Snel ontspannen met Or Tea Glow thee & kortingscode

Snel ontspannen met Or Tea Glow thee & kortingscode

What a time to be alive! En dat bedoel ik helaas niet positief…we maken nogal wat mee nu. Er is een hoop onrust (geweest) over het Coronavirus en we hebben allemaal behoefte aan onze vaste routines, rust en ontspanning. Nu we die ontspanning niet buiten op kunnen zoeken op de manier die we zelf willen, heb ik een tip voor je om thuis toch snel te ontspannen en een fijn momentje voor jezelf te creëren!

Snel ontspannen met Or Tea Glow thee & kortingscode

Naar je lichaam luisteren

Dat fijne momentje thuis moet ik zelf echt bewust ‘pakken’. Er is niemand die mij daaraan herinnert. Het is dus belangrijk om door de dag heen naar je lichaam te luisteren. En je af te vragen: “Hoe voel ik me? Ben ik gespannen? Waar zit die spanning dan in mijn lijf? Kan ik die spanning misschien een beetje loslaten?” Leg je telefoon eventjes weg, zoek een stil(ler) plekje in huis op en ontspan. Met een lekker kopje kruidenthee bijvoorbeeld.

Collage Or Tea Glow

Or Tea?

Or Tea is een exclusief natuurlijk en biologisch theemerk uit China en wordt door de top van thee-kenners samengesteld. De thee is gemaakt van hele theebladeren (dus geen gruis) en de beste ingrediënten worden vanuit de hele wereld bij elkaar gezocht. Er zijn geen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd.

Or Tea Glow thee

Mijn favoriete theesmaak is groene thee met citroen. Wanneer ik kruidenthee koop, koop ik eigenlijk nooit één smaak thee, omdat ik met die theesoort echt wil kunnen varieren. Glow thee van Or Tea is een (biologische) Wellness thee en heeft verschillende theesmaken in één doosje!

Mooi van binnen én van buiten

De verpakkingen van Or Tea zijn allemaal even prachtig. Om door een ringetje te halen zo mooi! En duurzaam: de zakjes en het verpakkingsmateriaal zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast ben ik helemaal VERLIEFD op die lieve illustraties. Deze pakken thee staan bij mij in de keuken op de plank naast mijn waterkoker en koffieapparaat, en elke keer weer als ik die folietjes uit het doosje haal, word ik zó blij. I love it! Het pak thee is groter van vorm dan een normaal pakje uit de supermarkt en voelt high end aan: het karton is stevig en dik. De folietjes waar de theezakjes in zitten zijn groter dan gemiddeld en de theezakjes zelf ook. Laat ik het zo zeggen: het is geen average pakkie thee.

5 x Wellness thee in één doosje

Als je kennis wil maken met Or Tea is dit het ideale doosje om te bestellen. Er zitten 5 soorten smaken Wellness thee in en 4 zakjes per smaak. In één doosje zitten dus 20 theezakjes.

Smaken Glow Or Tea

5 smaken

 • Kung Flu Fighter – Biologische fruitmix van gember, appel, sinaasappelschil, pepermunt, salie, vlierbloesem en eucalyptus

Deze thee zit boordevol natuurlijke vitaminen. Lekker kruidig en fris met een fijne geur van munt. Het geeft een frisse nasmaak in je mond en als je ziek bent of je wat lamlendig voelt is dat heel fijn. De kruiden geven je lijf een ondersteunende boost. Doet je lijf goed als je al ziek bent en is een preventief en natuurlijk hulpmiddel tegen virussen. Het is geen scherpe thee, je proeft bij de nasmaak de salie en gember. Zit in een zijdezacht theezakje. Ik vind ‘m heerlijk!

 • Ginseng Beauty – Biologische groene kruidenthee met ginsengwortel citroengras en zoethout

Heeft een zachte kruidensmaak, voelt lekker warm aan in je lijf. Is aangenaam in de keel. Niet zwaar. Je proeft de zoethout goed. Zit in een zijdezacht theezakje.

 • EnerGinger – Biologische gemberthee

Ok, deze is pittig van smaak! Ingrediënten zijn citroenverbana, rozemarijn, citroengras en gemberpoeder. Ik vind er persoonlijk te veel gember in zitten, het is niet aangenaam voor mijn tong en gehemelte. Lijkt wel of er ook peper in zit. Hou jij van een sterke kruidenthee? Dan is dit jouw smaak! De thee is mooi geel en troebel. De geur aangenaam kruidig. Zit in een zijdezacht theezakje.

 • Detoxania – Groene detox thee met kurkuma, lavendel en venkel

Deze bodycleanser thee klonk mij ook niet heel lekker in de oren. De ingrediënten vond ik een beetje verwarrend klinken. Alles door elkaar! Kruiden, specerijen, planten en fruit…Maar de mix van groene thee, kurkuma, hibiscus, appel, venkel, peper, lavendel en gember is een hele mooie. Hij proeft bloemig, maar toch lekker. Een lichte thee met een citrusachtige geur. Ik ervaarde wel een pittige tinteling op mijn tong die iets later komt. Het is een mooi uitgedachte thee, want hij is fruitig, bloemig en hartig tegelijk. Een bijzondere thee met een mooie kleur.

 • La Vie en Rose – Zwarte thee met rozenknoppen en rozenbottel schelpen

Nou, ik hield mijn verwachtingen laag met deze thee. Een thee met bloemensmaak, hm. Maar: het is één van mijn faves uit het doosje geworden! Ik had keelpijn tijdens het proeven en het deed mijn keel zó goed. De thee is mooi van kleur en heeft een hele subtiele rozensmaak. En die zakjes! Prachtig! Gemaakt van ongebleekt maiszetmeel en handgestikt.

Glow van Or Tea

Wat vind ik nou van Glow?

Even kort samengevat wat ik van Glow vind:

– High end biologische en gezonde kruidenthee van hele bladeren (geen gruis) en dat proef je
– Lekkere smaken groene, zwarte en vruchtenthee
– Doosje is mooi en stevig
– De illustraties zijn prachtig en ontzettend schattig
– De theezakjes zijn van hoge kwaliteit
– Veel zorg en aandacht aan het product besteed, dat zie je aan alles
– De smaken in dit pakje zijn heel gevarieerd en een mooie selectie van Or Tea
– Ik vond de theesmaken over het algemeen lekker (Kung Flu Fighter en La vie en Rose zijn mijn faves), alleen Energinger niet. Too spicey for me!
– Exclusief en hoge kwaliteit
– Duurzaam (de zakjes zijn biologisch afbreekbaar)
– Mooi cadeautje voor jezelf of om iemand anders een rustig ontspanmomentje te bezorgen.

Kortingscode!

Een pak Glow kost €17,90. Ik kan zelf met één theezakje makkelijk 2 grote koppen thee maken, op die manier doe je nog langer met de thee. .Je kunt nu zelf online kennismaken met Or Tea’s Glow en deze fijne kruidenthee bestellen met 10% korting, door de code Amina10 te activeren bij het afrekenen. Er zijn geen verzendkosten voor Nederland. De kortingscode is geldig tot en met 31 mei 2020!

Glow Wellness Combo Or Tea

In deze tijd goed voor jezelf zorgen

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren! Het is enorm belangrijk om in deze gekke en onzekere tijd goed voor jezelf te zorgen. Deze thee is lekker, gezond, exclusief, een feestje om naar te kijken met die lieve illustraties en een prachtig cadeautje voor jezelf of iemand waar je om geeft. Dag stress! Hallo ontspanning.

 

Welke smaak lijkt jou het lekkerst?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

 

Liefs, Amina

 

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

Delen:

19 Reacties

 1. 15 mei 2020 / 16:00

  Het ziet er echt zo goed uit, heerlijk zeg en wat een sfeervolle foto’s heb je gemaakt!

 2. 16 mei 2020 / 10:15

  Ik ben sowieso dol op nieuwe thee smaken en theemerken te ontdekken. Meestal sta ik uren voor het theeschap te staren. Deze thee ziet er heerlijk uit en wil ik sowieso een keertje uitproberen! Bedankt voor de tip.

 3. 16 mei 2020 / 10:30

  Mijn favoriete thee is ook, groene thee met Citroen. Weet dus ook niet of hier iets voor mij tussen zou zitten. Het ziet er wel heel mooi uit, maar dat mag ook wel voor de prijs ?

 4. 16 mei 2020 / 10:43

  ziet er goed uit maar ik blijft verse groene thee met gember en citroen het lekkerste vinden

 5. 16 mei 2020 / 15:19

  Superfijn dat de theezakjes en het verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar zijn! Dat maakt de thee nog lekkerder. ;)

 6. 16 mei 2020 / 16:31

  Dat ziet er heerlijk uit. Als echte koffieleut vind ik een bakje thee op zn tijd ook echt wel fijn. Deze zijn het proberen zeker waard! Ben heel benieuwd.

 7. 16 mei 2020 / 19:28

  Heerlijk thee! Kan ik na een dag erg van genieten! Leuke blogpost om te lezen!

 8. 16 mei 2020 / 21:06

  Wij gebruiken eigenlijk altijd losse thee, maar dit is ideaal om cadeau te geven.

 9. 16 mei 2020 / 21:39

  Best prijzig voor thee, maar snap de afweging omdat het ecologisch verantwoord is en niet wordt gemaakt van gruis. De verpakking is ook super lief!

 10. Jouvence
  17 mei 2020 / 13:18

  Kende dit merk nog niet, maar wat een ontzettend leuke theezakjes!

 11. 18 mei 2020 / 07:08

  De verpakking is echt zo cute! Ik kende dit niet, maar ben zeker benieuwd naar de verschillende smaken.

 12. 18 mei 2020 / 15:10

  Over de smaak kan ik niet zeggen via een blog natuurlijk, maar die verpakking is zo enorm leuk!!! Ik zou het zo cadeau geven aan thee liefhebbers in mijn omgeving. Het is toch eens iets anders. (En dan kan ik in een keer ook zelf proeven natuurlijk! ;) )

 13. 19 mei 2020 / 17:04

  Ik ben geen theeleut. Drink 1 kopje in de 2 maanden denk ik. Maar oh wat ziet dit er leuk uit!! Geweldig.

 14. 28 mei 2020 / 12:38

  Normaliter drink ik alleen Pickwick thee, maar door de geweldig leuke verpakking van deze thee zou ik deze zeker eens willen proberen!

 15. 29 mei 2020 / 16:18

  Wat een prachtige verpakkingen. Ik spaar bijzondere theezakjes, die plak ik in een boekje en schrijf er bij wat ik van die thee vind

 16. 25 juli 2020 / 11:20

  Heerlijke thee, en bovendien mooi verpakt. Net dat extraa’tje dat het plezierig maakt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *