Personal | Versatile Blogger Award

Hoe lief is dat!!! Eind juli 2015 ben ik genomineerd (← link) door blogger Bjarne-Vidar van bjarnvidar.nl (← link) voor de Versatile Blogger Award!!! Superlief Bjarne, dank je wel!!! Neem eens een kijkje op zijn website, want de foto’s die hij maakt, niet normaal mooi!!! Ik had geen flaaaaauw idee wat deze Award inhield, maar na het blog van Bjarne te hebben gelezen en een site (← link) bezocht te hebben die dit allemaal haaaaaarfijntjes uitlegt, snap ik ‘m!!!

De Versatile Blogger Award (VBA) is een Engelse versie van de Liebster Award: het werkt als een soort doorgeef-Award onder bloggers. ik ben genomineerd door collega-blogger Bjarne die mij graag volgt (te leuk!!!) en ik geef zelf 15 nominaties door aan 15 andere bloggers die ik op mijn beurt weer graag volg. Zo breng je bloggers en hun blogs onder de aandacht en kun je iemand anders even in het zonnetje zetten!!! Bloggers werken heel hard, dus dat mag best!!! ;-) Wanneer je genomineerd bent voor deze award, ben je meteen bekroond met de Versatile Blogger Award.

De regels nog een keer op een rijtje:

 • Vermeld de blogger die jou genomineerd heeft en maak een linkje naar zijn/haar blog
 • Vertel 7 leuke weetjes over jezelf en/of over je blog
 • Nomineer 15 bloggers die je recent ontdekt hebt of die je al regelmatig volgt en die je gewoonweg GEWELDIG vindt!!!

Zeven leuke weetjes over Amina & imfeelinggood.nl

 1. Ik ben helemaal weg van dieren!!! Ik vind ze zo geweldig en ik hoop altijd dieren om mij heen te hebben. Ik ben nu mama van een lieve, eigenwijze 4-jarige Russische boskat, Lilly. Ze is geweldig en ik hou zielsveel van haar!!! Stiekem hoop ik ooit weer een hond te mogen hebben. De band die je met een hond hebt is zo ontzettend speciaal!!!
 2. Ik ben pas sinds 14 mei 2015 bezig met bloggen en ik ben nog iedere dag dankbaar dat dat idee ineens in mijn hoofd schoot!!! Ik blog elke week met veel plezier en krijg superveel energie van de superlieve mensen met wie ik samenwerk, mijn lieve, lieve volgers en leuke en lieve collega-bloggers!!! Waarom ben ik dit niet 10 jaar geleden gaan doen????!!!!!!!
 3. Ik hou niet van bruine bonen!!!! Bleghhhh!!! Mijn I’m Feeling Good-gehalte zakt al naar -10 als ik het al in de supermarkt in een potje zie staan!!!!
 4. The Bold & The Beautiful vind ik GE-WEL-DIG! Door het bloggen en mijn werk heb ik niet veel tijd meer om er naar te kijken, nope, ook niet op de achtergrond – ik moet in absolute stilte bloggen (irritaaaa-haaaaant) – maar ik wil het echt snel weer oppakken. Ik vind het zo leuk geacteerd – die Brooke heeft nou onderhand wel iedereen zo’n beetje gehad!!! Dat kan helemaal niet!!!! – en het is even mijn verstand-op-0-momentje!!!! Love it!!!
 5. Het maken en editen van de foto’s voor mijn blogs duren bij mij het langst…ik ben dat nog helemaal aan het ontdekken en uitvogelen. Het schrijven gaat gelukkig veel gemakkelijker, dat stroomt er uit! Gelukkig maar!!! ;-)
 6. Ik heet Amina, maar mijn vrienden noemen me Mien, Mientje of Amien. Ik vind het allemaal prachtig en Mientje vind ik het leukst ;-)
 7. Ik vind het heerlijk om naar de mooie dingen in het leven te kijken, te focussen op het leuke en het prettige. Er is al ellende genoeg in de wereld!!! Daarom is I’m Feeling Good ontstaan :-)

De bloggers die ik graag nomineer voor de VBA, omdat ik hun blogs bewonder en ze graag volg zijn:

 1. Shini Park van Park & Cube (← link)
 2. Amy Nadine en Kristin van The Beauty Department (← link)
 3. Manou Hendriks van Ik ben gewoon ik (← link)
 4. Veronique van SOS for Beauty (← link)
 5. Mascha van Beautygloss (← link)
 6. Jiami van Lifesplash (← link)
 7. Lotte van Lotte Loves Beauty (← link)
 8. De blogs van Laura Maaskant (← link) van het boek Leef! dat ik zo prachtig vind
 9. Willemijn en Martine van LiveLifeGorgeous (← link)
 10. Aranka van By Aranka (← link)
 11. Meagan van Living Boldly (← link)
 12. Sophia en Cinzia van The Lifestyle Blog (← link)
 13. Desirée van Curvacious (← link)
 14. Jetske Ultee van Dr. Jetske Ultee (← link)
 15. Anneloes van BeautyCloud (← link)

Heb jij ook een favoriet uit mijn lijstje? Laat een reactie hieronder achter, vind ik leuk!
Dikke X Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

3 Reacties

  • Amina
   Auteur
   7 september 2015 / 12:27

   Heel graag gedaan hoor Desirée! Je blogs zijn prachtig! xxx

 1. 10 mei 2019 / 13:53

  i could not understand this language but i translate this post thanks for share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *