Personal | The Celebrity TAG

Personal | The Celebrity TAG

TAG-TIME! Vandaag ga ik een TAG overnemen die ik gezien heb bij Teske de Schepper. Helemaal in mijn straatje, deze Celebrity Tag! Celebrities, acteurs en actrices, Hollywood, films, series, popmuziek, popartiesten…ik vond het als klein meisje al helemaal geweldig en kon uren gefascineerd kijken naar de make up en style van die celebs! Door films, muziek en video’s werd me ook duidelijk hoe belangrijk cosmetica en fashion waren voor de film- en muziekindustrie! En dan die prachtige modellen die je toen had: Cindy Crawford, Naomi Campbell, Heidi Klum, Milla Jovovich, Linda Evangelista, Helena Christensen, Eva Herzigová…Wauw…superstylishhhhh… Mijn bewondering voor celebs is dus vroeg ontstaan. Deze tag vind ik daarom ook zo superleuk! Zie hier de TAG-vragen en mijn antwoorden!

Personal | The Celebrity TAG

1. Welke celebrity zou je willen zijn

Poeh, de TAG begint al gelijk met een moeilijke…10 jaar geleden had ik denk ik Angelina Jolie, Madonna of Catherine Zeta Jones gezegd, maar we weten inmiddels allemaal wat een struggle beroemd zijn is…nope…ik zou geen celebrity willen zijn! Qua beauty en style vind ik Angelina Jolie wel echt heeeel mooi!!!

2. Welke celebrity zou je echt níet willen zijn

Deze vind ik dus niet zo moeilijk te beantwoorden en ik kies daarom voor diegene die volgens mij op dit moment het meest struggled – of hopelijk nu alles iets meer op de rit heeft: Justin Bieber.

3. Met welke celeb zou je willen daten

Ehm ja. Nee. Ik heb geen behoefte om met een celeb te daten, maar ik heb wel een lijstje van celebrities waar ik heel graag een kopje koffie mee zou willen drinken! Omdat ik ze enorm bewonder en ik ze gewoon beyond FABULOUS vind om hun acteer- en muziekprestaties. Hebben jullie even? Here goes:

Aaron Paul, Bryan Cranston, Anna Gunn, Bob Odenkirk, Betsy Brandt, Dean Norris, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito (Jesse, Walter, Skyler, Saul, Marie, Hank, Mike en Gus uit Breaking Bad): beste serie ever!!!

 Bron afbeelding: mashable.com (embed)

  • George Clooney: what else?
  • Al Pacino: in The Godfather! Wauw!!!
  • Tom Hanks: weer hard moeten janken bij Captain Philips!
  • Justin Timberlake: ik draai zijn muziek bijna elke dag! Zo goed!
  • Will Smith: heb ik een zwak voor! Lijkt me nou zo’n leuke en lieve man!
  • Angelina Jolie: soooooo pretty!

Bron afbeelding: breitbart.com (embed)

  • Sofia Vergara, Ty Burrell, Eric Stonestreet en Jesse Tyler Ferguson (Gloria, Phil, Cameron en Mitchell uit Modern Family): zó grappig!
  • Caro Emerald: word ik blij van!!!
  • Leonardo DiCaprio: kan ik hem een zelfgefreubelde Oscar geven!
  • Johnny Depp: in Chocolat…zucht…zo lief!

4. Áls je plastische chirurgie zou doen, wat zou je dan laten doen

Ik ben als de dood voor operaties en onder narcose moeten (nog niet meegemaakt maar als echte control freak hoop ik dat dus ook nooit mee te maken*) dus als het aan mij ligt slaan we dat lekker over!

* inmiddels al wel meegemaakt en het valt hardstikke mee :-)

5. Van welke celeb was je fan als kind

Michael Jackson en nog steeds! Ik vond als meisje van 9 de muziek van Thriller al helemaal leuk, maar het BAD-album moest ik hebben!!! Wat heb ik gehuild in de winkel toen die uitverkocht was…ik was ontroostbaar! Ik heb hem gelukkig 1 keer live mogen zien in de Kuip met zijn Dangerous tour.

6. Had je posters boven je bed van hem/haar?

Jaaaaaaa en dit was mijn favoriet! Deze heb ik echt heel lang op mijn kamer gehad!

Bron afbeelding: lipstickalley.com (embed)

7. Op welke celebrity vind je jezelf lijken

Op geen enkele eigenlijk!

8. Als je over de rode loper zou gaan, voor welke kleur jurk zou je dan kiezen

Zwart met happy gekleurde accessoires.

9. Wat is je favoriete celebrity koppel

Getrouwd in 1996 en nog steeds bij elkaar! Hugh Jackman is nog steeds stapeldol op zijn Deborra-Lee Furness! Hugh is HYSTERISCH aantrekkelijk en met dit feitje alleen maar meer!

Bron afbeelding: popsugar.com (embed)

 

10. Welke celebrity zou je raad willen geven

Ik vind precies hetzelfde wat Teske ook in haar celebrity TAG aangeeft: we hebben nu genoeg voorbeelden gezien van ‘kindsterren’ die veel te jong heel erg beroemd zijn geworden. En dat dat niet altijd goed gaat. Michael Jackson, Drew Barrymore, Amy Winehouse, Justin Bieber, Britney Spears, Kendall en Klie Jenner en zo kan ik nog wel even doorgaan…Het wordt tijd dat celebs niet meer als verkoopproducten worden gezien door hun omgeving, maar als mens! Goede begeleiding en af en toe celebrity-breaks (een tijdje van de radar af zijn) lijken mij bijvoorbeeld een goede oplossing!

 

link bron header foto

 

 

Met welke celeb zou jij graag
een kopje koffie willen drinken?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *