Sticky wafels: de lekkerste wafels op een stokje!

Sticky Wafels de lekkerste wafels op een stokje!

Sticky Wafels

Door leuke samenwerkingen voor mijn blog, kom ik soms hele leuke mensen tegen. Esther bijvoorbeeld. Zij laat mij kennismaken met mooie skincare merken en is onlangs haar eigen foodmerk Sticky Wafels begonnen. De inspiratie hiervoor ontstond tijdens 2 specifieke reizen die een blijvende indruk bij haar achterlieten.

Wat is een Sticky Wafel?

De ‘gewone’ wafel kennen we allemaal wel. Een platte koek die gemaakt wordt in een wafelijzer. Meestal zie je ze met ruitjes. Maar Esther maakt deze originele wafels in de vorm van een honingraat. Heerlijke gebakjes op een stokje vind ik het. Deze vers gemaakte wafels zijn versierd met de leukste toppings. Ideaal voor verjaardagen, school traktaties, evenementen en thema-feestjes. Voor de kleintjes is het bijvoorbeeld super schattig om deze Somebunny loves you wafels op school te trakteren.

Honingraat Sticky Wafel

De lekkerste chocolade

Maar dat is niet het enige. De witte en bruine chocolade die op de Sticky Wafels zitten, zijn van het merk Callebaut. Een Belgisch chocolademerk dat al sinds 1911 bestaat. De chocolade is echt lekker dik op de wafels gesmeerd. Yummy!

Wafel toppings

En kijk even hoe leuk de toppings zijn op de wafels! Van die supermooie chocolade balletjes, hagelslag en sterretjes. Maar ze heeft ook mooie bloemen decoraties en sprinkles.

Sticky Wafels toppings

Textuur en smaak

De textuur van de wafels is goed: niet te dun en niet te dik. Ze zijn vers gemaakt en smaken daardoor erg lekker en luchtig. De chocolade plus toppings zijn ook zalig. Love it!

Sticky Wafels

Ingrediënten

De ingrediënten bestaan voornamelijk uit suiker, tarwebloem, plantaardige olie, melk en ei. In de toekomst zal Sticky Wafels ook glutenvrije varianten aanbieden!

Sticky Wafels bestellen

Van mij mogen Sticky Wafels over 5 jaar echt overal verkrijgbaar zijn. Ik vind ze heerlijk. Cevat, mijn man, ook. Hij zei: “Geef Esther maar mijn complimenten. Echt lekker!” Wil jij deze heerlijke wafels ook proberen? Esther maakt ze op bestelling met alle liefde voor je.

 

Heb jij wel eens een wafel op een stokje gegeten?

* Gekregen/gifted.
* Fotografie door I’m Feeling Good.

 

Liefs, Amina

Logo I'm Feeling Good

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

Delen:

11 Reacties

 1. Kijkje in huis en tuin
  4 april 2024 / 07:23

  Wij hebben met Pasen nog wafels gegeten, met slagroom en spikkels, heerlijk!

 2. Irene
  4 april 2024 / 10:02

  Oeh, dit ziet er wel verrukkelijk uit!

  • Amina
   Auteur
   7 april 2024 / 11:33

   Jaaa, ik kan ze niet allemaal zelf opeten natuurlijk. Kan wel, maar geen goed idee, hahahaha!

 3. Claire
  4 april 2024 / 11:53

  Dat ziet er hemels uit! Ik houd het zeker in gedachten om eens te bestellen.

 4. 4 april 2024 / 22:58

  Dit ziet er heerlijk en prachtig uit! Bijna zonde om op te eten. Ik heb volgens mij nog nooit een wafel op een stokje gegeten.

 5. 5 april 2024 / 11:32

  Ik vind wafels altijd een echte tractatie! Deze op een stokje zien er prachtig uit en zouden niet mis staan op een bruiloft op feestje,

 6. 8 april 2024 / 18:32

  Wafels op een stokje? Dat klinkt heerlijk! Ik vraag mij wel af hoe en of ze goed blijven zitten (ik ben altijd zo onhandig dat ik net verkeerd hap en dat de rest dan van het stokje afvalt. Of eigenlijk is dat meer zo met ijs en dat is natuurlijk een andere substantie). Dit klinkt in ieder geval heerlijk. Toevallig heb ik net trek, wil ik niet snacken maar gaan mijn ogen toch alle kanten op. Helaas niet zo’n wafel op een stokje binnen handbereik 😆

  • Amina
   Auteur
   8 april 2024 / 19:35

   Hiiiii Rory! Wat een goeie vraag! Ja, ze blijven heel goed op het stokje zitten als je het ervan af hapt. Het werd geen kliederboeltje bij mij. Ik ga ze zelfs einde van deze maand opnieuw bestellen bij haar en dan ga ik ervoor betalen. Omdat ik ze zo lekker vind! Ik ben helemaal verslaafd, hahahaha! Ze doet die chocolade van Callebaut er zo lekker dik op!

 7. 9 april 2024 / 10:46

  Die wafels zien er lekker uit. Dat is een lekkere combinatie met chocolade.

 8. 10 april 2024 / 16:04

  Dit ziet er echt super lekker uit! En wat handig dat de wafel op een stokje zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *