Personal | 25 Questions TAG

25 Questions Tag

Bijna 3 maanden geleden ben ik door bloggervriendje Bjarne van Bjarnvidar.nl getagd in zijn blog 25 Questions Tag. Thanks Bjarne, want ik hou heel erg veel van tags. Het was erg druk met mijn werk de afgelopen periode maar eindelijk heb ik de tijd gevonden om alle 25 vragen te beantwoorden! Benieuwd wat er in mijn laatste sms’je staat en wanneer mijn laatste huilpartij was? OK, daar gaat-ie!

1. Heb je huisdieren?

Jaaaaa! Mijn vaste club lezers weten dit allang inmiddels. Ik heb al een paar keer over haar geschreven. Lilly, mijn lieve Russische boskat. Zacht en gevoelig, maar ook onvoorspelbaar en humeurig. En grappig! Ik heb tot 2010 ook een heel lief hondje gehad, een Jack Russell Terriër, Milo. Dieren maken de wereld een heel stuk mooier, vind ik. Onvoorwaardelijke liefde!

2. Noem 3 dingen die het dichtst bij je zijn

Een berg tijdschriften, heerlijk om in te bladeren altijd, mijn iPhone en een cappucino. MJAM! Wanneer ik een artikel ga schrijven, moet ik er altijd een kop koffie bij hebben. Een tic!

3. Hoe is het weer nu?

KOUD! Nul graden! OMG! Maar met een hele mooie zon! Ik houd niet van de winter, maar dit is wel de winter op z’n mooist!

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?

Ja! Ik rij pas sinds een paar jaar. Ik heb er heeeel lang over gedaan om mijn rijexamen te halen. Mijn instructeur was ook echt niet blij met me denk ik. Ik snapte er vaak helemaal niks van. Die combinatie van handelingen, wat een drama! Ik was er gewoon niet zo handig in. Ik heb de tweede keer mijn praktijk gehaald en de derde keer pas mijn theorie. Dat Rijbewijs-Halen-Project was een hele bevalling voor me. Enorm veel lessen gehad. Maar nu ik een paar jaar in mijn mooie kleine zwarte VW Up rij, vaak in de file, soms op de A4 naar Amsterdam op 5 banen…nou…laat ik het zo zeggen, dán leer je wel rijden hoor! En nee, ik heb gelukkig nog nooit een auto-ongeluk gehad en hoop dat ook nooit te krijgen.

5. Hoe laat was je vanochtend wakker?

Om 9.00u. Netjes toch in mijn vakantie ;-)

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?

Net, voordat ik aan dit blog begon. Met Rituals. Lekker!!

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Beasts of No Nation. Een film die ik al heeeel lang wilde zien. Omdat ik Idris Elba een topacteur vind. Mooie man ook. Maar ik wist ook dat het huilen huilen huilen zou worden. Ik kan heel slecht tegen dit soort films. Dat is dus ook uitgekomen. Ik ben altijd helemaal op na zo’n film. Het gaat over het recruiten van kinderen die tot kindsoldaten worden gemaakt. Van onschuld naar haat. Oef, heel zwaar om naar te kijken. Maar jongens, wat een prachtige film. Aanrader!

8. Wat staat er in je laatste sms’je?

Sms’je? Er zijn nog maar een paar mensen die met me sms’en, waaronder mijn mama. Haar laatste sms: “Ja, jij ook. Kus, hou van je”. Awwwww. Mama-lief.

9. Wat is je ringtone?

Die heel Nederland met een iPhone zowat heeft: “Opening”! Ik word he-le-maal happy van dat deuntje!

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?

Ja! Binnen Europa het meeste. Maar ik wil echt nog veel vaker ver reizen en nog heel veel landen zien…ik wil heel graag naar Nepal, Bora Bora, nog meer mooie plekken ontdekken in Griekenland, Italië, New York en Japan, maar er is een klein ‘maartje’: ik heb vliegangst. Ik heb hele erge hoogtevrees en trek het echt niet in een vliegtuig. Word helemaal panisch! Pffffffffffffff…Maar ik kan altijd nog met de auto naar Griekenland en Italië. Kleine yay!

11. Hou je van sushi?

JAAAAAA! Ik ga volgende week weer gezellig sushi eten met een vriendin. Ik probeer het toch elke maand wel minimaal 1 x te doen. En wanneer ik sushi buiten de deur eet, ga ik meestal naar Sushi Time, Shabu Shabu of Sumo. Elk restaurant heeft sushi’s die net weer lekkerder zijn dan bij de anderen. Mijn favoriete sushi’s zijn de chicken dumplings (kippasteitjes), de surimi temaki en corn crab. Ik neem de chicken dumplings echt eeeeelke ronde weer. Dat vriendinnen zeggen “Alweer Mien?” JAAAA! ALWEER! Zo lekker! Kom maar door met die schaaltjes!

12. Waar doe je boodschappen?

Voornamelijk bij de Albert Heijn…en we laten het elk weekend thuis bezorgen. Lief en ik hebben een hekel aan boodschappen doen en het scheelt veel tijd. We werken allebei 5 dagen en dan willen we liever geen tijd verspillen met boodschappen doen in het weekend!

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?

Nope!

14. Hoeveel broers en zussen heb je?

Ik ben enig kind. Jong vond ik dat geen probleem. Nu ik wat ouder word soms wel. Zeker als ik zie hoe close sommige vrienden/vriendinnen/mijn Lief met hun/zijn broers/zussen zijn. Ook vind ik het geen prettig idee dat ik er toch alleen voor sta wanneer het op de verzorging/wegbrengen van ouder wordende ouders aankomt. Maar ja, dat hoort bij het leven.

15. Heb je een computer of laptop?

Laptop! Wel met muis! Dat vierkante gebeuren onderin vind ik zo onhandig!

16. Hoe oud word je op je volgende verjaardag?

41!

17. Draag je een bril of lenzen?

Nope. Het gekke is dat ik ongeveer 5 jaar geleden een afwijking aan beide ogen had. De een -1, de ander -0,75. Laatst ben ik weer gaan testen omdat ik heel veel autorijd en toen bleek de afwijking bij beide 0 te zijn. Zo gek vind ik dat, dat dat kan veranderen!

18. Verf je je haar?

Ja, elke 3 maanden ongeveer. Een paar weken geleden ontdekte ik dat ik nu ook grijs bij mijn slapen wordt en op meerdere plekken op mijn hoofd dan alleen maar bij mijn scheiding. *SLIK*. Dat vind ik dus echt NIET LEUK! Dat betekent dat ik het verven steeds vaker moet gaan bijhouden! Ik ben afgelopen weekend voor het laatst bij mijn kapper geweest en ik heb nu een lange bob. Daarvoor had ik het lang. Man man man, wat een gedoe onder de douche.

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?

Gezellige dingen staan op de planning! Ik ga naar een vriendin toe op kraamvisite! En daarna lekker de stad in om te lunchen.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Ik huil heel vaak. Ben echt een emo-kipje. Zet ergens een zielig vioolmuziekje onder en daar ga ik hoor. Maar ik schaam me er echt niet voor. Ik ben heel gevoelig en dat hoort bij mij. Huilen is voor mij ook vaak een soort van ontlading. Een van die leuke dames van Echte Gooische meisjes zei ooit eens “Beter verwend dan verwaarloosd!”. Mijn motto is “Beter gevoelig dan gevoelloos!”. Niks mis mee. De laatste keer dat ik echt wel flink gejankt heb was bij de kerstaflevering van All You Need is Love. Kranen open!

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?

Ananas met ham, gehakt of Tonijn. Ik vind de pizza’s van Dr. Oetker trouwens lekkerder dan de pizza’s die worden thuisbezorgd. Die zijn vaak veeeel te tomaterig.

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?

Cheeseburger! Ik ben gek op fast food. Hoe slecht het ook is. Maar ik eet het nu weer bijna niet omdat ik op dieet ben. Sort of. Want afgelopen weekend was Lief jarig en daar gingen we weer…

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?

Ja, vooral in de begintijd van het bloggen, mei en juni vorig jaar. Ik had toen echt hele strakke deadlines voor mezelf neergezet en die waren soms wayyyyy too much. Daarna in 2019 weer toen ik mijn webshop de Feel Good Store aan mijn blog koppelde.

24. Wat is de kleur van je ogen?

Donkerbruin.

25. Kun je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?

Jazeker! Pepsi, vind ik zooooo niet lekker. Heeft minder smaak dan coca cola vind ik. Wanneer ik in een restaurant om Cola Light vraag en Pepsi Light krijg…owwwww…da’s altijd een teleurstelling!


Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

 

 

Liefs, Amina

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

 

Delen: