Take me to PARADISE bag in bag tasje | My Jewellery

Take me to PARADISE bag in bag tasje My Jewellery

Jaaaa, eindelijk heb ik een bag in bag tasje! Ik heb dit hippe fashion-item online al heel vaak en in verschillende stijlen voorbij zien komen. De hoogste tijd om orde te scheppen in de chaos die MIJN TAS heet! Hoe? Met mijn nieuwe ’take me to PARADISE’ bag in bag van My Jewellery!

Ik ben een beetje onhandig met mijn grote tas die ik overal mee naar toe sjouw. Ik laat ‘m ook iets te vaak open staan. Dat vind ik ‘praktisch’ want ik moet er toch iedere 2 minuten weer in en dan kan ik dingen sneller vinden. Ik krijg dan ook geregeld comentaar van vrienden, collega’s en familie…dat mijn tas weer openstaat…en ik hoor ook vaak dat ik eeeeenorm veel spullen met me meetors. Jeetje Mien, wat heb je allemaal bij je???, vroeg een vriend mij vorige week nog toen hij lachend naar mijn open tas en rommelige inhoud keek. Valt best mee toch? antwoordde ik met een glimlach. Het was een zooitje!!! Alles ligt er vaak los in…spulletjes raken beschadigd door al dat heen en weer geschud…veel te veel make up want stel je voor dat je zonder komt te zitten hè…een te grote agenda…een veel te dikke portemonnee door al die pasjes…Mijn Tom Tom…een brillenkoker voor mijn zonnebril…deodorant…sleutels, kauwgom, een klein busje haarlak, een notitieboekje…en mijn maandelijkse-ongemakken-voorraad want het idee dat je niets bij je hebt is killing natuurlijk! Nou, dat dus. Tijd om mijn tas beter te organiseren!

 

Je kunt ‘m als hippe
clutch meenemen
naar een

feestje of festival!

 

Take me to PARADISE bag in bag clutch imfeelinggood

 

Bag in bags zijn tasjes die multifunctioneel zijn en de chaos in je tas kunnen minimaliseren. My Jewellery heeft hele leuke! Ze zijn bij My Jewellery gek op quotes (net als ik!) en weten dit heel hip te combineren met hun bag in bag collectie!

Deze bag in bag is van stevig canvas, voelt goed aan en heeft een goede rits waar zacht fluweel stof aan vastzit zodat je nooit misgrijpt! Onmisbaar voor de Fashionista’s!

Het tasje is multifunctioneel! Zo kun je het in je tas gebruiken als toilettasje, etui of als opbergzakje. Hoe handig! Staat zeer goed bij de Boho Chic-look die nu zo in is! Je kunt ‘m als hippe clutch meenemen naar een feestje of festival! Dit item valt dan ook onder de categorie fijne clutches, want hij voelt zacht aan maar is toch stevig en groter dan de gemiddelde clutch met zijn 27 cm x 18 cm!


Bye bye chaos, hello overzicht!

 

Take me to PARADISE bag in bag tasje

 

Ik heb alle losse kleine dingetjes die ik niet snel nodig heb maar wel heel graag mee wil nemen, in de bag in bag gestopt. Bye bye chaos, hello overzicht! De ‘take me to PARADISE’ bag in bag koop je hier en kost € 16,95. Voor jezelf of als leuk cadeautje voor die vriendin die ook wel wat overzicht in haar tas kan gebruiken!

Kijk ook eens bij de andere tassen van My Jewellery, want ook daar is een hoop leuks te vinden!

Presentatie is ook heel belangrijk. My Jewellery doet dat heel netjes!!! Ik kreeg mijn bag in bag in mooi papier gewikkeld met twee prachtige kaarten erbij!!

 

Verpakking My Jewellery

 

Happy Shopping!
xoxo
amina

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterest TwitterYoutube


|| Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery || Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

 

Delen:

10 Reacties

 1. 18 april 2016 / 16:22

  Wat een handig tasje! Super leuk ontworpen :) Ik ga eens op de webshop sneupen! X

 2. 18 april 2016 / 23:00

  Wat een superhandig tasje en ziet er ook nog eens erg leuk uit! Ik ga zeker even kijken of ik deze ook kan kopen.

  • Amina
   Auteur
   18 april 2016 / 23:04

   Wat leuk Janine! Laat je me nog even weten wat je ervan vindt als je ‘m hebt gekocht? Truste xxx

 3. 19 april 2016 / 08:16

  Wat een leuk tasje. Daar ga je zeker van genieten! Ik vroeg me alleen af of hij ook waterbestendig is? Ik ben meestal niet zo handig met make-up en dan lekt het door het tasje heen en heb ik er nog niks aan… Leuke naam ook take me to paradise <3

  • Amina
   Auteur
   19 april 2016 / 11:20

   Hi Mariëlle! Ja, canvas en lekkende spulletjes gaan inderdaad niet samen, maar zeer goed sluitende make up (denk aan een goed strak sluitende lippenstift) kan er echt wel in. Ik heb er zelf al mijn kleine losse dingetjes in gedaan die in mijn tas aan het rondschudden waren, zoals kauwgom, maandverband, tampons, een parfum-monstertje, dat soort dingen. Mijn make up zit in mijn make up tasje xxx

 4. 19 april 2016 / 09:56

  Superleuk dat tasje! Jammer dat er geen schouderbandje bij zit, anders was hij inderdaad ook handig als mini-tasje voor het uitgaan.

  • Amina
   Auteur
   19 april 2016 / 11:22

   Jaaaaa, past helemaal bij de Boho Chic look ook hè! xxx

 5. 19 april 2016 / 15:06

  Genoeg leuke items bij My Jewellery! In mijn laatste outfit post laat ik ook mijn nieuwe armband en horloge zien, super blij mee! Dit tasje vind ik ook echt te gek. Die hadden ze ook altijd in prachtige verschillende designs. Leuk!

 6. 20 april 2016 / 19:48

  Haha, herkenbaar die ‘open’ tas die goed gevuld is.. Super leuk tasje dit, zou ik ook goed kunnen gebruiken om wat overzicht te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *