PREVIEW | NAIL PAINT TO GO LIMITED EDITION by CATRICE

CATRICE Nail Paint to Go

Soms krijg ik een persbericht binnen, waar ik lekker hysterisch van word! Kan ik dan he-le-maal enthousiast van raken! Dat heb ik nu dus ook met deze preview die ik binnenkreeg van CATRICE! Ik wacht namelijk al zo lang op een makkelijkere manier om mijn nagels te lakken! Dat gedoe met een kwastje en een potje…ik vind het vaak totaal niet handig. Maar zie hier de Nail Paint To Go collectie. Ik heb het nog niet zelf geprobeerd, maar het komt half juni dus al uit…en ik ga er een paar halen!!!

PREVIEW | NAIL PAINT TO GO LIMITED EDITION VAN CATRICE

Nail Polish Pen

Nail Paint to Go Catrice Closed

Van links naar rechts:

C01. Travel In Turqouise
C02. Blue Boat Trip
C03. Rosewood En Route
C04. Rapid Red Date
C05. Pink Pulse
C06. Tomato Red Rush

Nail Paint to Go Catrice openDankzij de één-streep applicatie met een intensieve dekking en de bijzonder snelle droogtijd,  zijn de Nail Polish Pens ideaal als je niet veel tijd hebt. De houdbaarheid van 1 tot 2 dagen geeft de mogelijkheid om constant nieuwe stijlen op je nagels te creëren. Goed schudden voor het aanbrengen, zodat de kleurpigmenten in de pen goed met elkaar vermengen. Daarna herhaaldelijk op de punt van de pen drukken om de textuur makkelijk in de viltstiftpunt te laten stromen en aan te brengen. Lijkt me enorm handig!

Nail Paint to Go Catrice - aanbrengen

Verwijderen: plaats een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover een paar seconden op je nagel om snel te verwijderen.

De Limited Edition Nail Paint To Go by CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister vanaf 26 juni tot en met juli 2017. Ook via Kruidvat online verkrijgbaar. Consumentenadviesprijs: € 3,99.

Ik denk dat ik voor Rosewood En Route, Pink Pulse en Tomato Red Rush ga! Prachtige kleurtjes!

 

HAPPY SHOPPING!

Voor welke
kleur ga jij?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

4 Reacties

 1. 13 juni 2017 / 22:15

  Wat apart! Ik zou het graag een keer willen uitproberen.

 2. Amina
  Auteur
  13 juni 2017 / 23:41

  Ja! Ik ook! Thanks voor je reactie! Lief!

 3. 19 juni 2017 / 18:57

  Dit lijkt me zo apart! Maar wel erg leuk om te proberen..

  • Amina
   Auteur
   23 juni 2017 / 12:12

   Mij ook! En ik hoop echt dat het werkt! In tegenstelling tot wat het persbericht aangaf, komen ze vanaf 26 juni binnen bij Kruidvat :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *