Mijn Interior Wishlist voor het nieuwe jaar

Mijn Interior Wishlist voor het nieuwe jaar

Nog één feestavond, Oud & Nieuw en dan zijn ze weer voorbij die feestdagen. Ik laat de kerstboom altijd nog een maandje staan tot eind januari om die donkere dagen nog eventjes te overbruggen. Zo abrubt op 2 januari alles weghalen kan ik niet hoor! Maar als die kerstboom dan eenmaal weg is, ontstaat er ook weer plek voor mooie, nieuwe dingen in huis. Dus ik ben alweer op internet rond gaan struinen en ik heb zulke leuke dingen gevonden! Kijk je mee naar mijn Interior Wishlist voor het nieuwe jaar?

Mijn Interior Wishlist voor het nieuwe jaar

We weten al dat op de plek waar de kerstboom staat, vanaf eind januari een decoratietrap komt te staan met zo’n leuk faux fur schapenvachtje erover heen…maar ik wil daar nog iets bij hebben…Ik kan je alvast verklappen dat één item van mijn Interior Wishlist inmiddels besteld is! Kun jij raden welke?

Mijn Interior Wishlist voor het nieuwe jaar

Marmeren salontafel

Mijn wishlist voor het nieuwe jaar is (gelukkig) allemaal bij één en dezelfde webshop, Deens, te vinden en dat is wel zo handig. Een website met een uitgebreide collectie woonaccessoire-producten, waarvan de ‘roots’ in Denemarken liggen. Met mijn liefde voor de Deense manier van leven (het schijnen de gelukkigste mensen op aarde te zijn) en hygge, ben ik ook verliefd geworden op een aantal Deense woonmerken. De witte marmeren salontafel van Ferm Living bijvoorbeeld, die vind ik zo mooi. Superstevig, massief en het is een wens van ons om een lichte tafel in de woonkamer te hebben in plaats van de donkerbruine die er nu staat. Daarnaast is marmer natuurlijk ook een hele mooie ondergrond voor mijn Instagramfoto’s, yay!

Jute vloerkleed naturel

Wij hebben een industrieel interieur dat ook veel natuurlijke materialen bevat. Jute in de kleur naturel past hier heel goed bij en geeft veel sfeer aan je huis. Deze mooierd van HK Living staat daarom ook op mijn lijstje.

Handgedecoreerde deurknop met oogprint

Oehhhh la laaaa, hier hou ik van hoor! Ik ben sowieso een beetje verliefd geworden op Madam Stoltz. Dit Scandinavische merk heeft een diepe fascinatie voor de Aziatische stijl en dat zie je terug in hun producten en ook goed in deze deurknoppen. Ze zijn prachtig en hebben ook nog eens een heel leuk prijsje!

Vloerlamp bamboe naturel

Daar is ‘ie dan! Het item dat ik inmiddels al besteld heb bij Deens, deze prachtige vloerlamp! Weer een woonaccessoire dat van natuurlijk materiaal (bamboe) is gemaakt en goed in ons huis past. Ik heb ‘m in de maat small gekocht en hij komt dus naast de decoratietrap op de vloer te staan. Ik zal van deze lamp ook nog een blogpost maken zodra hij staat. De lamp is een samenwerkingsverband tussen de 2 prachtige Deense merken It’s About RoMi en Good & Mojo en ik vind ‘m prachtig!

Hanglamp bamboe naturel

Ik blijf nog even in de bamboe sferen hangen, want deze lamp in naturel kleur is in een leuke druppelvorm gevormd. De lamp heet Sagano en ik zie deze al in onze gang hangen. Deze lamp is ook ontworpen door het merkenduo It’s About RoMi en Good & Mojo.

Wandklok beton

Wat ben ik blij dat House Doctor op de website van Deens staat! Ik vind veel items zo goed en leuk bedacht door dit merk en deze betonnen wandklok vind ik prachtig door de goudkleurige wijzers. Zo simpel en stoer maar door die goudkleurige elementen ook chic.

Wishlist blogs

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren. Ik vind het heel erg leuk om wishlist blogs te maken, dus die ga je in het nieuwe jaar ook zeker terugzien!

 

Heb jij ook wensen
voor je interieur
in het nieuwe jaar?

 

 

* Dit is een inspirerende samenwerking
met Deens. Door samen te werken met
merken kan I’m Feeling Good blijven
bestaan. Dank je wel voor je support!

 

Liefs, Amina

 

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

21 Reacties

 1. 2 januari 2020 / 13:40

  Het valt me op dat het allemaal lichte en naturel kleuren zijn! Mooi neutraal en passen overal bij!

 2. 2 januari 2020 / 21:07

  Mooie neutrale items zeg. De deurknop met het oog ziet er origineel uit!

  • 12 januari 2020 / 11:46

   Er staan prachtige dingen op je wishlist! Mooi ook die lichte kleuren

 3. 2 januari 2020 / 21:13

  Deze kleuren en items zouden ook heel goed in ons interieur passen.

  Wat een leuke wishlist heb je er van gemaakt :D

 4. 3 januari 2020 / 08:28

  Mooie spullen allemaal. Ik hou ook wel van die stijl. Zal Deens zeker eens een bezoekje brengen.

 5. 3 januari 2020 / 15:08

  Ik vind het ook altijd lastig om te bepalen wanneer de kerstboom weg gaat. In ieder geval zeker met een klein kind die de boom het liefst tot einde van het (nieuwe) jaar laat staan, hahaha. Dat gedoe met de vallende naalden zorgt er wel voor dat ik ‘m redelijk snel wil weghalen. Die leegte vind ik op zich niet zo’n probleem (de kerstboom staat in de speelhoek van kind dus die is weer redelijk snel gevuld ben ik bang).
  Mooie wishlist. Het Scandinavische (licht houtkleurig, wit) valt mij zeker op. Bij ons is het een mengelmoesje van (bijna) antiek, Ikea, teakhout, Indonesisch en meer. Wel een interieur waar ik ook blij van word. Een ‘leefhuis’ noem ik het altijd maar…

 6. 5 januari 2020 / 13:24

  Ik had een hele grote wens en dat was een mooie grote ronde spiegel. Die heb ik eind december als verrassing gekregen, maar ik vind het wel heel leuk om zo na te denken over wat je dit jaar allemaal wilt bereiken qua spullen en niet alleen met jezelf veranderen

 7. 5 januari 2020 / 14:32

  Wat een super leuke blog. We hebben een totaal andere stijl ik hou juist van grijs tinten, zwart en petrol gecombineerd met veel hout. Een mix van industrieel en scandinavies is dat denk ik. Maar dit vind ik ook allemaal echt super mooi bij elkaar passen. We zijn toevallig vandaag naar een nieuwe bank wezen kijken en denken hem gevonden te hebben. Maar we moeten nog even wachten want in april komen ze eerst de traprenoveren

 8. 7 januari 2020 / 18:06

  Doe mij die klok maar hoor ;) Vind ik best bij mij passen, maar het is net hoe de rest van het interieur eruit komt te zien.

 9. 9 januari 2020 / 09:55

  Mooie items. Ik heb ook een jute kleed, mijn kat is er gek op. Ik ben meer een verzamelaar dan dat ik voor een esthetisch interieur ga. Maar kan er bij een ander wel van genieten. Ik kan gewoon geen afstand doen van mijn spulletjes.

 10. 9 januari 2020 / 10:34

  Wat een mooie dingen! Ik vind vooral de vloerlamp erg gaaf. :-)

 11. 9 januari 2020 / 18:06

  Ik ben nog zoekende naar een leuke salontafel, wil eigenlijk wel zo’n setje van drie kleinere tafeltjes. We hebben nu best wel een grote salontafel en die ligt dan ook regelmatig vol met troep en dat stoort mij dan weer.

 12. 10 januari 2020 / 16:45

  Ik houd zelf altijd het meest van een klok met cijfers. Lekker duidelijk : ) Maar deze is ook leuk.

 13. 10 januari 2020 / 19:23

  Ik vind het een mooie collectie op je wishlist. Ik zou zelf dit jaar een nieuwe bank willen. Nog even doorsparen dus…

 14. Mandy
  11 januari 2020 / 17:16

  Ohhh!! Dit is zo mijn style. De laatste tijd ben ik ook helemaal in to marmer. Super mooi

 15. 12 januari 2020 / 11:56

  heerlijk die lichte natuur kleuren daar houd ik van en heb dat zelf ook in huis

 16. 14 januari 2020 / 20:19

  Mooie items! Ik koop niet zo snel nieuwe spullen, maar dat komt omdat ik al tevreden ben en het minimalistisch wil houden.

 17. 2 maart 2020 / 15:11

  Ik vind die klok echt prachtig! Bedankt voor de tip, ga gelijk kijken op de site! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *