Wonen aesthetics: mooie posters van Dear Sam voor in de keuken + kortingscode!

Mooie posters van Dear Sam voor in de keuken

Mooie posters kunnen kamers en muren in huis echt zo veel stijlvoller maken. Het is net dat laatste zetje wat een ruimte nodig heeft om helemaal tot z’n recht te komen. In alle kamers in huis kun je posters plaatsen, zelfs op het toilet. Dear Sam heeft een grote liefde voor aesthetics en daarom kon ik er heel snel slagen. Ik heb drie mooie posters van Dear Sam besteld voor in de keuken en ik laat je graag het resultaat zien!

Wonen aesthetics: mooie posters van Dear Sam voor in de keuken + kortingscode!

De posters bestellen

Wanneer ik posters bestel, ga ik vaak naar de Fotowanden-categorie toe op de website van het merk om inspiratie op te doen. Al snel is daar mijn oog op twee posters gevallen, eentje in zwart wit en een in kleur. We hebben een zwart/witte keukenvloer dus ik zocht naar de combinatie zwart/wit/roze in de posters. Een mooie kleurtint erbij kiezen kan er dan voor zorgen dat de vloer er uitspringt. Het zijn de posters Paris Balcony, Flower Explosion en de Favorite Perfume Poster geworden. De roze parfumfles heb ik gevonden door op ‘perfume’ te zoeken, want ik wilde er ook heel graag een parfum fles bij hebben.

Tip: Dear Sam heeft trouwens nog een tweede prachtige watercolor parfumfles. Die heeft een wat meer oranje tint.

Wat ik ook zocht waren mooie witte lijsten die ook goed zouden matchen bij onze keukenvloer. Het fijne is dat wanneer je een poster kiest op de Dear Sam website, je meteen de postermaten en automatisch de daarbij passende lijsten te zien krijgt. Ik hou daarvan. Gemak. Love it!

Posters Dear Sam en verpakking Dear Sam

Dear Sam

Dear Sam is ontstaan uit liefde voor kunst en een verlangen om te inspireren, te veranderen en uit te dagen. Ze hebben een unieke selectie posters, gedrukte kunst en lijsten. Als onderdeel van hun methode hebben ze een reeks unieke verpakkingen geproduceerd. Ze doen er alles aan om producten van de hoogste kwaliteit veilig en snel bij je af te leveren.

Pakket ontvangen

En dat is ze ook echt gelukt. Ik moet zeggen dat ik heel erg enthousiast werd van de doos toen die bij mij afgeleverd werd. Zwart en stevig met daarop in gouden letters ‘Dear Sam’. En mega goed dicht getaped! Eindelijk eens een winkel die niet beknibbeld op verpakkingsmateriaal en gewoon doet wat nodig is tegenwoordig: een goede dikke kartonnen doos en veel tape gebruiken. Thank you Dear Sam! De posters waren ook nog eens goed ingepakt in papier en de hoeken van de lijsten waren beschermd met kartonnetjes.

Het papier

De posters zijn gedrukt op 240-grams Multidesign Smooth White-papier, een ongecoat papier van hoge kwaliteit uit de Clairefontaine-papierfabriek in Frankrijk. Het papier is van archiefkwaliteit, het vergeelt dus niet na verloop van tijd! Heel nice!

Achterkant staande lijst Dear Sam

Mooie posters van Dear Sam stylen voor in de keuken

En toen begon het stylen. Wat ik altijd zo leuk vind aan interieur styling is dat het een heel proces is. Je begint in feite al bij het bestellen in de webshop en het eindigt tenslotte met het stylen van de drie ingelijste posters in je interieur. Tijdens het bestellen wist ik al dat Flower Explosion groter in het midden zou komen te staan met de twee anderen in kleinere maat ernaast. Wat fijn is van de lijsten is dat het zowel hanglijsten als staande lijsten zijn en dat Dear Sam je daarin dus keuze geeft.

Lees ook: 10 x Makkelijke planten voor binnen

Posters van Dear Sam voor in de keuken

Waar je op moet letten bij het stylen van posters + tips

 

 • Let op de ruimte waar ze komen te staan. Passen de kleuren in de ruimte goed bij de kleuren van de posters?
 • Let op de maten. Als de ruimte bijvoorbeeld heel groot is, kies dan niet twee of drie te kleine posters uit, maar ga bijvoorbeeld voor 1 grote eyecatcher. Het klinkt als niet genoeg maar geloof me, het staat heel erg mooi.
 • Je hoeft posters echt niet meer op te hangen zoals vroeger. Staand neerzetten is ook prima, het is helemaal hoe jij het wil. Ik heb mijn posters ook neergezet in de keuken. Een grote poster in een grote kamer kan zelfs ook op de grond staan met daarnaast mooie planten en/of een decoratietrap. Omdat de poster groot is, zal ‘ie op de grond niet ‘wegvallen’.
 • Bij meerdere posters: zorg voor voldoende ruimte tussen de posters. Of je ze nou neerzet of ophangt. Zo komt elk beeld goed tot zijn recht.
 • Als je drie posters naast elkaar zet, zet er dan niet te veel poespas naast aan de buitenkant. Ik heb gekozen voor leuke kleine plantjes ernaast. De koffie- en theedoos plus droogbloemen heb ik weggehaald. Dat werd te druk.
 • Zorg voor dezelfde kleur lijsten om het mooi gelijk te houden wanneer de posters niet echt bij elkaar horen. Zie mijn foto’s.
 • Zorg voor een neutrale muurkleur als de posters druk zijn. Balans is key.
 • Zorg dat de lijsten schoon blijven. Ga er elke week even langs met een Swiffer en haal vlekken voorzichtig weg met een licht vochtige doek.
 • Verpak de posters stevig en los van elkaar (en daarna eventueel bij elkaar) wanneer je gaat verhuizen, om krassen en beschadigingen te vookomen.
 • Gooi je ingelijste posters niet weg als je de posters en lijsten zat bent, maar breng ze (schoon) naar de kringloop. Wedden dat je er iemand anders heel gelukkig mee maakt?

Mooie posters van Dear Sam voor in de keuken

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren om je keuken een andere look te geven. Posters in de keuken zie je niet vaak, maar het geeft echt een mooi effect. Zeker als je keuken afgescheiden is van de andere kamers zoals bij ons en je wat meer sfeer nodig hebt.

KORTINGSCODE: wil jij nou ook mooie posters en lijsten hebben voor in je huis? Dan heb ik een verrassing voor je! Bij Dear Sam shop je alle posters vanaf vrijdag 25 juni 2021 tot en met woensdag 30 juni 2021 met maar liefst 40% (!) korting! Gebruik hiervoor de code FEELINGGOOD. Dit is een Pre Summer Art Sale en maar 6 dagen geldig. Dus wees er snel bij!

 

Wat vind je van het resultaat?
En in welke ruimte in jouw huis zouden
posters van Dear Sam goed passen?

 

DS banner

Delen:

13 Reacties

 1. 26 juni 2021 / 09:07

  Wat een prachtige posters en wat een goede tips. Ik hou er van om posters op te hangen of neer te zetten die qua kleur zo mooi passen. Erg mooi. Hier loopt de keuken door in de eetkamer en hier hangen ook posters.

 2. Lindaschrijfthetop
  26 juni 2021 / 09:10

  Wat een sfeervolle posters. Ik vind de combinatie erg goed bij elkaar passen.

 3. Felice Veenman
  26 juni 2021 / 18:52

  jeetje wat zijn ze mooi, dat zoiets eenvoudigs als een flesje zo mooi kan zijn op een foto!

 4. 27 juni 2021 / 09:35

  Wat een mooie posters zeg. Ik hou daar echt heel erg van. Had nog niet van dit bedrijf gehoord.

 5. 27 juni 2021 / 10:44

  Dit is zo’n handige oplossing voor als je bijvoorbeeld zelf niet zo creatie of van het fotograferen bent. Je hebt dan voor iedere gelegenheid en iedere kamer in huis wel iets moois voor aan de muur. Het was alleen nog niet bij mij opgekomen om de keuken er mee op te fleuren.

 6. Mandy
  27 juni 2021 / 11:09

  Oh wat een mooie posters! Ik heb ook al een heleboel posters en vinden dat zoveel toevoegen aan het interieur

 7. Caroline
  27 juni 2021 / 11:37

  Echt heel mooi, dat geeft je interieur een extra stijlvolle dimensie.

 8. Frederique
  29 juni 2021 / 15:54

  Erg mooi en zo’n lijstje maakt er toch meteen iets heel stijlvols van hè?! En goed idee, om het naar de kringloop te brengen, ik denk er eigenlijk nooit aan. Zal ik vaker doen!

 9. Jouvence
  7 juli 2021 / 18:13

  Wat een toffe posters, ziet er heel stijlvol uit zo met een lijst eromheen. Ik wil dit ook nog steeds eens doen voor in de woonkamer.

 10. 18 augustus 2021 / 06:56

  Ik heb hier zelf ook wel eens besteld. Ze hebben echt ook weer andere posters dan bijvoorbeeld Desenio, ik was heel tevreden over de service. Mooie posters heb je uitgezocht, die met de rozen is mijn favoriet.

 11. Lindaschrijfthetop
  22 oktober 2021 / 18:39

  Wat een goede tip om je keuken een nieuwe uitstraling te geven met mooie posters.

 12. 24 oktober 2021 / 20:32

  Wat passen de posters goed bij elkaar. Ik heb die balkon posrer ook. Past bij mijn Paris-vibe in mn kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *