Sunshine Blogger Award

Sunshine Blogger Award
In 2015 mocht ik al de Versatile Blogger Award in ontvangst nemen. En een tijdje terug heeft lieve Marloes mij genomineerd voor de Sunshine Blogger Award! In deze blog kun je lezen welke vragen zij me gesteld heeft en aan welke 11 bloggers ik de Award op mijn beurt doorgeef!

Sunshine Blogger Award

Genomineerd door Mevrouw Marloes

Genomineerd worden voor de Sunshine Blogger Award werkt als een soort doorgeef-Award onder bloggers. Ik ben genomineerd door Marloes en ik geef zelf 11 nominaties door aan andere bloggers die ik op mijn beurt weer graag volg. Zo breng je bloggers onder de aandacht en kun je iemand anders even in het zonnetje zetten! De korte uitleg die ik bij Marloes zag staan over deze specifieke award: ‘De Sunshine Blogger Award is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de hele blogosfeer.’ Te lief! Dank je wel Marloes en inderdaad: ik HOUUUU van positiviteit, always!

De regels

Net als bij de andere award, zijn er aan deze Sunshine Award ook regels verbonden:

 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn/haar blog.
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

LOGO

Aangezien Marloes het logo niet had overgenomen zoals haar voorganger, lijkt het mij niet erg dat ik dit ook niet doe. Deze foto’s zijn toch ook veel gezelliger dan een logo? ;-)

DE VRAGEN VAN MARLOES


1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Mijn blog is ontstaan in een voor mij moeilijke periode. In een tijd dat ik echt op zoek was naar positiviteit. Door me te focussen op en te schrijven over positieve dingen (lees: simpele kleine dingen en dingen die ik leuk vind en waar ik van hou in het leven) kwam ik er doorheen.

2. Welke plek op de wereld zou jij graag willen bezoeken?

Bora Bora. Die staat echt op één op mijn travel bucketlist. Zo prachtig!

3. Welke betekenis heeft jouw blognaam?

I’m Feeling Good staat voor fijn leesbare en positief geschreven artikelen die jou een goed gevoel geven. Door mijn blog probeer ik een soort van tegenwicht te geven aan de grote stroom negativiteit die ik dagelijks in de (online) media tegenkom en waar ik zó niet tegen kan!

4. Wat hoop je nog te bereiken met het bloggen?

Ik zie mijn blog echt als een stukje van mij dat met positiviteit, creativiteit, zelfstandigheid en ondernemerschap bezig is. Een ander deel van mij werkt in de nabije toekomst weer in loondienst, omdat ik blijkbaar graag onder de mensen ben en van bedrijfsdynamiek houd. Weer een ander deel wil elke dag bewegen en aan Mindfulness doen. Ik ben 42 jaar en ik zie nu dat ik niet of het een of het ander ben en kan zijn. Ik kan niet fulltime online ondernemen. Daarvoor hou ik teveel van zekerheid en luxe. En is het voor mij te eenzaam. Maar ik kan ook niet alleen maar werken in loondienst en daar verder niets naast doen. Dan gaat het creatieve deel in mij aan me trekken. Zoals ik ook niet alleen maar zou kunnen sporten of mediteren. Ik heb ontdekt dat ik veelzijdig ben, en al die kanten van mij hebben aandacht nodig. Ik denk dat ik op die manier het beste uit mezelf haal en het gelukkigst ben!

5. Welk gerecht verveelt jou nooit?

Ahum…McDonald’s…mag ik dat wel een gerecht noemen eigenlijk? Hahaha! Anders de vegetarische Phad Phak Med Mamuang (groenten, cashewnoten en een heerlijke saus) en de Poh Piah Thod met kip (mini loempiaatjes) van Thais restaurant Sisaket in Leiden. Met cassave kroepoek erbij. Yummmmmmmm!

Sunshine Blogger Award - imfeelinggoodnl

6. Maak je liever een stedentrip of ga je liever op strandvakantie?

Allebei vind ik heerlijk, maar nooit in het hoogseizoen. Teveel prikkels en te heet. Maar tegen een prachtig wit strand wat nog rustig is zoals hierboven zeg ik natuurlijk geen nee! Eigenlijk ontspan ik het lekkerst óp het water. Dus met een bootje varen langs de Turkse Rivièra lijkt me geweldig!

7. Blog je op vaste momenten?

Nee, echt alleen wanneer ik geïnspireerd ben en voel dat ik het wil doen. Anders gaat het niet lukken en hou ik het niet vol. Ik probeer ook echt altijd vanuit een positieve vibe te schrijven.

8. Lukt het jou om een dag geen internet te gebruiken?

Nope. Daar heb ik ook een leuke blog over geschreven vorige week!

9. Welk boek raad je iedereen aan om te lezen?

Qua zelfhulpboeken Mindfulness van Ger Schurink. En qua feel-good roman (genre dat ik het liefste lees) op dit moment Jenny Colgan’s Café Zon & Zee. Als je de links volgt weet je waarom!

10. Hoe hou jij het bloggen vol?

Het bloggen volhouden hoef ik niet. Ik schrijf niet dagelijks maar wekelijks. Dus ik heb altijd wel inspiratie. Op een gegeven moment begint het weer te kriebelen en wil ik dolgraag weer schrijven.

11. Over welk(e) onderwerp(en) schrijf jij het liefst?

Lifestyle (en dat doe ik lekker breed), Mindfulness en Health.

DE GENOMINEERDEN:

Deze mensen volg ik al een tijdje en verdienen het om lekker even in het zonnetje gezet te worden!

Simone | Simone Vissers
Sanne | Sanne Timmermans
Mira | Mira Ennen
Manon | The Girl in Bed
Elisah | Interior Junkie
Lotte | Beautiful Disaster
Tedje | Teddlicious
Rebecca | By Rebecca Denise
Femke | Younique Blog
Ieteke | Gewoon Ieteke
Anne-Marie | My Happy Kitchen

Nog even een side note: ik wilde ook heel graag Ivon van Mijn Succesformule en Tamara van Mara Tegendraads nomineren, maar die zijn al een keer genomineerd. Ik zal ze daarom een dubbele Award besparen ;-)

MIJN VRAGEN:

Bij deze Award mag je de 11 vragen zelf verzinnen. Ik heb ze eigenlijk achter elkaar getikt, lekker spontaan en wat er op dat moment in mij opkwam. Ik heb de vragen wel een beetje gelinkt aan de onderwerpen op mijn blog :-)

 1. Wie inspireert jou op het gebied van bloggen?
 2. Hoe ontspan jij het beste? Doe je bijvoorbeeld aan Mindfulness?
 3. Op welk artikel dat je geschreven hebt ben je het meeste trots?
 4. Welke series volg je op Netflix?
 5. Wat is het eerste wat jij doet als je ‘s morgens opstaat?
 6. Heb je een Healthy Lifestyle-tip?
 7. Wat is je favoriete woon-item in huis?
 8. Zou je professioneel blogger of nog groter willen worden?
 9. Welk tv-programma is volgens jou een echte must see?
 10. Wat is jouw tip voor een happy Lifestyle?
 11. Als ik aan jou denk, welk woord zou me dan het eerste te binnen moeten schieten?

Ik ben heel erg benieuwd naar de antwoorden van mijn genomineerden! Geef me svp een seintje als-ie online staat, dan ga ik ‘m lezen!

 

HAPPY WEEKEND!

Ben jij wel
eens voor
een blogger award
genomineerd?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

10 Reacties

 1. 11 mei 2018 / 19:31

  Wat heb je er een leuke post van gemaakt, Amina! Alleen al van de afbeeldingen word ik vrolijk, zo lekker zomers <3
  Bora Bora zou ik ook zo graag ooit willen bezoeken. En cassave kroepoek is echt heerlijk.

  Het tv-programma dat ik echt een must see vind, is Break Free (van de NPO). Zulke mooie verhalen van jongeren die alles uit het leven hebben gehaald wat ze uit hun te korte leven konden haalden en helaas om zijn gekomen op een droomreis. Ik vind hoe zij leefden echt zo inspirerend!

  • Amina
   Auteur
   28 juli 2018 / 20:28

   Hi Marloes, dank je wel voor je mooie compliment! Ik heb een aflevering gezien van Break Free en dat was inderdaad heel indrukwekkend. Liefs!

 2. 11 mei 2018 / 20:57

  Ah wat lief dat je mij genoemd hebt!!! ❤ Ik heb hem inderdaad al ooit een keertje gedaan. We lezen veel dezelfde blogs zie ik!

  • Amina
   Auteur
   28 juli 2018 / 20:32

   Thanks Tamara en heel graag gedaan! xxx

 3. 13 mei 2018 / 11:54

  Super super leuk! Heel lief dat je mij genoemd hebt. Jij inspireert mij ook enorm, je hebt zo’n mooie en positieve blog.
  Liefs :-)

  • Amina
   Auteur
   28 juli 2018 / 20:40

   Ahhh zo lief Florentine! Dank je wellllllll! Dikke X!

 4. 14 mei 2018 / 01:57

  Wauw wat een eer lieve Amina! Ontzettend leuk!! ?
  Liefs, Mel

 5. 14 mei 2018 / 21:13

  Leukk!! En wat lief dat je mij eigenlijk ook wilde nomineren hihi!
  Ik moet hem inderdaad ook nog uitwerken en doorgeven ;-) Maar hij staat nog op mijn blog to-do lijstje.
  Enne.. ik ga wel mee naar Bora Bora hoor hahah!!

  • Amina
   Auteur
   28 juli 2018 / 20:53

   Hahahaha, als ik een keer de loterij win is dat een deal :-) Parteeeeeh!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *