Mijn bruidskapsel, haaraccessoire & oorbellen

Mijn bruidskapsel haaraccessoire & oorbellen

Op 24 januari 2020 ben ik getrouwd met mijn liefje Cevat! Ik wil jullie in een aantal blogs meenemen naar die dag en dit is de eerste uit de serie. Een kennis van ons had haar bruidskapsel laten doen bij Yara, een make-up artist en hairstyliste. Het kapsel en de naturel make-up vond ik zo ontzettend mooi bij haar, dat ik dat ook zo wilde. Yara’s Instagram portfolio vond ik er te gek uitzien en ik had na onze heen-en-weer-appjes het volste vertrouwen in haar dat het helemaal goed zou komen. In deze blog laat ik je zien hoe mijn bruidskapsel eruit zag en welke haaraccessoire in mijn haar gestoken werd. Ik had ook matching oorbellen gekocht om mijn bruidslook helemaal compleet te maken.

Mijn bruidskapsel, haaraccessoire & oorbellen

Yara kwam gelukkig bij mij thuis mijn haar en make-up doen en stond stipt om 7.30u op de stoep. Man, man, man, wat vond ik het vroeg! En ik móest natuurlijk ook nog zo vroeg ontbijten, maar ik kreeg echt geen hap door mijn keel. Maar daarover vertel ik wel meer in een andere blog. Dit was trouwens de eerste keer dat ik kennismaakte met Yara en dat ze mijn kapsel zou doen en mij op zou maken. Iets dat veel vrouwen niet zo zouden doen. Maar ik wel. Voor deze eerste paar uurtjes op die koude vrijdagochtend, was ik nog het minst gespannen. Die trouwceremonie, dát vond ik pas spannend!

Geen proefsessie

We hadden geen proefsessie gedaan! Twee redenen:

1. ik vertrouwde op Yara, omdat ik het kapsel dat ik graag wilde al op foto’s had gezien bij onze kennis. Ook haar portfolio zag er stunning uit en ik had in onze appjes foto’s laten zien hoe ik de make-up en het kapsel voor ogen had. Ze gaf aan dat dit geen probleem was om te doen

2. door mijn chronische rugpijn is lang zitten nogal een issue en twee keer zo’n lange zit vlak voor de bruiloft was een no-go. Yara vond dat geen probleem.

Dus ik liet Yara op de ochtend van onze trouwdag lekker rustig haar gang gaan en haar werk doen. En alles ging goed (wat Yara al zei en ik dacht) en met een prachtig trouwkapsel en mooie bruidsmake-up kon ik met vrienden en familie de auto instappen!

Mijn haaraccessoire en oorbellen

Mijn Bruidskapsel

Ik werd dus geïnspireerd door trouwfoto’s die ik zag. Ik heb gekozen voor een elegant en klassiek bruidskapsel met een lage knot en romantische losse plukjes langs mijn gezicht. Het paste heel mooi bij mijn trouwjurk. Mijn haarkam en oorbellen heb ik online gekocht en kwamen all the way uit Canada! Ik had ze besteld via Etsy bij Lottie-Da, een shop die boho en vintage style bruids haaraccessoires en sieraden verkoopt. De shop eigenaresse heet Jaymie en ze is echt superaardig.

Haarkam ‘Zara’ & Oorbellen ‘Avita’

Ik heb nog even wat close ups gemaakt van de mooie haarkam en de bijpassende oorbellen. De bloemenhaarkam (‘Zara’ genaamd) is zo mooi en geeft je bruidskapsel een echte boho chique look. De details zijn zo ontzettend mooi en handbedraad in goud op een metalen kam. De ‘Avita’-oorbellen zijn ook handgemaakt en voelden fijn en licht aan. Ik vind deze items prachtig, tijdloos en van goede kwaliteit en ik bewaar ze dan ook met liefde in die leuke Lottie-Da doosjes. Zo af en toe pak ik de doosjes er weer even bij en denk ik weer terug aan mijn winter wedding!

Collage Lottie-Da Haircomb Haarkam 'Sadie' en oorbellen 'Avita'

De geweldige mensen in deze blog,
die Cevat en mij geholpen hebben deze dag
nog mooier en specialer te maken:

De boho & vintage style Shop voor bruids
haaraccessoires & sieraden : Lottie-Da

De make-up artist en hairstyliste: Yara

De Nagels: Nagelsalon Emie

De Jurk: Honneloeloe

De Fotografe: Dian Dillema Photography

Het pak van de Bruidegom: Suitsupply

De Trouwlocatie: Het Oude Stadhuys in Gouda

Trouwringen: De Gunst Juwelier in Leiden.

 

 

Wat vind jij van mijn bruidskapsel, de
haarkam en oorbellen?

 

Liefs, Amina

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

18 Reacties

 1. 20 februari 2020 / 11:21

  Wat een super mooie foto’s, en dat sfeertje is echt zo tof!
  Je hebt ook prachtige sieraden gekozen.

 2. Felice Veenman
  26 februari 2020 / 09:28

  wat een goed idee om je haar te laten doen op je trouwdag Ik haalde er een kam doorheen en spelde mijn hoedje op…dit is toch wel wat mooier

  • 28 februari 2020 / 20:32

   Wauw Amina, wat een schitterende foto’s van jullie samen. Alles klopt gewoon en de liefde spat ervan af. Prachtig! Gefeliciteerd met jullie kersverse huwelijk en ik wens julllie heel veel geluk toe samen! Groetjes, Sherana

 3. Caroline
  26 februari 2020 / 12:33

  Wauw, wat ziet dat er allemaal prachtig en smaakvol uit. Zo te zien hadden jullie de dag van je leven!

 4. 26 februari 2020 / 13:57

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd, hoe is de eerste maand als getrouwde vrouw bevallen? Mooi je zo te zien stralen op die foto, helemaal geslaagd dus!

 5. 26 februari 2020 / 13:57

  Ik vind het heel mooi. Een bruidskapsel is toch wel echt ander dan een gewoon kapsel. Wat ik me van mijn kapsel vooral herinner dat de kapster enorm veel schuifspeldjes gebruikte.

 6. 26 februari 2020 / 13:58

  Oog wat ben je mooi! Nog gefeliciteerd trouwens! Je accessoires zijn ook super past er perfect bij.

 7. 26 februari 2020 / 16:03

  Nog gefeliciteerd! Wat prachtig sierdaden en foto`s. Jullie stralen. Veel geluk samen

 8. 26 februari 2020 / 17:40

  Wat een fantastische foto’s. Je ziet er echt stralend uit <3

 9. 26 februari 2020 / 18:08

  nog gefeliciteerd met jullie huwelijk!! en ik zeg “een compleet plaatje” gewoon alles mooi en verzorgd. veel geluk samen!!

 10. 26 februari 2020 / 19:57

  Proficiat!!! Helemaal fan van de haarspeld btw!

 11. 26 februari 2020 / 22:14

  Wow, mooi hoor. Past perfect bij je mooie glimlach.

 12. 28 februari 2020 / 20:33

  Als je iets via Etsy besteld heb je echt iets speciaals he! Dit vind je niet in de H&M, haha. Past ook helemaal bij jou. Ik ben benieuwd naar de andere blogs!

 13. 28 februari 2020 / 21:33

  Prachtig gefeliciteerd. Mooie foto;s en wat zien jullie er top uit
  Heel veel geluk samen en romantiek

 14. 21 november 2021 / 17:07

  Wat een prachtig kapsel en de haaraccessoires zien er echt stunning uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *