Personal | Geluksmomentjes juli 2017

Personal Geluksmomentjes juli 2017

Imfeelinggood.nl staat voor je goed voelen, inspiratie opdoen, YOU-time en positiviteit! Daarom deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand met jullie. Geluksmomentjes voel je heel even door je lijf golven! En dat kan door van alles zijn. Geluk zit niet alleen in grote dingen, maar ook in hele kleine. Je moet alleen de focus even goed leggen, de goede richting op kijken zeg maar! Hier een lijstje van mijn geluksmomentjes van afgelopen juli.

Personal | Geluksmomentjes juli 2017

Geluksmomentjes echt bijhouden

Oeh! Ik schrok er een beetje van hoe lang geleden het is dat ik de tijd heb genomen om een Geluksmomentjes artikel te schrijven! Note to self: toch proberen dat elke maand te doen! Er gebeurt namelijk elke dag wel iets waardoor ik weer even besef dat het leven mooi is, ik voor iets of iemand dankbaar kan zijn.

Eergisteren kwam er een vriendin langs met haar baby’tje van 5 maanden oud. Hij was zó lief. Hele grote ogen. Kleine handjes, kleine vingertjes. Omdat er hevige buien overgingen op het moment dat mijn vriendin weer naar huis wilde, bereidde ze beneden in de auto al het een en ander voor zodat de kleine pijlsnel de auto ingezet kon worden. In de tussentijd keken wij tv. Heel stilletjes zat hij op mijn schoot…en hij hield mijn hand vast met dat hele kleine handje van ‘m. Mooi joh!

Het starten van mijn eigen bedrijf was een heel groot geluksmoment! Maar ook de reacties die ik daarop kreeg van familie, vrienden en volgers. Zo lief! Ook onder mijn artikel en op Social Media reageerden mensen echt ontzettend enthousiast. Dat zoveel mensen je dat gewoon gunnen en oprecht hopen dat je droom slaagt. Geweldig! Heb je mijn artikel gemist en ben je benieuwd wat ik nu doe, check dan de website.

Een eigen bedrijf brengt voor mij ook heel wat teweeg. In mijn koppie vooral. Heel veel onrust en aardig wat stress. Gaat het allemaal lukken? Ga ik het redden? Ga ik genoeg opdrachten krijgen? Ik sta nu zeg maar de hele tijd “aan”. Zit heel veel op Social Media om te kijken waar kansen liggen. Veel meer dan normaal. En omdat ik een creatief vak uitoefen, zit ik heel veel in mijn hoofd. Het ene idee na het andere komt voorbij. Voor mij is het dus heel belangrijk om 1 keer per dag weer opmerkzaam te zijn en niet op de automatische piloot door te denderen. Ik ben afgelopen zaterdag daarom weer Mindfulness op gaan pakken en ik verbaas me altijd weer hoeveel beter ik me erna voel. Ik doe die oefeningen trouwens gewoon thuis in mijn slaapkamer. Love it!

Datenight

Datenight met mijn Lief! Het was zo gezellig! We zijn naar de film geweest, The Mummy met Tom Cruise. En vooral de dame die de mummie speelde, Sofia Boutella, viel me erg op. Wat een goede actrice! En haar look met al die tattoos vond ik echt stunning. Ik hou enorm van dit soort films. Eerlijk gezegd had ik er niet veel van verwacht, Mummy nummer zoveel…maar GOED dat-ie was! Er zit veel humor en actie in en het acteer-level is gewoon heel hoog. Loved it! Tom Cruise ziet er trouwens nog steeds heel goed uit. De beste man is al 55!

♥  Erg blij ook met mijn sportschool routine. Ik ga elke week trouw 3 x nu. Yayyyyy! Ik voel mezelf sterker worden en gebruik ook wat zwaardere gewichten tijdens de krachttraining. De trillende benen die ik had na een work out zijn ook weg gelukkig. Ik had zelfs kloppende slapen erna. Heel bizar. En irritant.

♥  Wij hebben hier veel van die halsbandparkieten in de omgeving. Knalgroene en luidruchtige vogels, maar ik ben helemaal weg van ze! Ik heb van die grote bomen voor mijn raam in de keuken…’s morgens wakker worden, koffie zetten…en het eerste wat je ziet is dan zo’n kleine druktemaker die half op zo’n slappe tak aan het bengelen is. Ze hebben ook zulke prachtige blauwe staarten! Love it! Als ik dan mijn ogen dicht doe wanneer ze aan het kwetteren zijn, dan doe ik net of ik in de Tropen ben…en in een mooi zwembad op zo’n donut lig…met een hoedje op mijn hoofd tegen de zon, hahaha! Yep!

 

HAPPY WEEK!

Had jij ook een
geluksmoment?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

8 Reacties

  • Amina
   Auteur
   8 augustus 2017 / 16:44

   Ja hè! Maar vaak vergeet ik ze. Goed om er zo weer even bij stil te staan xxx

 1. 8 augustus 2017 / 04:54

  Super leuk om te lezen. Ik snap dat je echt heel erg bezig in je hoofd bezig bent met je bedrijf, erg herkenbaar. Mijn vakantie helpt me nu erg te ontspannen maar wellicht dat ik na de vakantie ook mindfullness ga oppakken. Die halsbandparkieten hebben wij ook vaak op het balkon, zo mooi!

  • Amina
   Auteur
   8 augustus 2017 / 16:43

   Dank je wel! Ja, goed idee om het weer op te pakken. En wat leuk dat je het ook kent. Heb jij die parkietjes op je balkon? Gaaaaf! xxx

 2. 11 augustus 2017 / 18:46

  Wauw, 3 keer in de week sporten! Ik vind het knap!

  • Amina
   Auteur
   11 augustus 2017 / 22:41

   Dank je wel Joanne! Dat is toch fijn om te horen! Weet je wat ik het ergste moment vind? Dat je daar aankomt en ontdekt dat je je oordopjes bent vergeten, hahahaha! Dan moet ik naar de mix van al die geluiden/pratende mensen luisteren en de muziek die toch vaak niet helemaal mijn smaak is ;-) Dan denk ik echt: “Oh my God nooooooo!” Maar wanneer ik die trap dan weer afloop, HEERLIJK! Echt. Kan ik echt aanraden. Alleen dat hele uurtje daarvoor is niet zo, hahahaha!

 3. 22 augustus 2017 / 22:35

  Van zulke momenten moet je ook echt genieten!! Leuk dat je ze op een rijtje hebt gezet. Ik vind het zo mooi om te zien hoe je van al die kleine dingetjes uit eindelijk het meest gelukkig wordt :-)
  Ben benieuwd naar je geluksmomentjes van augustus! Liefs Florentine

  • Amina
   Auteur
   23 augustus 2017 / 10:54

   Ahhh Florentine, wat een mooie reactie! Echt lief! Ja, dat is volgens mij ook wat mensen vaak denken (groot, groter, grootst) maar het zijn denk ik juist al die kleine dingen bij elkaar ja…Dank je wel Florentine, ik wil deze rubriek ook echt bij gaan houden, dus ik ben weer mooie (kleine) dingen aan het opschrijven. Wat was jouw geluksmoment in augustus? Ben benieuwd! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *