Mijn nieuwe agenda van Stationery & Gift : My Cute Planner 2020

Mijn nieuwe agenda van Stationery & Gift : My Cute Planner 2020

Soms kijken mensen mij verbaasd aan als ze mijn papieren agenda tevoorschijn zien komen. “Huh? Gebruik jij nog een papieren agenda???” “Uhuh”, zeg ik dan altijd vol trots. Want I ain’t gonna lie, ik hou van mooie agenda’s. Ik ben niet makkelijk, ze moeten echt wel aan wat wensen voldoen: ze moeten er bijvoorbeeld heel pretty uitzien, een stevige hardcover hebben, genoeg ruimte om naast de dagen van de week andere dingen op te kunnen schrijven. En dat lijstje gaat nog even door. Maar dit jaar heb ik er gelukkig weer eentje gevonden en gekocht hoor, een agenda die (bijna) aan al mijn wensen voldoet!

Mijn nieuwe agenda van Stationery & Gift : My Cute Planner 2020

De reden waarom ik nog een ‘papieren agenda’ gebruik, is controle. Ik vind het fijn om iets op papier te hebben dat ik zelf geschreven heb. Dat ik bij me kan dragen en waarvan ik weet dat het niet zomaar verloren gaat. Als er ooit eens een EMP is (Electro Magnetic Pulse) en ik daardoor mijn mobiele telefoon niet meer kan gebruiken, heb ik in ieder geval nog mijn agenda waar ik aan vast kan houden. Ja, ik heb denk ik íets te veel games gespeeld, hahahaha!

Collage 1 My Cute Planner 2020

Prachtige look & feel

Mijn twee favoriete kleuren zijn toch wel goud en roze. En kijk nou even naar dit moois. Dit is zo’n mooie kleur roze. Ah, love it! Als ik zelf een agenda had kunnen ontwerpen, zou ‘ie er ongeveer zo hebben uitgezien. Echt hé-le-maal mijn smaak! Prachtige look & feel, mooi lettertype, leopard print met dat mooie roze gecombineerd en een fijn elastiek en potlood. Ik heb de afgelopen twee jaar genoten van de organizers van The Birds & The Bees, maar dit jaar heb ik voor de agenda van Stationery & Gift gekozen. Die van The Birds voor aankomend jaar sprak mij helemaal niet aan. Dus werd het deze knapperd!

Planner stickers

Je krijgt een aantal dingen extra bij deze mooie agenda, die ik heel mooi en helemaal geweldig vind:

1. Een pink leopard of leopard brown stijlvol elastiek waarmee je de kaft nog mooier kan stylen en een pen of potlood in kunt steken. Ook kun je dan aan de linkerkant van de agenda pagina’s ‘vastzetten’, zodat bij het per ongeluk dichtslaan je niet kwijt bent waar je was
2. Een mooi roze potlood! Zo lief! En er staat “You go girl” op in goudkleurige letters
3. Prachtige planner stickers genaamd “Yeah!”. En mag ik even zeggen dat ik zulke mooie, stevige en kwalitatieve stickers nog nooit ben tegen gekomen? Echt super! Staan prachtig! In A5 formaat met 23 stickers
4. Gedrukt op dik en hoge kwalitateit papier
5. Mooie quotes, vrije dagen-pagina en festival must go-pagina die je zelf in kunt vullen
6. Leuke tekening van Amanda (eigenaresse van Stationery & Gift) voorin in de agenda. Soooo cute met die Starbucks beker, love it!

Collage 2 My Cute Planner 2020

Zeven dagen op 2 pagina’s

De agenda is overzichtelijk en heeft een week verdeeld over 2 pagina’s. Dat kan handig zijn, maar ik schrijf nogal groot. Ik moet dus echt wel kleiner gaan schrijven. Als er dan een keer iets extra’s bijkomt op een dag, wordt het een beetje een zooitje. Ik ervaarde dit ook in mijn vorige agenda’s waar de dagen niet groot waren. Wat ik het liefste heb is één dag op 1 pagina. Dan kan ik lekker groot schrijven. Wat wel weer een pluspunt van deze is, is dat de agenda door dit design compact blijft en daardoor makkelijk mee te nemen.

Collage 3 My Cute Planner 2020

Wire-o

Ik ben gek op agenda’s die je kan openklappen en die stevig en mooi blijven liggen, door de zogenaamde wire-o (ringband). My Cute Planner heeft een mooie zwarte wire-o die heel stevig is. De zwarte ringband in combinatie met de zwart omlijnde leopardprint en roze achtergrond is zo goed gekozen!

Lekker zelf bepalen

Wat Stationery & Gift heel fijn heeft gedaan is zo min mogelijk bepalen wat waar moet komen. Er zijn bijvoorbeeld geen adressen- of telefoonnummers gedeelten. Als je die erin wil hebben, kun je dat doen. Maar mij nodigt het juist uit om adressen en telefoonnummers eens een keer op te slaan in mijn telefoon. Veel handiger ook. Dat hoeft ook niet allemaal in een agenda (deed ik eerst wel). Er zijn dus voldoende pagina’s voor notities en krabbels.

Collage 4 My Cute Planner 2020

Prijs

De agenda loopt van maandag 30 december 2019 t/m zondag 3 januari 2021. Hij kost € 15,95 – dat ik echt een koopje vind vanwege de mooie extraatjes die je erbij krijgt. Well done Amanda!

Nieuwe agenda 2020 Stationery & Gift

In een nieuwe agenda beginnen

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren. Het is toch altijd weer heel fijn om in het nieuwe jaar in een ‘verse’ agenda te kunnen beginnen. Tot volgende week!


Heb jij al een agenda voor 2020?

Liefs, Amina

IFG foto website herfst

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

21 Reacties

 1. Amanda
  25 november 2019 / 18:30

  Wow Amina zo ontzettend leuk!!
  Prachtig geschreven!!

  • Amina
   Auteur
   25 november 2019 / 19:03

   Dank je wel! Zo lief! ❤️❤️❤️

   • Victor
    27 november 2019 / 20:38

    Ziet er goed, mooie agenda. Ik vind Google Agenda toch wel erg makkelijk, maar dit is toch wel een hele mooie papieren versie.

 2. 25 november 2019 / 21:55

  Ik vond vroeger ook niets leuker dan een nieuwe agenda kopen! Tegenwoordig doe ik het digitaal, want mijn telefoon heb ik altijd op zak en zo gaat er nooit wat mis met mijn planning, haha. Ik vind de agenda die je hebt uitgezocht heel erg mooi. Mijn complimenten voor je foto’s, wat een sfeervolle plaatjes heb je ervan gemaakt zeg! Liefs!

  • Amina
   Auteur
   25 november 2019 / 22:00

   Ahhh dank je wel Sanne! Ik vind jouw fotografie ook helemaal geweldig, dus ik vind het een prachtig compliment van je! Liefs!

 3. Jouvence
  26 november 2019 / 20:47

  Wat een ontzettend leuke agenda en stickers! Ik houd hier van.

 4. 26 november 2019 / 21:01

  Wat een gezellige agenda! Ik ben na jaaaaaren een digitale agenda te hebben gebruikt nu overgestapt naar een papieren agenda, om precies te zijn de Purpuz Planner. Naast bloggen doe ik ook fotograferen en dat vergt enig overzicht voor mij en dat werkt met mijn planner beter dan digitaal. Veel plezier met je nieuwe agenda!

 5. Gisèle
  26 november 2019 / 21:17

  Je bent vast een goede en strakke planner. Ik bewonder de mensen die een agenda hebben en zo goed beheren.Ik krijg juist stress van agenda’s???

 6. 26 november 2019 / 21:43

  Voor mijn werk gebruik ik de agenda op mijn telefoon, maar voor privé ook gewoon nog een agenda

 7. Juliette
  27 november 2019 / 17:56

  Wat een mooie agenda! Ik heb ook alleen een papieren agenda..nou eigenlijk een bullet journal en de layout ontwerp ik zelf. Ik gebruik namelijk verschillende systemen (zoals Franklin Covey) die samen perfect bij me passen.

 8. Tania
  27 november 2019 / 18:42

  Oh wat een mooie planner. Zelf heb ik een Happy Planner

 9. 27 november 2019 / 21:46

  Prachtig! Het is dat ik alles op mijn telefoon heb staan. Heel leuk prijsje ook. Ik ga eens kijken op de site.

 10. 28 november 2019 / 09:02

  Heel mooi, straalt echt zo een winterse gezelligheid uit….

 11. 28 november 2019 / 14:28

  Wauw hij ziet er wel echt mega leuk uit, mooie foto’s heb je ook gemaakt

  • Amina
   Auteur
   29 november 2019 / 14:41

   Dank je wel lieverd! Met de filter die jij zei op Insta ?

 12. 28 november 2019 / 19:02

  Oh zo’n nieuwe agenda is heerlijk om aan te beginnen hè? Mooie stickers erbij ook

 13. 29 november 2019 / 14:22

  Mooie agenda en met een ringband ligt ie inderdaad mooi plat. Op de linker bladzijde schrijven vind ik dan lastig. Kan dan gewoon niet mooi schrijven. De reden waarom ik een agenda zonder ringband heb.

 14. 28 december 2019 / 13:13

  Ik heb ook gewoon een papieren agenda. Een Moleskin XL al jaren. Ik vind hem geweldig. Ik heb echt papier nodig voor afspraken.

 15. 5 januari 2020 / 13:28

  Ik ben zelf ook echt van het plannen, dus toen ik deze post zag moest ik hem aanklikken. Leuk artikel heb je ervan gemaakt!

 16. 14 februari 2020 / 11:07

  Ik ben dol op planners en agenda’s en dit is zeker een mooie zeg. Die stickers vind ik ook een fijne toevoeging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *