Tarieven

DienstenTARIEVEN

VOOR DIENSTEN WAAR IK JOU MEE KAN HELPEN

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw en gelden voor het jaar 2018.

Adverteren op mijn blog

Een mooie advertorial door mij geschreven. Permanente plaatsing. Hier vind je meer informatie.

€ 150

Uurtarief tekst schrijven, losse opdracht

Losse opdracht uitgevoerd door een ervaren tekstschrijver en professionele Lifestyle Blogger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van een producttekst voor je webshop. Ik zorg ervoor dat voor online gebruik de tekst SEO geoptimaliseerd is. Het maximum aantal woorden: 100-300. Revisieronde: 1 keer.

€ 75

Schrijven van een pagina webcopy (incl. SEO)

Bij I’m Feeling Good kun je als bedrijf terecht voor SEO geoptimaliseerde teksten. Teksten die voldoen aan bepaalde Search Engine Optimization criteria. Daardoor wordt je bedrijf sneller gevonden in Google en kom je hoger in de zoekmachine. Je klanten kunnen jou sneller vinden. En jij bent in het bezit van een geoptimaliseerde en converterende tekst. Ik zorg er als SEO Tekstschrijver voor dat de tekst lekker pakkend, professioneel, natuurlijk, fijn leesbaar én deelbaar is. Het maximum aantal woorden: 500. Revisieronde: 1 keer.

€ 90

Al je webcopy pagina’s schrijven

De tekst voor een eenvoudige website bestaande uit een homepage, een ‘over ons/over mij’-pagina, een producten- of dienstenpagina, een pagina met referenties of iets anders en een contactpagina (totaal vijf pagina’s) en kost

€500

Dat is iets duurder dan 5 x € 90 (€ 450) omdat er een kennismakingsgeprek, vaak meerdere overleggen en research naar jouw brand/merk bij komt kijken. Het eindresultaat: je ideale klant kan jou sneller vinden. En jij bent in het bezit van geoptimaliseerde en converterende teksten! Ik zorg er als SEO Tekstschrijver voor dat de teksten lekker pakkend, professioneel, natuurlijk, fijn leesbaar én deelbaar zijn. Het maximum aantal woorden per webpagina: 500. Revisieronde: 1 keer.

Schrijven van een brief, e-mail, persbericht

Na een korte uitleg van jou, ga ik voor je aan de slag! Dan kun jij die brief, e-mail of dat belangrijke persbericht met een gerust hart uitsturen. Je bereikt je doel doordat ik in de tekst de focus leg op wat jij wilt bereiken. Ik zorg ervoor dat de tekst voor online gebruik SEO geoptimaliseerd is. Het maximum aantal woorden: 300. Revisieronde: 1 keer.

€ 50

Schrijven van een pagina brochure- of foldertekst

Ah! Reclame! De aandacht ergens op vestigen. Mensen triggeren. I love it! Na een korte uitleg van jou, ga ik voor je aan de slag! Resultaat: díe mensen bereiken en aanspreken die jij in gedachten hebt voor deze commerciële uiting. Ik zorg ervoor dat de tekst voor online gebruik SEO geoptimaliseerd is. Het maximum aantal woorden: 500. Revisieronde: 1 keer.

€ 75

Schrijven van een blogartikel

Je kiest ervoor om een professioneel Lifestyle Blogger een blog voor jou te laten schrijven? Goed zo! SEO geoptimaliseerd & met pakkende content. Google houdt van kwalitatieve teksten op je website. Ik doe eerst research naar je product of dienst. Daarna ga ik voor je aan de slag. Het maximum aantal woorden: 500 per blog. Revisieronde: 1 keer.

Een blog van I’m Feeling Good:

  • is van hoge kwaliteit
  • betekent natuurlijke en deelbare content (die toch commercieel is indien nodig)
  • inclusief 2 mooie afbeeldingen (sfeerfoto’s die goed bij het artikel passen en die ik zoek via gratis stockfoto-sites).

€ 80

Blogbuilding

Bereik jouw ideale doelgroep met een blogabonnement!
Wanneer een website regelmatig goede, SEO geoptimalieerde en fijne leesbare content publiceert, blijft hij in beweging. Daar houden de zoekmachines van! Blogbuilding is dé manier naar meer verkeer op je website! Ik doe eerst research naar je product of dienst. Daarna ga ik voor je aan de slag. Het maximum aantal woorden: 500 per blog. Revisieronde: 1 keer.

Blogs van I’m Feeling Good:

  • zijn van hoge kwaliteit
  • betekent natuurlijke en deelbare content (die toch commercieel is indien nodig)
  • bevatten 2 mooie afbeeldingen.

Al vanaf € 160 per maand

Blog Consulting

Als Blog Consultant deel ik al mijn waardevolle tips & tricks met je. Ik ben zelf eigenaar van dit Lifestyle blog. Door I’m Feeling Good heb ik dagelijks te maken met blogger zijn, goede en catchy content schrijven, social media en het marketen van je blog. Dat laatste, de marketing, is ontzettend belangrijk. Hiermee bepaal je of je blog succesvol is of niet:

  1. Op de pagina Blog Consulting vind je meer informatie over de instant downloads die jou helpen met succesvol bloggen.
  2. Daar vind je ook tips & tricks in mijn blogs
  3. Ik geef ook 1 op 1 workshops / workshops in groepsverband over het starten met bloggen, de Blog Talk. Lekker gemakkelijk uitgelegd! Je krijgt ook nog eens alle informatie op .pdf toegestuurd, zodat je tijdens de workshop alleen maar hoeft te luisteren! Ik leg op een leuke manier en in begrijpelijke taal uit, hoe je kunt beginnen met WordPress bloggen en wat de tips & tricks zijn. Zonder zorgen en met heel veel plezier starten met bloggen dus.

 

De Instant download Bloggen (in WordPress) voor Beginners kost

€ 39,99

Quick scan voor je website

Met deze quick scan neem ik je website/webshop helemaal door en scan ik diverse zaken. Ik check onder andere de content en je autoriteit. Is er aansluiting met de diensten en/of producten in alle teksten? Wat kan beter? Welke (interne) links zijn er en kloppen die nog? Ook check ik of teksten goed en fijn leesbaar zijn. Is er gedacht aan een call to action? Wordt een potentiële klant op jouw website ook makkelijk (een vaste) klant? Is je verhaal overtuigend? In deze fase hebben we ook contact met elkaar, omdat ik goed wil weten wat jij precies met je webshop of site wil uitdragen.

Daarna krijg je van mij een helder en beknopt rapport, waarin staat aangegeven wat je aan kunt passen op je website. Die aanpassingen helpen je om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je kunt vervolgens I’m Feeling Good vragen om de adviezen uit te voeren. Je kunt het natuurlijk ook zelf doen of uitbesteden aan je webbouwer.

€ 150

Storytelling

Storytelling is hot! Ik help je daar graag bij. Door een pakkend en persoonlijk (al dan niet fictief) verhaal te vertellen, kun je website bezoekers blijven boeien. Zo ontstaat er meer merkbetrokkenheid en loyaliteit. Maar ook op Social Media is bewezen dat consistent gebruik van Storytelling werkt om een relatie met je klanten op te bouwen.

In het bedrijfsleven werkt Storytelling ook goed. Lastige bedrijfsinformatie kan makkelijker worden uitgelegd op deze manier. Dit spreekt je personeel/bezoekers veel meer aan dan saaie Powerpoint presentaties!

Het maximum aantal woorden: 700 per verhaal. Revisieronde: 1 keer. Dit verhaal plus adviezen stuur ik je uiteraard toe.

€ 150

Social Media beheer

Ik beheer ook de Social Media kanalen van ondernemers die daar zelf geen tijd voor hebben. Verbinding maken en behouden met je volgers/klanten is heel belangrijk. Door je Social Media kanalen goed bij te houden kun je dit creëren. Ik doe dit voor je Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

Vanaf € 100 per maand

Good to know

I’m Feeling Good hanteert een betaaltermijn van 14 dagen. De algemene voorwaarden van I’m Feeling Good kun je hier lezen.

Wil je meer weten? Neem direct contact op met I’m Feeling Good!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: