Social Media Beheer

Social Media beheer

Social Media beheer
Laat mij je Social Media kanalen beheren & leg jouw focus op ondernemen

Jouw klanten houden ervan om zaken te doen met mensen, dus het creëren van verbinding is superbelangrijk. Dit doe je door op je Social Media kanalen jouw verhaal te vertellen en dit goed bij te houden. Mooie foto’s te plaatsen en te vertellen wat je bedrijf uniek maakt bijvoorbeeld. Wat er achter de schermen gebeurt. Hoe het product gemaakt wordt. Ik zie vaak dat bedrijven heel zakelijk en op afstand blijven op Social Media. Terwijl dat stukje verbinding nou juist zo belangrijk is! Social Media hoeft niet lastig te zijn. Ik help je daar graag bij.

Laat mij je kanalen beheren. Ik doe dit voor Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

SOCIAL MEDIA BEHEER

VANAF € 100-, per maand

Social Media is een essentieel onderdeel van het hebben van een succesvol bedrijf. Door dit in te zetten leren mensen je bedrijf kennen. Je verhalen vertellen op Social Media creëert verbinding en vertrouwen. Goed bijhouden is key! Heb je hier geen tijd voor en leg je liever je focus op ondernemen? Laat mij dan je social media kanalen beheren. Ik doe dit voor Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn!

Instagram: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de Storytelling, tag indien gewenst andere mensen/merken, maak de hashtags en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

Facebook: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de Storytelling, tag indien gewenst andere mensen/merken en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

Twitter: € 100-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de tweet, tag indien gewenst andere mensen/merken, maak de hashtags en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

Pinterest: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik repin 100 inspiratie-foto’s voor je onder jouw borden van toepassing. Daarnaast post ik 10 aangeleverde foto’s van jou onder het juiste bord. Ik verzorg de tekst, voeg een link toe naar je website en maak de hashtags. Eventueel kun je 10 foto’s van je business aanleveren die ik verdeeld over de maand voor je pin onder het juiste bord. Ik kan de foto’s indien gewenst bewerken via de VSCO app.

LinkedIn: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de tekst, tag indien gewenst andere mensen/merken, maak de hashtags en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

– Geïnteresseerd in Social Media Beheer? Vraag dit aan via info@imfeelinggood.nl en ik plan de opdracht voor je in! Geef goed aan welk kanaal/kanalen je verzorgd wil hebben!

– Alle prijzen zijn excl. BTW

– Voordat ik aan de opdracht begin stuur ik je een offerte toe. Wanneer je met de offerte akkoord gaat, ga ik voor je aan de slag!

Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: