Personal | Beautybeurs najaar 2015: wat was er te zien en te doen?

Beautybeurs najaar 2015

Op zondag 13 september had ik een superleuk uitje: de Beautybeurs najaar 2015! Ik kreeg het toegangskaartje van het nagellak merk Essie, zó LIEF! Het was voor mij de eerste keer dat ik deze beurs bezocht, maar ik weet nu al dat ik er volgend jaar weer bij wil zijn. Niet alleen om weer persoonlijk in contact te komen met de merken waar ik over schrijf of waar ik over heb geschreven, maar ook om naar de fantastische lezingen te gaan en inspiratie op te doen! Ik was diep onder de indruk!

Zondagochtend ging de wekker om 7.30u. Ik was kapot als wat, want ik had een ontzettend leuke reünie met mijn groep 8-klas van de lagere school gehad de avond en nacht ervoor. Wie mij goed kent, weet dat Amina en weinig slaap NIET samen gaan, zelfs als het maar eens in de zoveel tijd gebeurt. Verschrikkelijk. Niet alleen het opstaan gaat heel moeilijk, maar mijn hoofd en lijf willen ook gewoon niet opstarten en ik blijf dan de hele dag in de ik-heb-er-de-kracht-niet-voor-modus zoals ik het noem. En toch wilde ik heel graag gaan, moest ik gaan vond ik ook, omdat ik het kaartje zo lief van Essie PR had gekregen. Dus hup, hup, niet zeuren, douchen, ontbijten, opmaken en GAAN!!!

Beautybeurs najaar 2015

Het event werd gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, op zaterdag 12 en zondag 13 september. Het parkeren en het lopen naar de hallen was allemaal heel duidelijk aangegeven. Heel fijn!!! Ietsje minder voor mij was de heerlijke snoepkraam die naar me stond te roepen tussen auto en event in. Spekjes, chocolade, drop, winegums, zuurtjes…suiker, suiker en nog meer suiker, maar zoooooo lekker…ik ben aan het lijnen…dus dat was even lastig. Maar het is me gelukt er voorbij te lopen :) Ik ben meteen met een heerlijke beker koffie naar de eerste lezing toegelopen: Nagelbloggers in de Spotlights. 

Succesvolle nagelbloggers – Esther Ka, Gwendolyn Randolph-Landvreugd en Case van den Dungen vertelden in 7 minuten over hun bevindingen op het gebied van nagelproducten. Superinteressant! Daarna had ik nog eventjes voor de volgende lezing begon en liep ik de Beauty2Shop hal in, waar ik Felicia van Beauty By Lisa zag staan! Gezellig! Over Beauty by Lisa heb ik een blog (← link) geschreven over de mooie wimperextensions die zij plaatsen. Daarna door naar Essie, om Loes van het PR team te bedanken voor het toegangskaartje. Zo leuk dat je eens iemand face-to-face ziet na al het e-mail contact! Essie heeft net als Beauty by Lisa ook een speciaal plekje in mijn hart omdat dat de eerste twee beautybedrijven zijn waar ik mee heb samengewerkt. En ze waren superlief voor me! Als beginnend blogger is het allemaal nog een beetje eng dus een fijne samenwerking scheelt dan zoveel!

Essie heeft nu een nieuwe lijn, de Essie Silk Watercolor collection. Ik zal daar binnenkort nog van alles over vertellen aan jullie (dit kun je hier lezen), maar waar het op neerkomt is dat je met de witte kleur de basis legt – dat is als het ware je canvas – en dat je met de 8 andere prachtige kleurtjes kunt schilderen op je nagel. Zo leuk! De nagellak is meer op waterbasis dan normaal, zodat je er makkelijker mee kunt ‘spelen’! Ilse van Essie heeft me laten zien wat je met de lak kunt doen en het is waanzinnig!!!

Essie Silk Watercolor collection
En je hebt er dus niet van die tooltjes voor nodig! Kun je gewoon met de kwastjes van de nagellakjes zelf doen! Is deze nagellak niet lief?!!!

Silk Watercolors Muse, Myself - Love Sheen en White Page
De witte kleur in het midden heet White Page en is dus het canvas. De roze kleur heet Love Sheen en de mosterdachtige kleur Muse, Myself.  Ik ben normaal niet zo van de nail art, maar toen Ilse het bij me had aangebracht werd ik er superblij van. Dus hou mijn blog in de gaten als je Essie-fan bent! Ook heb ik de Essie apricot cuticle oilnagelriemolie – gekocht. Die houdt ze lekker zacht en soepel en hydrateert de boel ook lekker. Een review over deze producten lees je hier.

Apricot cuticle oil Essie

Lezing Tom Sebastian Beautybeurs 2015

Ik had me ook ingeschreven voor een lezing van Beauty Expert Tom Sebastian met de titel “Zo maak je de make-up looks van 2016″. Een enorm leuke preview over wat volgend jaar komen gaat qua looks op make up gebied! Hij is heel enthousiast en inspirerend en stelt tussendoor ook vragen aan het publiek. Lekker interactief bezig! Maar wat me vooral opviel is dat hij zo enorm aardig is. Na afloop nam hij alle tijd voor iedereen en kon je gerust je vragen stellen en met hem op de foto. So here goes!

Met Tom Sebastian
De lezing van Tom zal ik ook uitgebreid in een blog behandelen, want de make up looks van 2016 willen we natuurlijk niet missen!!!

LUNCH TIME!!!

Beautybeurs lunch

De derde en laatste lezing waar ik graag naar toe wilde heetteFuture Vision”.  Antoinette van den Berg, eigenaar van Future-Touch en Trend forecaster, liet hier zien hoe huidige beauty-idealen zullen verschuiven en waarom nieuwe producten en services dan nodig zijn. Ik heb niet vaak dat ik mijn concentratie voor de volle rit erbij kan houden bij een lezing en dat ik een soort van ademloos luister, maar Antoinette is het gelukt! Haar stem, haar stijl, haar haar (dat blauw is, maar niet blauw-blauw, maar heul cool blauw dat super staat)…ik vind alles te gek aan haar! Ook deze toekomstvisie is zo interessant en ik denk ook voor jullie, dat ik dat ook binnenkort met jullie zal delen.

Antoinette van den Berg - Future Touch
En daarna: SHOPPING-TIME!!! Mijn vriend was zo lief mijn verjaardagcadeau te vervroegen (ik ben volgende maand pas jarig) dus dat werd HYSTERISCH SHOPPEN natuurlijk!!! Wat een schatje is het toch ook!!!

Golden Rose make up
Oogschaduwpaletjes, foundation, concealer, blush, wenkbrauwpoeder, wenkbrauwpotloden, matte lipstickpotloden en wenkbrauwborsteltjes…YUM!!!

Ik zal in komende blogs deze producten uitgebreid gaan reviewen. Golden Rose is een cosmetica merk dat zich vooral richt op de salons, maar nu een try out store zal beginnen in Haarlem om te zien hoe dat gaat! Spannend! De producten zijn nu al wel online verkrijgbaar.

Cosmistar penselen set
Cosmistar Penselen Set
Dit MOEST ik echt hebben! Een penselen set!!! Eindelijk alles eens mooi bij elkaar in een prachtige leren rol. De kwasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van echt geiten- en paardenhaar. Maar de lieve diertjes zijn er niet voor afgemaakt, daar heb ik specifiek naar gevraagd! Wil je weten welke kwast je waarvoor precies nodig hebt, check dan dit blog! (← link).


Ik werd ook nog even supermooi opgemaakt door Franky van Golden Rose. Mooi hoor Franky, dank je wel!!! ♥

Toenga Neckless
Was deze shopaholic tevreden??? Bijna!!! Ik zag weer iets: ik vond deze ketting van Toenga zo mooi, dat ik die ook heb meegenomen!!! Yay! Sooooooo pretty!

Het was een heerlijke dag en ondanks dat ik heel moe was, had ik het zeker niet willen missen! Het face-to-face zien van mensen, de nieuwe mensen die ik heb leren kennen, de leuke spulletjes die ik gekocht heb, die lekkere lunch en alle nieuwe trends die ik voorbij heb zien komen…Ik had heel wat gemist wanneer ik toegegeven had aan mijn moeheid!!! Volgend jaar weer!!!

xxx Amina

Link bron foto Antoinette van den Berg: website Future-Touch

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

2 Reacties

 1. Leonieke Klein
  15 september 2015 / 16:48

  Leuk hoor Amina, net alsof we erbij zijn geweest! Goed dat je toch je bed uit hebt kunnen kruipen he? ;-)

  • Amina
   Auteur
   15 september 2015 / 17:21

   Dank je wel Lee, ik hoopte al dat jullie dat zo zouden ervaren!!! Jaaaa, anders had ik zoooveel gemist! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *