Specsavers x Kylie & Gant | Accessoires

Specsavers x Kylie & Gant

Vandaag laat ik jullie uitgebreid mijn 2 leesbrillen van Specsavers zien! Vorig jaar herfst heb ik het Specsavers Trend Event uitgelicht, waar ik voor het eerst kennismaakte met het merk Gant. In maart dit jaar kreeg ik een prachtig persbericht over de Specsavers X Kylie Collectie, die ik ook aan jullie heb laten zien. Op het event kreeg ik een mooi cadeau van Anouk Smulders en Specsavers: ik mocht een nieuw montuur uit de trendcollectie uitkiezen! Na het plaatsen van het Kylie-persbericht kreeg ik wéér een cadeau van Specsavers: nu voor een montuur uit de Kylie Collectie! I’m a very lucky chick! Tijd voor een Specsavers x Kylie & Gant Review!

Specsavers x Kylie & Gant | Accessoires

Ik heb beide monturen met veel plezier uitgezocht bij Specsavers Leiden, in de Haarlemmerstraat. Ik word een dagje ouder en heb ’s avonds sinds kort meer moeite met lezen. Ook achter de laptop merk ik dat ik scherper beeld heb met deze brillen op. Aan de medewerkers, Anouk Smulders, Gant, Kylie Minogue & Specsavers: dank jullie wel voor deze mooie brillen!

Specsavers x Kylie 15

Specsavers bril Kylie 15

Ik begin met de Kylie 15. Eigenlijk wilde ik voor de Kylie 9 gaan (oftwel de Sexy Secretary zoals Kylie ‘m noemt), want die vond ik zoooo mooi nadat ik het persbericht gezien had…maar die stond mij niet zo goed, maakte mijn gezicht nogal hard vanwege de zwarte kleur. De Specsavers medewerkers waren zo lief en eerlijk om mij de 15 te adviseren! Het montuur kost € 139-, en is verkrijgbaar in de kleur bruin. Er zit een mooie bling-bling à la Minogue brillenkoker bij en een stijlvol poetsdoekje. De bril is heel licht, wat superfijn draagt.

Specsavers Kylie 15

De Kylie Collectie is zeer uitgebreid. Elk montuur heeft een opvallende scherpe hoekaanzet en is voorzien van haar iconische ‘K’ tag. De collectie weerspiegelt de kenmerkende chique maar niet overdadige glamourvolle uitstraling van Kylie. De brillen zijn er in verscheidende frames, in alle maten. Ze heeft ook prachtige zonnebrillen!

Specsavers Kylie 15 bril

Specsavers x Gant GA4065-1

Spcsavers Gant GA4065-1

Superblij ben ik ook met de Gant GA4065-1. Dit montuur kost € 199-, en ik heb de kleur bruin uitgekozen. Hij is ook verkrijgbaar in stylish oranje. Ik mocht zelf een brillenkoker kiezen voor deze bril en vond die van Osiris heel erg mooi. Die viel me meteen op. Ik weet niet eens hoe de koker er van Gant uitziet, want ik vond deze zo gaaf! Maar de bril is dus echt van Gant!

Specsavers Gant bril Accessoires

Deze Gant heeft een opvallend donkerblauw gekleurde hoekaanzet, met daarop het merkje. Dit Amerikaanse merk is lekker hip, divers en ook zeer uitgebreid. Ze focussen zich op lifestyle en de fashion industrie. Zonnebrillen heeft dit merk ook.

Sepcsavers Gant bril

 

Specsavers x Kylie & Gant: de kenmerken

Zoals jullie kunnen zien is dit toch wel duidelijk een model dat mij goed staat. Beide brillen hebben dezelfde vorm.

Kylie & Gant x Specsavers

Toch zijn er naast de overeenkomsten ook wel verschillen. Hieronder de kenmerken van beide brillen:

– De Kylie is speelser
– De Gant is wat zakelijker
– De Kylie heeft meer een cat-eye vorm
– De Gant is meer hoekig
– De Kylie draagt licht
– De Gant draagt ietsje zwaarder
– Beiden hebben een klassiek uiterlijk
– Beiden hebben een schildpad patroon, die mooi verandert van kleur bij lichtinval
– De Gant klapt makkelijker dicht, is soepeler en sterker. Maar de Kylie vind ik nèt iets mooier. Ze vullen elkaar dus perfect aan!

De brillen hebben een stijlvolle, moderne look en het allerbelangrijkste: ik kan ’s avonds weer prettig lezen en beter werken achter mijn laptop!

 

HAPPY WEEKEND!

Voor welke
bril zou
jij gaan?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube


|| Dit artikel is in samenwerking
met Specsavers ||

Delen:

2 Reacties

  1. 9 juli 2017 / 16:36

    Dat staat je goed! Jij hebt echt een brillen gezicht! De eerste bril vind ik erg leuk. Maar eigenlijk staan ze je gewoon allemaal! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *