Storytelling

Storytelling

Storytelling
Het schrijven over personages is veel pakkender dan het schrijven over droge feiten

Storytelling is hot! Ik zal dit even illustreren met een voorbeeld: een directeur kan tijdens een meeting weer zijn Powerpoint presentatie erbij pakken. Cijfertjes, grafieken, de corporate wereld vindt dat écht fantastisch. Het personeel lijkt ernaar te luisteren, maar niets is minder waar. Mentaal zijn veel mensen allang uitgecheckt. Doei. Ik ga nadenken over wat ik in mijn weekend allemaal ga doen! Dit is zooo saai!

  • Verhalen vertellen is al zo oud als dat de mens bestaat. Verhalen gaan door van generatie op generatie. Wanneer een directeur iets belangrijks wil vertellen, kan hij dat beter door middel van Storytelling doen. Een waargebeurd verhaal vertellen met een personage, een hoofdpersoon is veel interessanter om naar te luisteren. Een verhaal dat persoonlijk is, wat de hoofdpersoon heeft meegemaakt of ervaren, zorgt voor verbinding en vertrouwen. Hij/zij kan op die manier verduidelijken waar hij met het bedrijf naartoe wil of welke visie hij wil overbrengen. Zorgen dat je mensen inspireert en niet overspoelt met data en gegevens. Geen grafieken en cijfertjes meer, maar personeel in dienst hebben die niet voor je, maar met je méé willen werken. Omdat je inspireert. Met Storytelling heb je veel sneller een connectie met je mensen. Deze manier van verbinding zoeken, verhoogt ook het vertrouwen in het bedrijf;
  • En niet alleen tijdens een presentatie. Ook op een website van een bedrijf, helpt Storytelling om ingewikkelde materie makkelijker aan personeel uit te leggen. Of om de klant vast te houden met een mooi verhaal;
  • Tenslotte is Storytelling op Social Media kanaal echt dé manier om het verschil te maken en voor verbinding met je volgers te zorgen. Ik kan daarbij helpen.

BYE BYE BORING BLA BLA BLA & HELLO STORYTELLING! | € 150-, per verhaal

Samen kijken we hoe we het vertrouwen van jouw ideale klant kunnen winnen. Wát wil jij overbrengen? Waarmee wil jij je klant raken? Welk verhaal wil jij vertellen met je product of dienst? Ik ga samen met je zitten en luister naar je. Ik stel ook vragen, zodat ik een goed beeld krijg wie jij bent en waar je voor staat. Daarna bedenk ik een mooi (fictief) verhaal dat jij consequent over alle media kunt verspreiden. Het maximum aantal woorden: 700 per verhaal. Revisieronde: 1 keer. Dit verhaal plus adviezen stuur ik je uiteraard toe.

– Geïnteresseerd? Vraag Storytelling aan via info@imfeelinggood.nl en ik plan de opdracht voor je in!

– Alle prijzen zijn excl. BTW

– Voordat ik aan de opdracht begin stuur ik je een offerte toe. Wanneer je met de offerte akkoord gaat, ga ik voor je aan de slag!

Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: