Specsavers #SpecTrends Trend Event

Specsavers #SpecTrends event

Vrijdag 16 september rijd ik in mijn autootje naar Amsterdam. Ik rol zo van mijn eerste naar mijn tweede event en dat in één week! Echt zo fantastisch! Vandaag ben ik te vinden op het Specsavers #SpecTrends event. Hier zal Specsavers Ambassador Anouk Smulders de nieuwste collectie brillen lanceren. Dé trends voor deze herst en winter, waar ik zelf heel blij van word! Lees snel verder voor alle ins & outs en lekker veel event foto’s!

HET EVENT

Het event vindt plaats in Baut & Dreesman, op het Rokin in Amsterdam. Ik loop het oude V&D gebouw binnen, waar ik een gang inloop met een arty pop-up vibe. Ik sta gelukkig op de lijst (toch altijd een spannend moment hè) en loop naar de lift toe. Bij de lift kom ik collega Blogger Lesley tegen van My Little Happiness  die ik al op Instagram volgde. We herkennen elkaar, zo leuk! De rest van de middag blijf ik in de buurt van Lesley en haar vriend Tiemen, want ze zijn heel erg gezellig en hoe leuk is het om met een collega Blogger offline kennis te maken en te kletsen!

Specsavers #Spectrends Event Baut & Dreesman Amsterdam

ANOUK SMULDERS

Ik bestel een lekker drankje en kijk rond wat er allemaal te doen is. Op dit inspiratie event zijn ook influencers, bloggers en fashionista’s aanwezig. Anouk Smulders heb ik allangggg gespot. Ik ben erg fan van haar, heb ieder seizoen van HNTM met haar gezien. Maar in het echt, BAM, stáát ze er gewoon. Ze heeft een ongelooflijke mooie en positieve vibe om haar heen zodat je wel naar haar móet kijken. Ze is prachtig, maar ze is ook heel vriendelijk en stelt zich netjes aan je voor. Het event start met een presentatie van Anouk, die ons laat kennismaken met de nieuwe trend collectie:

14355583_1228057490592533_7404900077969088066_n

Na de presentatie gaat de muziek lekker hard aan. Naast de bar staat een DJ die voor fijne tunes zorgt. Ik besef ineens dat er best een druk programma is die ik moet volgen! Mijn haar en make up worden gedaan, ik krijg stylingtips, we kijken welke bril uit de trendcollectie me het beste staat, ik ga op de foto, ik ga kennis maken met Anouk én ik krijg nog een mooi cadeau mee naar huis…OMG, hoe tof!!! Dus de hoogste tijd om te beginnen!

Visagiste Sjardé aan het werk #SpecTrends

VISAGIE

Ik kruip op de stoel bij Make up Artist Sjardé! Wat een schat en make up pro is dat! En ik HOU van make up dus die make up koffer van haar die zo open staat en al die MAC eyeshadow palettes die op haar tafel liggen…zo awesome! Ik ben gek op visagisten. Je zit 5 minuten bij ze op de stoel, ze kletsen wat met je maar ondertussen gaan die kwasten en penselen tekeer…en dan hoor je “Klaar” en zie je er stukken beter uit! Ik was heel erg blij met mijn nieuwe make up look! Hieronder is ze met de wimperkruller bezig! En kijk, ze heeft van Maybelline The Colossal mascara in haar hand, die heeft ze bij mij ook gebruikt. Meteen na het event gekocht natuurlijk! En ja, hij is top!

MUA Sjardé Specsavers #SpecTrends event

HAIR

Next stop: haar! Daar ben ik heel erg blij mee want het zit as ususal weer lekker in elkaar gevouwen in een Invisibobble…Het is nog een beetje nat want ik heb het gewassen en ik zeg tegen Roxanne, de hair styliste, dat ze mag doen wat ze wil. Daar is ze heel blij mee en daar word ik weer heel blij van! Tijd om mijn krullen te laten shinen! Ik verstop mijn krullen vaak, laat ze niet altijd helemaal tot hun recht komen, omdat ik ze best wel heftig vind. Ik vind het soort krul dat ik heb niet zo mooi, ik had ze liever wat groter gewild. Het zit allemaal zo op elkaar gepakt in kleine krulletjes als ze vol geföhnd worden…Maar ik mag van heel veel mensen hier niet over zeuren, dus dit is even tussen jou en mij, ok? ;-) Het resultaat zie je wat verderop!

Hair styliste Roxanne #SpecTrends Specsavers

Styling #SpecTrends event Specsavers
STYLING & PHOTOSHOOT

Styling #SpecTrends event Specsavers

Bij de styling word je een bril aangemeten en word je geprept om op de foto te gaan! Wat kun je deze herfst en winter bij Specsavers  verwachten?

specsavers-najaars-trends-2016-2017

Brillen met blauwtinten (Denim, links, dit was dé trend op de catwalk), de industrial look (Industrial Elegance, midden, verfijnde metalen frames in goud, zilver en koper) en verschillende tinten groen (Deep Forest, rechts, waardoor je ogen schitterend uitkomen). Wil je de complete collectie zien? Hier vind je de complete #spectrends collectie, met alle monturen.

Herst/Winter collectie Specsavers 2016

Bij mij staan niet alle brillen even goed, dus voor de foto’s hieronder ging ik voor de Gant 4024-1 uit de Deep Forest collectie! Wat een prachtige bril! Ik had geen idee dat een groene bril mij zo goed zou staan. LOVE IT! Voor de fotoshoot doe ik een leuk zwart/goud sjaaltje om. Ook ga ik met Kim van Vintage and Beauty en Lesley samen op de foto. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een fotoshoot had! Best lastig met al die mensen die er omheen stonden, maar nadat ik me focuste lukte het prima!

met-lesley-en-kim-op-het-spectrends-event-2016

 

Amina op SpecTrends event - imfeelinggood.nl

GEZELLIGHEID

Dit event was echt super. Helemaal verwend worden, genieten van een mooie collectie brillen en kennismaken met Anouk Smulders! Yay!!! Ook May-Britt Mobach was er, van digital magazine Amayzine! Toppers!

anouk-smulders-en-may-britt-mobach-spectrends-trend-event-september-2016

Ook het ontmoeten van collega Bloggers was awesome! Lesley, Kim en Yvonne van Kidzblogger, dank jullie wel voor de gezelligheid! Dit was voor mij de eerste keer op een druk event waar je zelf je weg moest vinden en ik wil jullie hartelijk danken voor jullie gezelschap!

HET CADEAU VAN ANOUK EN SPECSAVERS

Cadeau van Specsavers op het #SpecTrends event

Bij het weggaan krijg ik een mooie goudkleurige envelop. Ik mag een nieuw montuur uit de trendcollectie uitkiezen! Awesome!!! Zo blij mee! Ik ben heel benieuwd welke bril ik zal kiezen. Misschien wel de Gant? Ik houd jullie op de hoogte!

Alweer een topevent waar ik het enorm naar mijn zin heb gehad! Dank je wel Specsavers én MOOI PR! Het was super! ♥ Wat vind jij van de collectie van Specsavers?

HAPPY SHOPPING!

Wat vind jij
van deze collectie?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

                                                                      || Dit artikel is in samenwerking met Mooi PR  en  Specsavers ||

Delen:

6 Reacties

 1. 27 september 2016 / 15:17

  Vond het super leuk je ontmoet te hebben meid! Ik heb het erg naar mijn zin gehad op het event, die brillen zijn prachtig! Liefs

 2. 29 september 2016 / 01:06

  Wat n leuk artikel! De collectie ziet er fris uit en de uitgekozen bril staat je goed.

  • Amina
   Auteur
   2 oktober 2016 / 15:49

   Dank je wel Anne-Marie, wat lief! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *