Preview | Paco Rabanne Invictus & Olympéa Aqua Limited Edition

Paco Rabanne Invictus and Olympéa Aqua Limited Edition

Paco Rabanne komt met een Limited Edition! Misschien kennen sommigen van jullie al de heerlijke geur Olympéa Aqua. Vanaf april 2016 komen er nieuwe Limited Edition flacons die nóg mooier zijn dan die we nu al kennen! Voor vrouwen: Paco Rabanne Olympéa Aqua Limited Edition en voor de mannen de Paco Rabanne Invictus Aqua Limited Edition. Dezelfde geuren, maar in een Limited Edition jasje!

Paco Rabanne Invictus and Olympéa Aqua Limited Edition

PACO RABANNE OLYMPÉA AQUA LE

EEN TALISMAN GEZET IN ROSÉGOUD
De flacon van Olympéa Aqua regeert vanaf haar gepolijste glazen voetstuk als een kostbaar juweel. Het bevroren glas is bezet met roségoud en voorzien van een juwelen dop. Olympéa Aqua is niets minder dan een talisman. Deze perfecte harmonie bevat een geur die even sensueel als verfijnd is.
HET AKKOORD VAN EEN GODIN
De kracht van Olympéa komt voort uit een mengeling van zoutige vanille, ambergris en kasjmierhout, het uitgangspunt van de Aqua geurvariatie. Het accentueert de aanwezigheid van gemberbloem met een vleugje oranjebloesem blad en de schil van bergamot uit Calabrië, die volgens de legende de plek aangeeft waar elven worden geboren als de boom fruit draagt tijdens volle maan.

PRIJZEN
Olympéa Aqua Eau de Toilette 50 ml € 70,10
Olympéa Aqua Eau de Toilette 80 ml € 90,15

Paco Rabanne Invictus Aqua Limited Edition

PACO RABANNE INVICTUS AQUA LE

EEN BEVROREN TROFEE
Is het vorst of een opwekkende koude bries? Niemand weet waarom het glas van de flacon van Invictus Aqua is beslagen. Echter kan iedereen het symbolisme achter deze trofee, die het parfum van een onoverwinnelijke man bevat, zien: de onverslagen held Invictus.

MANNELIJK, FRIS EN KRUIDIG
De krachtige geur van gaiac hout is gecombineerd met ambergris tot het voetstuk van een winnaar, waar houtachtige amber zich bij voegt. Dit verleidelijke beginpunt van Invictus Aqua is verrijkt met energieke yuzu en grapefruitschil en wordt benadrukt door de kracht van roze peper. Parallel daaraan omarmen maritieme noten een noot van viooltjesblad.
Mysterieus vertederend en absoluut onweerstaanbaar, is deze geur het resultaat van pure
passie.

PRIJS
Invictus Aqua Eau de Toilette 100 ml € 76,65

 

Verkrijgbaar vanaf april 2016 bij Douglas, ICI Paris XL en Pour Vous!

Paco Rabanne Olympéa imfeelinggood.nl

Digitale handtekening blog

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube 

Delen:

1 Reactie

  1. 24 februari 2016 / 17:29

    Paco Rabanne maakt altijd prachtige flacons. Ik ben erg benieuwd naar deze geuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *