Mijn haat-liefde verhouding met de Kardashians

Mijn haat-liefde verhouding met de Kardashians

Ik heb het wel eens in mijn Instagram stories gedeeld: mijn haat-liefde verhouding met de Kardashians. Met het tv-programma Keeping Up With the Kardashians om precies te zijn. En ook al is het misschien een fractie van wat we te zien krijgen, tóch denk ik niet dat er heel veel meer in zit. Nee, echt niet. Ze zijn best bizar. En toch heb ik FOMO als ik een aflevering niet gezien heb. Heb ik een zinnetje uit de mond van Kim gemist, dan spoel ik terug. Ja, I know… Dus wat is dat toch?

Zo leeg

Als ik 3 afleveringen achter elkaar kijk van ze op Netflix of Videoland, voel ik me vaak leeg, somber en geïrriteerd. Maar tegelijkertijd ook geïnspireerd. Ja. Heel gek. Ik weet het.

ps: mocht je de afbeelding hieronder niet zien, refresh dan even ;-)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Er zijn 2 vrouwen in de serie waar ik écht een enorme bloedhekel aan heb: Kris Jenner en Khloë Kardashian. Die twee vind ik heel toxic. Ik denk ook dat Kris een vrouw is die echt alleen maar bezig is met de roem en rijkdom en echt niet heel erg stilstaat bij het welzijn van haar kinderen. Hoe kan ik het meeste binnenharken via mijn kinderen zeg maar…

Waarom ik moeite heb met Bling Empire op Netflix

Hate

— Dat stemmetje dat Kris opzet tijdens die tussendoor reacties voor de camera. Oh oh oh. In de serie kun je goed zien dat ze helemaal niet zo praat. Verschrikkelijk!

— De communicatie tussen de 3 oudste zussen. Dat is gewoon bizar. Je ziet goed (vooral in de laatste seizoenen) dat ze woest zijn op elkaar, maar dat niet bespreekbaar maken voor de camera…elkaar alleen maar boos en strak aan blijven kijken. Camera’s die van Kourtney naar Kim en weer terug naar Kourtney gaan…Echt, hoe dan?! Er zit daar zo veel niet goed. Dat ook nooit eens iemand van de crew zegt: “Goh, misschien moeten we eens stoppen met deze fake onzin”. Echt onbegrijpelijk…

— Het onbegrip voor angsten en ziek zijn van Kris en Kim. Mensen kunnen bang en ziek zijn en daar is niks mee en dat moet je ook niet bagatelliseren. Maar die moeder, hoe ze daar mee omgaat: zó crrrrringe. Zij en Kim K. zijn robots die maar doorgaan en weinig gevoel hebben. Dat Kylie Jenner een show bij Balmain moet afzeggen in Parijs vanwege een hele erge keelontsteking. Suck it up en gewoon doorgaan zeggen de dames. Even later moet Kylie wel naar het ziekenhuis en krijgt ze een injectie. Dat de vriend van Kris haar moet uitleggen: “Stap uit die manager rol en wees gewoon een moeder”.

— Wat ik ook niet trek zijn de omgangsvormen tussen broer Rob en zus Khloë. Dit zie je vooral in de eerste seizoenen. Er worden veel seksuele grappen en insinuaties naar elkaar gemaakt en dat is raaaaaaaar! Ook flirt Khloë er door de seizoenen heen flink op los met Scott, die toen nog getrouwd was met Kourtney.

— De plastische chirurgie. Je ziet vooral Kim, Khloë en Kris er met de seizoenen gewoon op achteruit gaan. Zo zonde. Khloë is in de laatste seizoenen echt onherkenbaar geworden, hahaha!

Love

“Maar waarom kijk je dan?” hoor ik je zeggen. Nou, dat komt omdat er aan de andere kant dus ook dingen zijn die ik te gek vind aan ze.

— Ik ben namelijk echt wel een beetje obsessed met Kim K. Ik vind haar zo mooi. D’r billen zijn iets minder, jammer van die plastische chirurgie daar, maar haar gezicht en lijf verder, ik vind haar zo gorgeous! Als ik naar haar kijk in de serie doe ik altijd make up- en fashion inspo op.

— De Jenners. Ik hou van ze. Ze zijn hebben een mindere tik van de Kris Jenner-molen gehad en ik vind het top dat de meiden zo open zijn over de angsten en verlegenheid die ze hebben. Ja. Kylie en Kendall zijn best ok.

— Het gevoel voor aesthetics van Kim en Kanye. Op een gegeven moment gaan Kim en Kanye verhuizen en heel af en toe zie je hun inrichting in een flits voorbij komen. Grote witte/crème kleurige ruimten. Zo mooi. Volgens mij is het Japandi, maar omdat je er zo weinig van ziet, weet ik dat niet zeker. Als je de video hierboven bekijkt, zie je meteen aan het begin hun interieur langskomen.

— Het ondernemerschap. Die is echt niet normaal. Ik denk ook wel dat zij de eerste influencers op social media waren. Er is genoeg op ze aan te merken, maar het zijn wel hele goede zakenvrouwen.

 

Lees ook

Swatches Biomed Products 2016 - lees ook

Review Biomed: ga ik botox gebruiken?

 

 

 

 

Wat vind jij van de Kardashians?

 

Liefs, Amina

 

Logo I'm Feeling Good DM Sans Serif

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

 

Delen:

9 Reacties

 1. 30 maart 2023 / 07:54

  Ik heb er een tijdje naar gekeken en vond het toen wel fascinerende tv, dus ik snap best dat je ernaar kijkt. Tegelijkertijd vond ik het op een gegeven moment ook wel meer van hetzelfde.

 2. Kijkje in huis en tuin
  30 maart 2023 / 18:46

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een aflevering gezien heb, help! Maar ik zie de familie wel eens bij RTL Boulevard verschijnen.

 3. 31 maart 2023 / 18:18

  Ik heb het nooit gekeken en ook nooit de behoefte gehad. Ik heb niets met dit soort series

 4. Claire
  4 april 2023 / 19:47

  Haha, heerlijk om soms zo ongecensureerd je mening te kunnen delen hé?

 5. 5 april 2023 / 14:20

  Ik snap je volledig. Naar het programma kijken doe ik niet maar je kan nu eenmaal niet veel op internet zitten zonder hen tegen te komen.
  Mijn eerste reactie is sowieoso altijd van “Ah nee, weeral!” maar ik ga toch altijd even kijken wegens te nieuwsgierig.

 6. 5 april 2023 / 18:30

  Ik vind die hele familie verschrikkelijk, dus kijk er ook lekker niet naar :D

 7. 11 april 2023 / 11:19

  Ik denk dat ik onder een steen leef voor wat betreft de Kardashians. Ik heb echt NOOIT iets van ze gezien. Zoals je het uitlegt is het echt wel een behoorlijk getroebleerde familie. Mijn schoonmoeder is psycholoog, die zou er vast iets van vinden :) Ik sla even over, maar ik kan mij helemaal voorstellen dat je maar blijft kijken hoor. Zo is mijn dochter helemaal wel van een bepaalde YouTube ‘ster’ en ik kan die stem gewoonweg niet aanhoren…

 8. 13 april 2023 / 06:41

  Ik had tot voor kort nog nooit wat gezien, maar heb in korte tijd alle seizoenen afgewerkt. Leuk om naar te kijken, maar wat over de top.

 9. Karel
  16 april 2023 / 19:10

  Ik kijk of volg haar niet echt. Maar ze heeft het wel mooi voor mekaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *