuk dat ik je hier tegen kom! Je had op mijn reactie gereageerd op de Rituals actie en zo ben ik bij je uitgekomen. Misschien herinner je je het nog. Alle social media afsluiten en een moment voor mezelf met deze producten. Andere complimenten geven en zorgen en er zijn voor anderen is wat mij goed doet. Wie goed doet, goed ontmoet! Ik ga duimen, ben dol op rituals

 15. 25 mei 2016 / 19:11

  Wat een lief gebaar zeg, en wat een mooie boodschap zit er achter.
  Mocht ik dit winnen zou mijn good karma zijn dit pakketje te delen :)

 16. Liek
  25 mei 2016 / 21:51

  Hoe breng ik Good Karma in mijn leven?
  Nou…..ik schrijf m’n kalender vol met notities van de dierbare mensen om mij heen: wanneer iemand een belangrijke uitslag van een onderzoek krijgt, rij-examen heeft, alle jubilea, 1e zwemles/schooldag/koopwoning, in memoriam, nieuwe job, operatie etc etc en probeer altijd even daarbij stil te staan dmv een belletje, kaartje, appje of attentie. Verder probeer ik daar waar ik kan te helpen. Ik voel mij fijn wanneer de mensen om mij heen blij zijn. Hoewel ik wel een beetje m’n grens moet stellen want ik loop mezelf weleens voorbij ;-) Ik moet echt elke dag 20 minuten gaan mediteren, 1 x per week uitgebreid in bad en boeken gaan lezen..het schiet er zo bij in! Ik probeer zo weinig mogelijk te klagen en het beste uit iemand naar boven te halen. En last but not least…ik probeer dit over te dragen aan m’n kids! Vorige week zei de jongste van 3 jr in het speelparadijs: Mama, dat jongetje daar vroeg m’n naam en toen ik m’n naam zei, zei hij ” Wat een stomme naam zeg!” Dus ik: ” Oh oke, dat is een beetje jammer, wat heb jij toen gezegd?” M’n zoontje:”Nou ik vroeg hoe hij heette…en toen zei ik dat ik zijn naam heel mooi vind” “Goed zo scheet, heel lief van jou, mama is trots op je” ?❤ Ik ben op de goede weg, al zeg ik het zelf ?

 17. Gina
  26 mei 2016 / 20:01

  Wat geweldig leuk om dit artikel te lezen.
  Die kleine gebaren zoals van de verkoopster die zijn toch het allerleukste.
  Ik probeer good karma in mijn leven te brengen door positief te denken en te zijn. Goede doelen te steunen zover ik kan en voor een ander klaar te staan.
  Of dat nu een vriendin is die een luisterend oor nodig heeft of een buurjongetje die ik blij heb kunnen maken met een paar nike’s die bij mij al een jaar nieuw in de kast stonden.
  Zo geweldig dan om te zien hoe blij dat jochie was met zijn nieuwe nike’s. Zijn ouders hebben het niet zo breed en hadden nike’s gekocht voor de oudste, de jongste was volgende keer aan de beurt. Ik dacht, ik heb nog een paar staan. In zijn maat. En het was een kleur die jongens en meiden kunnen dragen. En gelukkig heb ik een kleine maat. Ik vind dat zo heerlijk om dan zijn blijdschap te zien! Geweldig!!
  Ik leef naar…wie goed doet, goed ontmoet en behandel een ander zoals je zelf behandelt wilt worden :)

 18. Grete Karina
  27 mei 2016 / 06:41

  Ik werk als verpleegkundige en in het ziekenhuis kan ik vaak heel veel voor mensen betekenen en dat voelt goed!
  Daarnaast sta ik positief in het leven, probeer anderen te inspireren, ben absoluut niet materialistisch en deel graag wat ik heb.
  Dat is allemaal geen opgezet plan, het is gewoon wie ik ben en waar ik me fijn bij voel.

 19. 27 mei 2016 / 08:31

  Aaaah ik kwam de winactie tegen op Facebook en voelde me meteen goed haha :P Ik vind het een prachtige lijn en sinds ik dit jaar dierproefvrij ben, richt ik natuurlijk meer op leuke merken zoals Rituals. Ik heb inmiddels al heel veel weg gegeven van niet dierproefvrije merken dus ik kan wel want mooie producten gebruiken. Ik vind dat je dit verhaal heel mooi geschreven hebt, ik kreeg er gewoon een goed gevoel van :) Hoe ik dat bij mezelf doe? Oude mensen laten zitten in de bus terwijl de rest van de mensen allemaal zelf blijft zitten, lief te zijn voor diertjes en dus ook overgaan op dierproefvrije merken (ik support dit ook bewust op mijn eigen blog om mensen te inspireren en dat voelt goed). Maar ook op het milieu letten want dat vind ik belangrijk. Ik wil nu ook vegetarisch worden, maar ik heb helaas ouders die me daarin niet supporten. Maar ik zal het doorzetten, al helemaal als ik straks op mezelf woon! Ik probeer te genieten van de kleinste dingetjes voor een good vibe! Je zou me onwijs blij maken als ik dit pakket win, ontzettend tof <3

 20. Gonny
  27 mei 2016 / 09:39

  Wat bijzonder leuk dat je dit doet.
  De Karma lijn ruikt heerlijk, ik krijg er een blij Lente gevoel bij. Dat hebben ze bij Rituals goed begrepen.
  Ik hoop dat ik Good Karma heb voor de mensen om mij heen. Ik maak tijd voor een kop koffie. Kook regelmatig voor mijn familie. En heb al een paar keer een zwerver een tas eten gegeven. Dat gezoet in een vuilnisbak vond ik echt vreselijk.
  De eerste keer was ik zenuwachtig. Ik was bang dat de man zich zou schamen of boos zou worden. Maar hij was er blij mee.
  En ik ook!

 21. 27 mei 2016 / 17:10

  Wat een leuk gebaar van die verkoopster! Ik probeer zoveel mogelijk open te staan voor de mensen die vluchten uit hun land van herkomst. Wanneer ze iets vragen probeer ik vaak te helpen ondanks mijn engels niet best is. Ook geldt dit natuurlijk voor alle mensen die hulp nodig hebben, zoals vandaag nog een blinde jongen bij de bus vroeg of de bus die hij moest hebben al geweest was. Ik kan alleen maar respect hebben voor zulke mensen!

  Ik maak ook heel graag kans op die heerlijke geurlijn! Mmmm

 22. Angela
  27 mei 2016 / 19:11

  Wie goed doet, goed ontmoet. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Je kunt van alles bedenken, van het aangeven van een pak koffie waar iemand niet bij kan in de winkel, tot even een verhaal aanhoren van iemand die je niet kent. Neem eens de tijd voor een ander en luister eens wat de ander echt te vertellen heeft ipv alleen maar ja of nee knikken omdat je zelf te gehaast bent. Geniet van de kleine dingen. Je leeft vandaag…… Morgen kan heel anders zijn……

 23. Shifrah
  28 mei 2016 / 00:24

  Wat een mooie gedachte om door een simpel armbandje meer positieviteit in het leven te brengen. Ik probeer dit te doen door zoveel mogelijk na te denken over wat je doet en wat je uitstraalt in je leven. Natuurlijk kan iedereen zich wel eens ergens aan ergeren, maar probeer alles positief op te vatten. Mijn ouders hebben in een lastige situatie gezeten met mijn broer maar altijd hebben wij geprobeerd liefde naar hem uit te straalen, hoeveel rottigheid we er ook voor terug kregen. Maak positiviteit je eigen en denk na over wat je wilt bereiken met de dingen die je doet.

  Een zachtmoedig antwoord sust de woede, maar een tactloze uitspraak roept de woede juist op.

 24. Willemijn
  28 mei 2016 / 18:17

  Wat lief van je (en van de verkoopster).
  Ik geef het liefste complimentjes aan mensen, die ik dan ook echt meen. Ik vind het zelf ook altijd fijn om complimentjes te krijgen dus doe ik het zelf ook:) en natuurlijk kleine dingetjes, zoals thee voor mijn moeder zetten als ik thuis kom en mijn zusje verassen met een cadeautje;)

 25. Annemiek de Bruijn
  29 mei 2016 / 08:53

  Wat een mooie winactie! Ik geloof in Karma en ik probeer ook zo in het leven te staan.
  Ik vind het belangrijk om met anderen om te gaan zoals ik wil dat anderen met mij omgaan. Wat he geeft is wat je krijgt!

  Kijken naar mensen, probeer je te verplaatsen in een ander zonder te oordelen. Je kent de ander en zijn verhaal en achtergrond niet. Probeer te helpen waar je kunt, heb aandacht voor je omgeving. De oudere buurvrouw, de collega die net haar moeder heeft verloren, de postbode die door weer en wind fietst.

  De wereld is niet altijd mooi, maar jij kunt haar een beetje mooier kleuren. Dat probeer ik elke dag en het werkt! Lief zijn voor anderen maar ook voor jezelf. Geniet van wat er is, leef in het hier en nu en geloof in het goede!

 26. 29 mei 2016 / 09:59

  Wat een ontzettend leuke post om te lezen. Ik word er zelfs een klein beetje blij van ?

  Ik heb helaas geen grootse heldenverhalen. Maar wat ik iedere dag wél doe is glimlachen op straat naar vreemde mensen, even gedag zeggen en een fijne dag wensen.
  Klink misschien heel klein en dat is het ook wel. Maar ik merk dat als vreemde mensen dit bij mij doen. Dat ik hier ook blij van word.
  Het is net dat kleine beetje!

 27. Lotte Voorrips
  29 mei 2016 / 12:55

  Hoi, ik ben 14 en rijd al een aantal jaar op bij de manege in de buurt. Sinds een halfjaar zo’n beetje help ik bij de vereniging voor het paardrijden gehandicapten Opmeer. Eerst als stagaire (voor mijn maatschappelijke stage), en nu dus als vrijwilliger/begeleider. Ik help mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking met het poetsen en klaarmaken van de paarden om te gaan rijden, opstappen, afstappen en natuurlijk kletsen we een hoop. In de korte tijd ben ik helemaal in de groep opgenomen en heb veel ‘aparte’ vrienden en vriendinnen gemaakt, die weten dat ik elke vrijdagavond voor ze klaar zal staan. Ik kijk er altijd weer naar uit, en zij ook. Het is mooi om te zien dat je, hoe je ook bent, zo kunt genieten van het leven, en het geeft mij elke week weer een fijn gevoel! Vanaf mijn zestiende mag ik ook naast de paarden lopen in de lessen, ik heb er nu al zin in!

 28. Mandy
  29 mei 2016 / 19:51

  Wauw! Wat een mooie liefdevolle actie!
  Hoe brengen we Karma (Good Karma) in mijn leven?? Ik denk dat het belangrijkste is om jezelf te zijn, overal, elke situatie. Dan hoef je ook nooit jezelf af te vragen, wat als…..
  Bovendien what goed around comes around….leef je leven en behandel anderen zoals je zelf ook behandelt wil worden!
  Fijne avond en succes met de actie ?

 29. Lieke b
  30 mei 2016 / 20:24

  Wat een fijne actie ! Ik breng elke dag wel Een beetje
  Good karma . Ik werk in de psychiatrie en rpobeer daar de zorg te leveren die de cliënten daar verdienen . Als je dan eindelijk weer eens een glimlach ziet dan is dat een heel fijn gevoel . Ook zijn wij daar als een familie voor de mensen omdat ze deze vaak niet hebben dat vind ik ook wel good karma je bent er toch elke dag voor ze, voor te zorgen of maar even voor een klets praatje je merkt dat ze dit heel fijn vinden war je zelf ook een goed gevoel geef !

 30. Anne
  30 mei 2016 / 22:21

  Good Karma, ik geloof dat je dit onvangt als je kunt genieten van de kleinste momenten in het leven en niet meer verwacht dan wat je krijgt. Wees blij met wat je hebt en geniet er ook van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *