Mooie woonkamer make-over met Poster Store & kortingscode

Mooie woonkamer make-over met Poster Store & kortingscode

Na ongeveer 5 jaar genoten te hebben van een mooie In dit huis…-quote in zwarte en sierlijke letters, werd het tijd voor vervanging! Toen Poster Store mij mailde om samen te werken, zag ik mijn lang gekoesterde wens werkelijkheid worden: een mooie fotowand in de woonkamer. Boven onze grijze Otto hoekbank. Ik had er dan ook echt veel zin in om samen met mijn man deze ruimte eindelijk die mooie make-over te geven. Ben echt zo dol op die muren! We kozen voor mooie ingelijste posters en hebben onder andere prachtige natuur posters uitgekozen.

Mooie woonkamer make-over met Poster Store & kortingscode

Bij het bepalen van je muurdecoratie kun je het beste kijken naar de materialen in de ruimte en de kleuren die er al zijn en je afvragen: “Past dat mooi bij elkaar?”

Uitkiezen en bestellen

De Poster Store heeft een hele fijne website. Ik vond het wat overweldigend om een keuze te maken uit al die posters en lijsten, maar dankzij de fotowanden-categorie wisten we het al heel snel. Mijn man had een voorkeur voor de elegante fotowand. Dat verbaasde me, vanwege de rozetinten die erin zaten. Maar hij vond de prints in die kleur heel mooi en goed passen bij onze grijze bank. Hell yeah!! True that! Waar ik eerst voor meer bohemian en dieren (want ben echt gék op Schotse hooglanders) wilde gaan, ging ik nu mee in zijn idee. Want dat mijn man iets roze uitkiest voor ons interieur ga ik maar 1 keer in mijn leven meemaken, hahaha!

Mooie woonkamer make-over met Poster Store

Fotolijsten in eiken

We kozen ook de eiken lijsten uit zoals in het elegante fotowand-voorbeeld, om zo natuurlijke materialen die we in de woonkamer hebben, terug te laten komen. Soms twijfelde ik tijdens het bestellen of ik er nou wel of niet een passe partout bij wilde hebben. Die optie kun je aan en uit kan vinken bij het bestellen. Met een foto erbij! Zo zie je meteen of het naar je zin is of niet. Zo handig!

Nog meer plusjes die dit interieurmerk verdient:

 • Bij Poster Store heb je leuke én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch en Bohemian design.
 • De classy website gaf ons alle inspiratie die we nodig hadden om onze fotowand te creëren.
 • Ze hebben heel veel keuze en allerlei verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen.
 • Iedere smaak en stijl komt aan bod en er wordt elke dinsdag een nieuwe poster collectie online gezet!
 • De unieke prints hielpen ons bij het maken van onze persoonlijke fotowand. Ze passen goed bij onze smaak en ons huis en het roze staat heel mooi bij onze grijze bank.

De posters

We hebben dus copy-paste alles overgenomen, hoe het in de store op de foto, ook aan de muur hing. De combinatie van de prints zijn erg mooi en van hoge kwaliteit.

De mix van thema’s, stijlen en objecten is als volgt (van links naar rechts met de klok mee):

– Pastel Waves – thema natuur botanisch
– Pink Wall Palms – thema natuur botanisch
– Pink Tram – thema fotografie
– Pastel Abstract – thema illustraties abstract en
– Marrakech Facade – thema architectuur.

Side note: Als productfotografe vind ik de fotografie posters trouwens echt prachtig bij deze winkel.

Mooie woonkamer make-over met Poster Store details

Ophangen lijsten

Dit is een klusje waar je eventjes goed de tijd voor moet nemen. Het handigste is bij het ophangen in een vierkant, dat je de maten van de posters en de ruimte die je er tussenin wil hebben, met potlood uittekent op de muur. Dus eerst de omtrek van het grote vierkant op de muur, en de lijsten plus ruimte ertussen daarin tekenen. Dan weet je zeker dat het goed gaat en dat het klopt. Na het ophangen kun je eventuele zichtbare lijnen uitgummen.

Tip: let dus heel goed op de maten die je tijdens het bestellen uitzoekt. Als je wil dat je ingelijste posters in een mooi vierkant of rechthoek bij je aan de muur komen, meet het dan tijdens het bestellen al goed op. Zoals eerder genoemd kun je de fotowanden-categorie aanklikken ter inspiratie en dat copy-paste bestellen. I-de-aal!

Verpakking

De lijsten en posters waren trouwens heel stevig en veilig verpakt in sterke dozen en op zo’n manier, dat de posters niet konden beschadigen. Super!

Mooie woonkamer make-over

Chique en warme muurdecoratie

De combinatie bij elkaar is zo mooi. De roze tram is toch wel echt een eyecatcher hoor! De roze wand met palmbladeren is schitterend door z’n eenvoud en het stijlvolle zwembad met op de achtergrond een grote stenen boog in klassieke Marokkaanse stijl, doet me meteen denken aan mijn reizen naar Marokko. En hoe mooi zijn de pastel-kleur prints!

Duurzaamheid

Nog één puntje dat ik belangrijk vind om te noemen: alle posters van de Poster Store worden geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit en het papier is FSC-gecertificeerd. Super!

Mooie woonkamer met Poster Store

Poster Store Kortingscode

Het was zo leuk om dit projectje samen met mijn man te doen. Ook toe aan een make-over? Met de Poster Store kortingscode imfeelinggood krijg je 20% korting op de posters (excl. Selection), zonder een minimum bestedingsbedrag! De code is geldig tot en met 08 oktober 2020.

Poster Store fotolijsten eiken

Mooie woonkamer make-over met Poster Store & kortingscode

Ik ben helemaal verliefd op onze nieuwe fotowand van Poster Store. Ik kijk er elke dag wel eventjes naar en geniet dan van de foto’s, de kleuren en de rust die het uitstraalt.

 

Wat vinden jullie van
onze nieuwe fotowand?

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking.

Delen:

16 Reacties

 1. hippiemeisje
  14 september 2020 / 08:40

  Ook een mooi resultaat. Ik vind de kleurencombinaties ook echt mooi!
  Ik ben ook zoiets aan het creëren, maar ze willen niet recht gaan hangen. Lol, komt goed!

 2. 14 september 2020 / 14:52

  Je hebt mooie posters uitgezocht. Staat echt top! Ik heb ook bij hen wat uitgezocht. Zijn echt goede en mooie posters!

 3. 15 september 2020 / 10:14

  Het is een heel geslaagde make-over geworden zeg. Wat is je woonkamer ook lekker licht qua kleur.

 4. 15 september 2020 / 10:55

  Het is zo leuk om te zien hoeveel je kunt doen met een kleine make-over. Het heeft gelijk een hele andere sfeer!

 5. Felice
  15 september 2020 / 14:38

  heel mooi en stijlvol geheel. ik zou er moeite mee hebben alles recht te krijgen, gelukkig heeft manlief een timmermansoog!

 6. 15 september 2020 / 15:32

  Wat een toffe selectie poster heb je gekozen zeg! Ik heb zelf ook posters van poster store en ben er super tevreden over.

 7. 16 september 2020 / 09:59

  Heel mooi! Stijlvol en heel goed passend bij jullie (mooie) interieur! Wij hebben zelf geen ruimte meer ben ik bang, we hebben veel schilderijen en kunstwerken hangen. Maar dan ook echt op elke muur een (ik plaats niet verschillende items bij elkaar maar dat ligt aan de items die wij aan de muur hebben hangen. Ze zijn allemaal anders en komen afzonderlijk beter tot hun recht). Wel heb ik het een en ander niet opgehangen, maar neergezet op een tafeltje. Waardoor je wel wat meer bij elkaar ziet bij een muur. Snap je het nog? Ik leg het wel lekker vaag uit, hahaha.

 8. 16 september 2020 / 14:22

  Dat ziet er heel stijlvol uit. Je hebt het mooi met elkaar gecombineerd!

 9. 16 september 2020 / 15:03

  Die fotowand is echt heel erg mooi! Past ook zo goed in je interieur. Gek he hoeveel zo’n decoraties kunnen doen :)

 10. Sherry
  16 september 2020 / 23:20

  Mijn kale muren kunnen zulke mooie posters wel gebruiken.

 11. 18 september 2020 / 07:53

  Wat heb je een prachtig interieur. Helemaal mijn style! De posters passen er erg goed bij en wat heb je leuke uitgekozen!

 12. 19 september 2020 / 13:42

  Het staat zo warm en chic. Jouw man heeft smaaaak.

 13. Jasmina
  19 september 2020 / 21:14

  Prachtige make over! Je hebt echt hele mooie posters uitgezocht…de pastelkleuren zorgen ook voor rust vind ik zelf

 14. 30 september 2020 / 20:50

  Wat een superleuke posters heb je uitgezocht! Ze staan mooi, heel tof ook in deze verhoudingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *