Blog Consulting

Blog Consulting

Blog Consulting

Start jouw succesvolle blog!

Als Blog Consultant deel ik al mijn waardevolle tips & tricks met je. Ik ben eigenaar van dit Lifestyle blog en heb zeer frequent enorm leuke en betaalde samenwerkingen met mooie merken. Ik blog dagelijks, schrijf voor klanten prettig leesbare en catchy content, deel 7 dagen per week verhalen op mijn eigen social media en heb de marketing van mijn bedrijf I’m Feeling Good zelf in handen. Dat laatste, de marketing van je bedrijf, is ontzettend belangrijk. Hiermee bepaal je of je blog succesvol is of niet. Ik laat je zien hoe jij een blog kunt starten, een blog verder opbouwt, succesvolle samenwerkingen aangaat en geld kunt verdienen met je blog! Ik leg uit hoe je kunt beginnen met WordPress bloggen en wat de tips & tricks zijn. Zonder zorgen en met heel veel plezier starten met bloggen dus! Til met mij jouw blog naar een next level!

BLOGGEN (IN WORDPRESS) VOOR BEGINNERS

Uitleg krijgen over het starten met bloggen in WordPress kan op 2 manieren:

1. In mijn Webshop vind je hierover een Instant Download, zodat je binnen een paar minuten al gebruik kunt maken van al mijn kennis en adviezen!

BLOG TALK

2. Je kunt me ook een mailtje sturen wanneer je interesse hebt in een leuke Blog Talk over het starten met bloggen. Dat kan one-on-one of voor een groep. Ik leg het allemaal lekker makkelijk uit! Geen moeilijke marketing taal, maar luchtig en gezellig. Je krijgt ook nog eens alle informatie op .pdf toegestuurd, zodat je op het moment van uitleg alleen maar hoeft te luisteren!

Geïnteresseerd in een Blog Talk “Bloggen (in WordPress) voor beginners”? Vraag ‘m aan via info@imfeelinggood.nl en ik plan ‘m voor je in! Vertel in de mail iets meer jou (en over de groep als dat het geval is), blogonderwerp(en) en het totaal aantal mensen en ik stuur je een offerte toe. Wanneer je met de offerte akkoord gaat, sta ik binnenkort bij jou/jullie op de stoep! Oh, en ik ben gek op cappuccino ;-)

Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: