Review Sally Hansen | Complete Care 7-in-1 nail treatment

Sally Hansen Complete Care 7-in-1 treatment review

Iedereen kent het wel. Je bent een periode heel druk geweest. Je hebt thuis die grote voorjaarsschoonmaak gehad. Op je werk is het een stressboel. Je bent bezig met een verhuizing. Je hebt een tijdje iets minder goed voor jezelf gezorgd. Of je hebt niet zo goed op je voeding gelet. Allemaal van die dingen, die ervoor kunnen zorgen dat je nagels niet die conditie hebben die ze zouden moeten hebben. Mij komt het op dit moment ook heel goed uit dit nagelproduct te reviewen, want ik ben bezig de switch te maken naar vezelrijke voeding en mijn lichaam moet daar onwijs aan wennen. Mijn nagels breken supersnel af en hebben ribbels en groefjes! Kortom: tijd voor selfcare. Ik heb daarom de Complete Care 7-in-1 treatment van Sally Hansen getest.

Review Sally Hansen | Complete Care 7-in-1 nail treatment

7 Beloftes

De naam van dit product is wel heel verleidelijk. Wanneer je nagels niet in optimale conditie zijn is het heel fijn om te lezen dat deze top- en base coat je nagels kan helpen op 7 verschillende manieren. Om mijn nagels hopelijk een goede boost te geven, test ik deze lak die de volgende 7 dingen belooft:

 1. Het is een goede base coat
 2. Het is een goede top coat
 3. Bevordert de groei van je nagels
 4. Versterkt je nagels
 5. Vult ribbels en groefjes op
 6. Zorgt dat je nagels een meer heldere kleur krijgen
 7. Hydrateert je nagels

Complete Care 7-in-1 nail treatment Sally Hansen verpakking

 

Verpakking, inhoud en gewicht

De nagellak zit in een mooi stevig kartonnen doosje. De lak zit in een mooi vierkant transparant paars/roze flesje en ik houd enorm van vierkante flesjes. Met van die scherpe hoeken. Dit zie je niet zo vaak. Er lijkt door die vorm ook meer lak in het flesje te zitten, wat trouwens niet zo is. Heb het even vergeleken met andere lakjes. In deze zit zelfs gemiddeld 0,2 ml minder. De inhoud van dit flesje is 13,3 ml en dit is 0,45 FL OZ. Informatie over het product staat er duidelijk in witte letters op. Het potje heeft een zilveren dop waar het mooie transparante brede kwastje in is verwerkt.

Flesje Sally Hansen Complete Care 7-in-1 nail treatment


Hoe voelt het product aan?

Of een product lekker in de hand ligt is voor mij ook van belang of ik het product opnieuw koop of niet. Doordat het potje heel stevig aanvoelt, krijg ik er meteen een goed gevoel bij. Wel krijg ik de dop soms niet makkelijk open omdat-ie te ‘glijerig’ is. Van te glad materiaal gemaakt zeg maar.

Sally Hansen Complete Care 7-in-1  

“Cool dat het kwastje transparant is, weer eens wat anders!”

 

Ingrediënten

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ALCOHOL DENAT., ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIPHENYL PHOSPHATE, CAMPHOR, AQUA/WATER/EAU, DIISOBUTYL ADIPATE, ACRYLATES COPOLYMER, ETOCRYLENE, CALCIUM PANTOTHENATE, ASCORBIC ACID, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED ULVA LACTUCA EXTRACT, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN, METHYLTHIOPROPYLAMIDO ACETYL METHIONINE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PANTHENOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PUNICA GRANATUM EXTRACT, RETINYL PALMITATE, SILK AMINO ACIDS, TOCOPHERYL ACETATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, GLYCERIN, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, NYLON-12, D&C VIOLET NO. 2 (CI 60725).

Kleur

De lak is mooi transparant zonder shimmer. En ik weet dat het niet onder de kleur omschrijving hoort, maar even: hoe MOOI is dit flesje!!!

Kwastje Sally Hansen 7-in-1 nail treatment

 

Hoe te gebruiken

 1. Breng 1 laagje van deze coating aan als basis
 2. Breng 2 laagjes nagellak aan
 3. Laten drogen
 4. Breng 1 laagje van deze coating aan als top coat.

Swatch

Dit zijn mijn nagels naturel, zonder Sally Hansen
  Nagels naturel zonder nagellak imfeelinggood
Dit zijn mijn nagels met de treatment van Sally Hansen als base coat. Al een stuk beter!

Nagels met Complete Care 7-in-1 Sally Hansen imfeelinggood
Dit zijn mijn nagels met Catrice nagellak en de treatment van Sally Hansen er overheen als top coat.

Nagels met Complete Care 7-in-1 Sally Hansen en nagellak  

“Mooi flesje ♥ hou ik van!”

 

Wat zegt het merk over het product?

 • 7-in-1 Nail Care helps restore dry, brittle nails for visibly healthier looking and beautiful nails in 3 days
 • Exclusively patented formula with Avocado Oil, Sea Salt, Pomegranate Extract and Calcium moisturizes, fills ridges and helps staining
 • Pure shine up to 10 days!

Mijn ervaring

 1. Je ziet een heel duidelijk verschil tussen geen base coat en verzorging op je nagels hebben of wel. Wanneer je weinig tijd hebt om te lakken, is het altijd erg mooi om dan in ieder geval een verzorgend product zoals deze op te doen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over kleur die ernaast gaat, want verzorgende lakjes zijn meestal transparant. Lekker zwalken met die kwast dus!
 2. De substantie van de 7-in-1 nail treatment lakt lekker makkelijk en is niet waterig en gelukkig ook niet te dik. Eén laagje base coat is genoeg naar mijn mening, maar voor de top coat zou ik in tegenstelling tot wat er op de verpakking staat, voor 2 laagjes gaan. Echt een heel mooi resultaat vind ik!
 3. Cool dat het kwastje transparant is, weer eens wat anders! Wel vind ik dat het kwastje erg stug is…ik heb liever spreidende haartjes die elke kant die ik wil op mijn nagels meezwieren
 4. Wat ik echt heel erg fijn vind aan dit product is dat mijn nagellak sneller droogt. Hè hè, wat een gezeur is dat toch altijd, dat wachten op die lak. Dus hier ben ik echt HEEL blij mee! Ik verklaar deze lak bij deze daarom als must have!

Het verloop:

– Dag 1 en 2: mijn nagellak blijft perfect zitten

– Dag 3: wat chipjes eraf en bij sommige nagels zit er bij het randje van de nagel geen nagellak meer…maar dan heb ik het over millimeter werk…kan nog prima!

– Dag 4: iets meer beschadiging langs de randen van een paar nagels, maar nog steeds mooi

– Dag 5: er zijn 2 nagels die er niet meer lekker uitzien. De andere 8 kunnen nog prima! Goed spul dit!

– Dag 6 & 7: ja, er is nu echt een re-do nodig! Op elke nagel beschadigingen en chipjes. Maar wat een goede nail treatment inclusief glans zeg!

– Zelfs op dag 8 zit de glans er nog steeds goed op: WAUW!

Nog even alle min- en pluspunten op een rijtje

Sally Hansen – Complete Care 7-in-1 nail treatment

– het potje heeft een ‘new brush design’: het kwastje is transparant, wat een leuk detail is en anders dan anders, maar ik vind ‘m heel stug. Het blijft 1 brok kwast zeg maar, terwijl ik van andere kwastjes gewend ben (zoals bijvoorbeeld het kwastje van de Catrice nagellak die ik op de laatste foto op mijn nagels heb) dat de haartjes zich ook los van elkaar kunnen spreiden. Bij het kwastje van deze Sally Hansen is dat niet het geval. Maar dit is wel mijn enige minpunt

+ wat een verschil met mijn naturel nagels! Het verzorgt en ze zien er stukken beter uit! Top!

+ deze nail treatment geeft een hele mooie finish wanneer je ‘m als top coat aanbrengt na het lakken met een kleurtje. Wanneer je een kleurtje hebt aangebracht springt dat er dus echt uit met die glans. Nice!

+ leuk dat het kwastje transparant is, is weer eens wat anders

+ lak droogt snel

+ mijn nagels voelen na de treatment sterker aan

+ mooi flesje ♥ hou ik van!

+ de verticale ribbels en groefjes op mijn nagels zijn mooi opgevuld

+ tussen de base- en topcoat heb ik een kleurtje aangebracht, die langer bleef zitten

+ nagellak blijft er bij mij tot en met dag 4 flawless op zitten!

+ glans zit er op dag 8 (!!!) nog steeds op. Ik ben fan!  

In ’t kort

Wat? Complete Care 7-in-1 nail treatment van Sally Hansen
Waar? Bij
Bol
, Amazon of Wehkamp <- directe links naar de treatment!
Op ons I’m Feeling Good-lijstje?
Nou, maar 1 minpuntje te ontdekken, dus ja! Dit product geeft je nagels echt een lekkere boost en een prachtige glans!

Deze producten gebruikte ik ook voor deze review:

Manicure

Pré behandeling nagelsEtos nagellak remover zonder aceton. Ik heb geen oude nagellak op die ik er eerst af moet halen voor deze review, maar toch gebruik ik dan vooraf remover om mijn nagels nog even schoon te maken. Tip die ik ooit van een nagelstyliste kreeg! Nagellak — Catrice Denim Divine LE #C03 Women’s cut (preview) Nagelriem verzorgingEssie apricot cuticle oil – nagelriemolie (review). Breng deze olie op de nagelriemen aan na het lakken & drogen voor een optimale verzorging van je nagelriemen.


Ken jij dit product al?

 

Liefs, Amina

Logo I'm Feeling Good DM Sans Serif

 

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

Delen:

7 Reacties

 1. Claire
  3 augustus 2023 / 07:13

  Wat een prachtige foto’s en wat een mooi product! Het klinkt echt ideaal! Als ik weer mijn nagels ga lakken, ga ik het zeker kopen. Dankjewel voor de tip!

 2. 3 augustus 2023 / 18:36

  Zeker in de zomer lak ik regelmatig mijn nagels en dit kleurtje spreekt mij ook wel aan, dus ik hou het zeker in gedachten!

 3. 3 augustus 2023 / 19:00

  Ik vind het zo jammer dat ik door mijn werk geen nagellak meer kan dragen. De enige keren dat ik het kan dragen is tijdens mijn vakantie. Vroeger had ik elke dag een ander kleurtje op mijn nagels

 4. nicole orriens
  4 augustus 2023 / 06:07

  Ik houd van multifunctionele producten en dit voldoet daar zeker aan. Wat fijn dat dit zoveel voor je nagels doet. Zo krijg je niet alleen mooie nagels, maar ook nog eens goed verzorgde.

 5. Linda schrijft 't op
  4 augustus 2023 / 22:23

  Ik vind mijn nagels lakken het ideale momentje van ontspanning, even tijd voor mezelf.

 6. Tania
  4 augustus 2023 / 23:12

  Klinkt als een heel fijne product. Momenteel gebruik ik pink gellac maar dit klinkt ideaal voor wanneer het even niet gebruik

 7. 7 augustus 2023 / 12:21

  Wat een mooie glans! Klinkt als een fijn product. Zelf gebruik ik continu gellak, dus dit zou dan niets voor mij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *