Blogbuilding

Blogbuilding

Blogbuilding
Wekelijks een blog posten helpt mee aan een succesvol merk

Wanneer een website regelmatig goede, SEO geoptimalieerde en fijne leesbare content publiceert, blijft hij in beweging. Daar houdt Google van en zo bereik je sneller jouw ideale klant! Dit kan het beste door Blogbuilding. Door het steeds weer opnieuw plaatsen van relevante en interessante content heb je een goede marketingstrategie in handen. Ik kan je daarbij helpen. Bloggen is mijn specialiteit! Ik ben zelf Lifestyle Blogger op dit blog en heb veel ervaring met pakkende SEO content schrijven.

BLOGBUILDING? YES PLEASE! | Al vanaf € 160 per maand

Een goede keuze! Je kiest ervoor om een Lifestyle Blogger met ervaring jouw website te vullen met blogs! SEO geoptimaliseerd & met pakkende content. Google houdt van frequente publicatie op je website. Ik doe eerst research naar je product of dienst. Daarna ga ik voor je aan de slag. Het maximum aantal woorden: 500 per blog. Revisieronde: 1 keer.

Pakket 1: Twee blogs per maand voor

€ 160


Pakket 2: Drie blogs per maand voor

€ 240


Pakket 3: Vier blogs per maand voor

€ 320

Blogs van I’m Feeling Good:

  • zijn van hoge kwaliteit
  • betekent dat je natuurlijke en deelbare content krijgt (die toch commercieel is indien nodig)
  • inclusief 2 mooie afbeeldingen (sfeerfoto’s die goed bij het artikel passen en die ik zoek via gratis stockfoto-sites).

– Vraag een blogabonnement aan via info@imfeelinggood.nl en ik plan de opdracht voor je in!

– Alle prijzen zijn excl. BTW

– Voordat ik aan de opdracht begin stuur ik je een offerte toe. Wanneer je met de offerte akkoord gaat, ga ik voor je aan de slag!

Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: