Personal | Geluksmomentjes oktober 2017

Personal | Geluksmomentjes oktober 2017 - I'm Feeling Good

Imfeelinggood.nl staat voor je goed voelen, inspiratie opdoen, YOU-time en positiviteit! Daarom deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand met jullie. Geluksmomentjes voel je heel even door je lijf golven! En dat kan door van alles zijn. Geluk zit niet alleen in grote dingen, maar ook in hele kleine. Je moet alleen de focus even goed leggen, de goede richting op kijken zeg maar! Hier een lijstje van mijn geluksmomentjes van afgelopen oktober.

Personal | Geluksmomentjes oktober 2017

Moeilijk

Afgelopen maand was een hele bijzondere. Ik vond ‘m moeilijk. Aan de ene kant weet ik nu goed welke kant ik opga met mijn business, maar aan de andere kant is het ook afwachten hoe I’m Feeling Good het zal gaan doen. Vooralsnog ziet het er goed uit, maar blijft dat ook zo? Dat heeft wel voor slapeloze nachten gezorgd…en hartkloppingen…en op een gegeven moment zelfs chronisch slaaptekort…en dat is echt vaag hoor, hoe je dan je dagen doorkomt…maar geloof me: doorzetten is echt da thing to do!

Doorzetten, doorzetten, doorzetten! En dan komt ineens die nacht dat je het vertrouwen weer terughebt en je eindelijk een keer goed slaapt en alles gaat lopen. Aaahhhh, yaassssss!

Naast dit alles waren er natuurlijk ook superfijne momenten die ik heel graag met jullie wil delen! Ik heb voor de gezelligheid een leuke selectie gemaakt uit mijn Instagram-foto’s:

 

♥ Een heerlijke lunch bij La Place

Ik word altijd errug blij van lekker eten zoals jullie weten ;-)
Die mooie kleuren op deze foto, geweldig! Op de headerfoto zien
jullie de food afdeling in de Hudson’s Bay in Leiden. Soooo pretty!
Van zo’n plek en zo’n mooi ingerichte omgeving kan ik echt even
heel blij worden! La Place zit daar ook, op de bovenste verdieping
waar je een prachtig uitzicht over Leiden heb. Een van mijn hotspots!

 

♥ 18 graden in oktober

Hahaha, dat was zo fantastisch! Oktober en
volop genieten van bijna 20 graden op ons balkon.
Lilly genoot lekker mee!

 

♥ Visitekaartjes laten maken

Heel blij met mijn kaartjes!

 

♥ Mijn 42e verjaardag gevierd :-)

Dit jaar heb ik het heel rustig gehouden, met mijn Lief,
Lilly, pyama, bank, Netflix en heel veel lekker eten en bubbels!

 

♥ Oehhhh, de Japanse Tuin in Den Haag!

Hij is nu weer tot de lente gesloten, maar wat ben ik blij dat ik dit gezien heb!
De Japanse Tuin is vanwege zijn kwetsbaarheid jaarlijks slechts een korte periode geopend.
De opening is een aantal weken in het voorjaar en het najaar. Toen ik er binnen
wandelde en de sfeer en rust proefde wist ik zeker dat ik Japan wil zien.
Zo fantastisch dit!

• JAPANESE GARDEN • I went to the Japanese Garden in The Hague. Isn’t it magical? The serenity, peacefulness and beauty there are amazing. All the different shades of green and reflections in the water! Awesomeness! ~ Hoe mooi is dit zeg! De Japanse Tuin in Den Haag is echt een aanrader. Met een heel eigen serene en verrassende sfeer, mede veroorzaakt door de schitterende moslaag. En de rode bruggetjes zijn zo lief! De tuin bevat ook veel mooie stenen lantaarns. Nog tot en met zondag 29 oktober te zien, van 10u-16u! Aanrader! Wat ik ook kan aanraden is om mijn blog even te checken met nieuwe Lifestyle Must Haves! In dit 3e deel komen @hunkemoller, @ikeanederland, @baborofficial en @etos aan bod. Link in bio! xxx ??•

A post shared by Amina – I’m Feeling Good ? (@imfeelinggood.nl) on


Blijf die kleine geluksmomentjes zien

Al met al een hele mooie maand, met ups & downs.
Laat je niet ontmoedigen door de downs en blijf die
kleine geluksmomentjes in je leven zien! Dat is
volgens mij de sleutel tot geluk! Heel veel liefs! xxx

 


HAPPY WEEK!

Wat was
jouw
geluksmoment
afgelopen maand?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

2 Reacties

 1. 3 november 2017 / 23:06

  Goed om van de kleine momenten in het leven te genieten he! En je business cards zien er echt tof uit

  • Amina
   Auteur
   4 november 2017 / 14:47

   Dank je wel Ivon! Ja, ik probeer er echt elke dag even bij stil te staan. Niet altijd even makkelijk natuurlijk, maar het begint denk ik al bij bewustwording :-) Ik ga zo even een kijkje bij jou nemen, leuk! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *