Unboxing | StyleTone Box september 2016

styletone-box-september-2016

StyleTone is zo lief geweest om mij de September Box te sturen! Loveit! Het thema van deze maand: Get your looks on by StyleTone, dat in het teken staat van een gloednieuwe beauty webshop, met de veelbelovende naam “Get Your Looks on”. Dit bedrijf brengt must have merken richting België en Nederland! Yesssss! Ik maak de box nieuwsgierig open…5 fullsize producten…en een prachtig klein magazine die er deze maand echt waanzinnig mooi uitspringt met de rode achtergrond en het prachtige model…met deze maand de quote op de achterkant “This is not a real magazine, it is simply a dream”…maar dan nu, natuurlijk dé grote vraag: ben ik ook enthousiast over de inhoud? 


Concept van StyleTone

StyleTone is een merk dat als doel heeft nieuwe, populaire en coole merken naar Nederland en België te halen zodat wij ermee kennis kunnen maken. Is er aan de andere kant van de wereld een product waar iedereen razend enthousiast over is? StyleTone gaat er achteraan! Zoveel mogelijk must haves in de box krijgen staat op nummer 1 op StyleTone’s prioriteiten lijstje! Elke maand zitten er 5 fullsize producten in, voorzien van een mooi klein magazine. Elke maand ook een nieuwe omslag om de doos én een nieuw thema. En nooit getest op dieren, “omdat daar gewoon geen goed excuus voor is.” L O V E T H A T!!!

 

“De producten zijn voorzien van
een mooi boekje, waarin veel
informatie staat. Informatie die
ik bij andere boxen vaak mis!”


De inhoud

Ik schuif de wederom mooie omslag van de doos en maak het open. Er is deze maand dus veel aandacht voor de nieuwe beauty webshop “Get Your Looks On” die zich richt op de Europese Beauty industrie. Ik ben heel benieuwd naar deze samenwerking met StyleTone, omdat Erik, ’the man behind the shop’ een fashion industrie en MUA (Make up Artist) track record heeft van heb ik jou daar. Gewerkt met onder andere Kate Moss, Naomi Campbell en Linda Evangelista! Gewerkt op Fashion Weeks overal ter wereld! Nu wil hij Europese kleine merken een boost geven. Waarom? Omdat volgens hem de grote Beauty merken in de wereld de boel dicteren, de kleinere merken hierdoor geen kans krijgen én zij vrouwen voor de gek houden: ze kopen uiteindelijk spullen die niet voor hen geschikt zijn…het klinkt heel aannemelijk…

I LIKE!

Een mooi stevige papieren verpakking houdt de 5 items ook dit keer weer goed bij elkaar. De producten zijn voorzien van een mooi magazine, waarin veel informatie staat. Informatie die ik bij andere boxen vaak mis! Er staan in dit magazine namelijk websites bij van de merken en hun Social Media kanalen. Dat maakt voor mij het verschil, een stukje informatie-voorziening dat ik heel belangrijk vind. Stel dat ik het Ellis Faas product dat deze maand in de box zit zo te gek vind dat ik die weer móet hebben? Dan weet ik waar ik moet zijn en hoef ik dat niet eerst zelf uit te pluizen op internet. Gewoon een klein dingetje, dat echt veel verschil maakt. Thank you StyleTone!

inhoud-styletone-september-box-2016


De producten

ELLIS FAAS  – MILKY LIPS #L207 NUDE PINK: € 27,00
Laat ik meteen met mijn favoriet uit deze box beginnen: een fantastische vloeibare lipstick die super gepigmenteerd is en een glossy finish heeft. Ik vind ‘m vrij mat, maar tóch is-ie niet sticky. Ik heb meer glossjes dan mattes in mijn lipstick stash omdat dat voor mij prettiger aanvoelt. Mijn lippen ‘ademen’ dan meer of zo. Dus een matte lipstick met een glossy finish: HEAVEN…

ellis-faas-milky-lips-l207 Nude Pink

 

Ik heb ‘m al 2 keer opgehad én ook 2 keer complimenten gekregen…hou ik van! Oh, ik vergeet bijna iets: door middel van een draaimechanisme aan de onderkant van de stick komt het product eruit. Dus ook nog eens heel hygiënish! Deze maand heeft StyleTone gekozen om je kennis te laten maken met één van Ellis Faas’ 6 populairste lipproducten. Naast mijn nieuwe liefde Milky Lips kun je Creamy Lips (long-wear lipstick), Glazed Lips (lip-gloss), Hot Lips (non-greasy lipstick), Blush (blusher) of Lights (highlighter) in je box verwachten! Scroll voor de swatch naar beneden. Ik kreeg deze er trouwens heeeeel lastig af bij het wassen…ja sorry, ik kan echt geen minpuntje ontdekken hier hoor! Niet getest op dieren!

 

Oh, ik vergeet bijna iets: door
middel van een
draaimechanisme aan de
onderkant van de
stick komt het product eruit.”

 

figs-rouge-anti-blemish-corrective-daily-lotion

FIGS & ROUGE – ANTI-BLEMISH CORRECTIVE DAILY LOTION: € 31,50
Vorige maand heb ik al kennis kunnen maken met dit merk en deze maand is het de beurt aan een lotion die je helpt in de strijd tegen een vette huid en onzuiverheden. Zorgt dat je huid mooi en egaal blijft. In deze box kun je ook de  Pore Qualifying Mineral Detox Mask of de Pore Refining Anti-Blemish Cream tegenkomen. De lotion is transparant en voelt heel luchtig aan op mijn huid. Smeert goed uit, plakt vrijwel niet na het opbrengen en voelt lekker fris aan. De dop is niet rond maar ovaal en dat vind ik top. Blijft-ie beter staan. Niet getest op dieren!


EMITÉ – NAIL LACQUER RASP: € 12,00
Een beautylook is niet compleet zonder een mooi lakje. Deze maand maak ik kennis met de prachtige roze kleur RASP. Ik haal even snel een paar keer het kwastje over mijn duimnagel: ja hoor! Goedgekeurd. Lakt lekker. Andere kleuren die gefeatured kunnen worden in de September box zijn CHAM, een klassiek rode kleur en HONE, een mooie warme nude kleur. Het potje ligt prima in de hand en voelt kwalitatief goed aan. Niet getest op dieren!

emite-nail-lacquer-styletone-september-2016

 

styletone-september-2016-note-mono-eyeshadow


NOTE – MONO EYESHADOW DIEP PAARS #10: € 9,90

Note heeft 18 oogschaduw kleuren in haar assortiment, bevatten vitamine E en géén parabenen. Yessss, we like hè ladies!!! Er is voor deze box gekozen uit 4 kleuren. Diep paars, warm grijs, donkergroen of hazelnoot bruin. Scroll voor de swatch naar beneden. Niet getest op dieren!

ace-of-face-eyerule-no-3-volumizing-curling-mascara


ACE OF FACE – EYERULE NO 3 VOLUMIZING CURLING MASCARA : € 14,90

Ik ga ‘m er gelijk ingooien: deze mascara is ok. Niet super, maar ok. De borstel is fijn, separeert goed, maar ik mis iets. Hij geeft mijn wimpers net niet die ‘OOMPH’ die ik nodig heb. De verpakking is wel awesome, doet me denken aan de mascara’s van Chanel. Zwart en rond. Jaaaaa, deze verpakking vind ik mooi hoor! De Chanel mascara’s vind ik zelf niet bijzonder, maar dat is weer voor een andere keer ;-) Het punt met mascara’s is namelijk dat iedereen ze altijd anders ervaart. Er zijn mensen die zweren bij deze mascara van Ace of Face. Ik zou zeggen: try it yourself! Scroll voor de swatch naar beneden. StyleTone heeft naast de No 3 ook voor No 4 gekozen, de Eyerule Volumizing Extreme Mascara. Niet getest op dieren!


Swatches

Van boven naar beneden de Eyerule No 3 Volumizing Curling Mascara van Ace of Face, de Milky Lips van Ellis Faas en de diep paarse oogschaduw van Note. De mascara geeft als swatch geen goede pigmentatie af door het borsteltje, die hele goede karteltjes heeft – wat ik dus niet meteen doorhad…én maar lekker doorswatchen hahahaha! Auch! Op je wimpers is het effect natuurlijk beter.

swatches-styletone-september-box-2016

 

Zachte producten
– Anti-Blemish Corrective Daily Lotion
– Diep paarse oogschaduw

Mooie kleuren
– Milky Lips #L207 Nude Pink
– Nail Lacquer RASP

Goede separatie door handig borsteltje
– Eyerule No 3 Volumizing Curling Mascara


Mijn indruk

Ik vind dit echt een superbox! Deze ligt echt in de stijl van de Juli-box, waar ik zo ontzettend blij van werd! Sterker nog, ik vind deze box nóg beter dan die van juli! Zo, ik heb het gezegd! Ja echt! De variatie in producten is dit keer heel groot en ik ben als een kind zo blij met de lipstick van Ellis Faas! Wat een mooie look en finish! Hetzelfde geldt voor het lakje, echt supermooi! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar StyleTone, bezoek dan even het overzicht van alle voorgaande boxen, via The box .


Alle min- & pluspunten

Nog even alle min- en pluspunten op een rijtje:

StyleTone – September 2016 Box

 

– Geen! Als ik echt moet gaan zoeken naar minpunten, dan zijn ze er dus niet!!! Wat een geweldige inhoud deze maand!
+++++ Mijn god…Ellis Faas…waarom ken ik dit merk nu pas?!!!
+++ alle producten zijn NIET op dieren getest! B I G L O V E voor StyleTone!
+++ deze box kost € 12,50 (inclusief verzendkosten hè!!!) maar heeft deze maand een totaalwaarde van maar liefst € 95,30 ! OMG OMG OMG!
+++ de verpakkingen van de producten zijn echt mooi en merendeels van goede kwaliteit!
++ er zit een mooi boekje bij, die als een kleine magazine aanvoelt. Daarin deze maand uitleg over het thema, haarinspiratie, make up tips voor de lippen, productinformatie, hoe je met korting producten kunt bestellen én (en daarom geef ik daar ook twee + voor), de verschillende prijzen, de website van het merk én de Social Media kanalen van het merk. Handig wanneer je het product zo fijn vindt dat je het wilt nabestellen en het leuk vindt om het merk via Social Media te volgen. Dit zijn details waar ik heel erg blij van word! LOVEIT!
+ je hoeft niet thuis te blijven om je pakketje te ontvangen, want hij past door de brievenbus! Yasssssss!
+ de vormgeving is MOOI, zowel aan de buitenkant (omslag) als de binnenkant (verpakking die de producten bij elkaar houdt in de doos).

inhoud-styletone-box-september-2016

 
Bestellen

Wil jij ook een StyleTone Beautybox? Klik dan hieronder op de link en maak een keuze uit de verschillende abonnementen die er zijn!

Wat? StyleTone Box september 2016
Waar?
StyleTone website
Prijs? Per box is de prijs voor Nederlandse leden € 12,50
en voor Belgische leden € 15,00
Op ons I’m Feeling Good-lijstje?
  Yesssss! Wat een awesome box deze maand!

 

 Wat vind jij van de inhoud
van deze box?

 

HAPPY SHOPPING!

XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube


|| Dit artikel is in samenwerking met StyleTone ||
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

Delen:

6 Reacties

 1. 15 september 2016 / 09:26

  Het was inderdaad weer een heel fijne box! Vooral omdat er zoveel variatie in de producten zat. Heb je ook al gezien dat iemand een ruilpagina heeft opgezet voor Styletone? Staat onder Styletone’s verzendbericht op FB. ? xxx

  • Amina
   Auteur
   15 september 2016 / 11:11

   Jaaaaa, heb ik gezien ja! Superhandig! xoxo

  • Amina
   Auteur
   15 september 2016 / 11:10

   Jaaaaaa, echt hè! Niet normaal mooi gewoon! Heb jij de box ook? Welke van Ellis had jij? xoxo

 2. 19 september 2016 / 20:21

  Die lipstick <3 dikke liefde daarvoor! Ook vind ik de oogschaduw heel mooi dat is echt mijn kleurtje.

  • Amina
   Auteur
   20 september 2016 / 12:26

   Ik had de paarse oogschaduw, welke had jij dan? xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *