SEO Tekstschrijver

SEO Tekstschrijver

SEO Tekstschrijver
Optimaliseer je teksten en rank hoger in Google!

Bij I’m Feeling Good kun je als bedrijf terecht voor SEO geoptimaliseerde teksten. Dat zijn teksten die voldoen aan bepaalde Search Engine Optimization criteria, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Daardoor wordt je bedrijf sneller gevonden in Google en kom je hoger in de zoekresultaten. Je klanten kunnen jou sneller vinden. Ik zorg er als SEO Tekstschrijver natuurlijk ook voor dat de teksten op je website lekker pakkend, professioneel en fijn leesbaar zijn.

Je kunt kiezen uit:

Schrijven van een pagina webcopy (incl. SEO)

Je wilt graag een pagina webcopy goed geschreven en SEO geoptimaliseerd hebben. Ik doe eerst research naar je product of dienst. Daarna ga ik voor je aan de slag. Het maximum aantal woorden: 500 per pagina. Revisieronde: 1 keer.

€ 90

of

Al je webcopy pagina’s schrijven

De tekst voor een eenvoudige website bestaat uit een homepage, een ‘over ons/over mij’-pagina, een producten- of dienstenpagina, een pagina met referenties of iets anders en een contactpagina (totaal vijf).

Je wilt graag 5 pagina’s webcopy goed geschreven en SEO geoptimaliseerd hebben. Ik doe eerst research naar je product of dienst. Daarna ga ik voor je aan de slag. Het maximum aantal woorden: 500 per pagina. Revisieronde: 1 keer per pagina.

€ 500

– Geïnteresseerd? Vraag het schrijven van webcopy aan via info@imfeelinggood.nl en ik plan de opdracht voor je in!

– Alle prijzen zijn excl. BTW

– Voordat ik aan de opdracht begin stuur ik je een offerte toe. Wanneer je met de offerte akkoord gaat, ga ik voor je aan de slag!

Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: