Middagje Swan Market powered by de Elegancy101 Membership Card

Middagje Swan Market powered by Elegancy101 Membership Card

Het festival seizoen loopt bijna ten einde, maar op zondag 11 september 2016 heb ik een heerlijk middagje gehad op de Swan Market in Rotterdam in het Euromastpark! En hoe leuk is het om gratis of tegen een speciale prijs naar een festival of event te gaan??! Juist, HEEL leuk! Dankzij de Elegancy101 Membership Card heb ik gratis kennis kunnen maken met een mooi concept dat Swan Market heet!


Maar wat is een Swan Market?

Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar een Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shopplezier word je verwend met (h)eerlijk eten & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten. Verder is er ook genoeg leuks te doen voor de kleine Swanners!

Sieraden Swan Market Rotterdam 2016
Kortom, Swan Market staat voor een:

~ creatieve off-line marktplaats
~ inspirerende omgeving
~leuke (mid)dag uit

Samen met vriendin en Youtuber Charmaine van Charmaine avec Destiny ontdekten we wat een Swan Market nou precies is! Welke stands trokken mijn aandacht? Hieronder een impressie van mijn middagje uit!

Swan Market 2016 Rotterdam

 Miek in Vorm Swan Market Rotterdam 2016


Miekinvorm

Toen ik bij deze standhouder kwam, móest ik gewoon even kijken! Miekinvorm maakt een collectie ansichtkaarten, prints, posters, tassen, shirts en meer…met quotes die je raken, een glimlach bezorgen of die iedereen in zijn leven wel kan gebruiken. Een collectie waar je blij van wordt, om moet (glim)lachen! Hierboven haar leuke houten huisjes, waar je je interieur mee kunt opvrolijken. Loveit!

En dat lettertype op die A4-tjes hieronder! Daar HOU ik toch zo van hè! Dus ik heb een A4 poster gekocht met daarop in prachtige letters “Start the day with a smile and finish it with champagne” voor maar € 3,00! Heerlijk toch!!!!! Een foto van deze poster zal ik binnenkort op Instagram zetten! Ze verkocht ook mooie houten ansichtkaarten en prachtige letterslingers. Een hele vriendelijke en creatieve dame die heel goed met de trends van nu meegaat! You go Annemiek!

Website: www.miekinvorm.nl
Pinterest, Instagram, Facebook: @miekinvorm

Miekinvorm Swan Market


Feeling Happy & Droomdeurtjes

Echt zoooo grappig dat deze stand mij ook trekt! Hoe kan het ook anders met de naam “Feeling Happy”???!!!! LOVEIT! Deze Feel Good Pop-up Store verkoopt ontzettend gave tassen, portemonnees en travel wallets. Zie je dat schitterende ouderwetse postpakketje bovenin? Dat is een toilettas! Ik hou daar zo van joh, echt!!!! On my wishlist!!!!! En die tas met de telefoon, zooooo leuk!

Tasjes Swan Market Rotterdam 2016

De aardige meneer die bij deze stand stond, vertelde me ook iets moois over Droomdeurtjes. Speciaal voor kinderen. Helaas heb ik geen foto van het droomdeurtje genomen (ik was vooral bezig te luisteren ;-) maar wanneer je het linkje aanklikt, zie je er voorbeelden van. Het raakte me echt wat hij vertelde:

Betekenis van Droomdeurtjes

“Opgroeien valt niet mee. Elk kind kent positieve ervaringen en tegenslagen. En elke ouder of verzorger zit weleens met de handen in het haar omdat hij of zij even niet meer weet hoe te reageren…Het droomdeurtje helpt kinderen bij het verwerken van hun ervaringen van alledag. In het brievenbusje kunnen ze briefjes, knutsels en tekeningen voor hun elfje of draak achterlaten. Ook voor niet alledaagse situaties kan het droomdeurtje uitstekend worden ingezet. Zo kan het bijvoorbeeld, als veilige plek, mee worden genomen bij een verhuizing of echtscheiding. Of worden ingezet bij het overlijden van een dierbare. Buiten al deze opvoedkundige aspecten is het droomdeurtje vooral bedoeld om kinderen lekker te laten spelen waarbij ze hun creativiteit en fantasie optimaal leren te benutten. Want er is niets mooiers dan in deze wereld lekker te mogen spelen en bezoek van je eigen elfje of draak te krijgen!”

Echt fantastisch toch? Charmaine en ik vonden dit zo super! Wat een prachtige creatieve uitvinding om kinderen op een mooie manier moeilijke dingen in het leven te laten verwerken. Dus dank hiervoor!  Het Droomdeurtjes starterspakket bestaat uit een handgemaakt, stevig houten Droomdeurtje, een sleuteltje en een bijpassende brievenbus om droompost in te versturen en te ontvangen. Dit alles in een stevige verpakking van gerecycled karton.

Websites: www.droomdeurtjes.nl & www.feelinghappy.nl


En er was eten, heel veel eten!

Wat ik echt zo leuk vond, waren de foodtrucks! Word ik altijd helemaal happy van! Zo gezellig! Eten en muziek waren er gelukkig volop! De sfeer was zo goed!

Foodtruck Swan Market Rotterdam 2016
Foodtruck Swan Market Rotterdam 2016
Nuts at the Swan Market Rotterdam 2016

 

Nice food Swan Market Rotterdam 2016
hocolate at the Swan Market Rotterdam 2016


Mijn indruk

Ik wil zeker weer naar een Swan Market! De sfeer was top, de standjes divers en de mensen (bezoekers en ondernemers) ontzettend vriendelijk!

Alle min- & pluspunten

Nog even alle min- en pluspunten op een rijtje:

Swan Market Rotterdam Euromastpark 11 september 2016

– Eentje maar: ik vind het eten er echt te duur! Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht voor een market. Voor echt kleine porties eten en drinken voor 2 personen betaal je al zo € 20,00! Hello!?
+++ de vriendelijkheid van de ondernemers die er met hun standje stonden. Allemaal heel enthousiast om uit te leggen wat ze doen en waar ze voor staan. Echt top! Ik mocht overal foto’s van maken en men was enthousiast om mijn blog erover te lezen. Daar word ik altijd een beetje warm van! Zo lief!
+++ de sfeer! Helemaal goed! Ik hou ervan! Warmte, muziek, eten, leuke dingen shoppen, leuke mensen! Heaven!!!
++++ de Elegancy101 Membership Card! Ik wil jou hierbij hartelijk danken voor de kaart Nene, want hierdoor weet ik wat een Swan Market is! Ik heb genoten!


Over de Elegancy101 Membership Card

Leden met een #E101card hebben 1 jaar recht op speciale aanbiedingen, kortingen, v.i.p. behandelingen, diverse arrangementen en goodiebags. Zij organiseren daarnaast maandelijks  evenementen/workshops waar jij als lid vrijblijvend aan mag meedoen. Je kan denken aan cocktailparty’s, wijnproeverijen, creatieve workshop, glitter bingo’s etc. Je kunt dus een hoop doen met een membership card. Zo kun je gratis bepaalde evenementen, festivals en clubavonden bijwonen. Je krijgt korting op haarbehandelingen, nagelverzorging, massages en alle facials die je maar kan bedenken. Er zijn speciale arrangementen beschikbaar gesteld voor bootcamps, personal training en dansen. Je kan veel producten met korting kopen zoals natural hair products, haarextensions, makeup en kleding. Echt voor ieder wat wils dus!


Bestellen van de card

Ben jij ook gek op Beauty en Fashion en wil je zien wat de Elegancy101 Membership Card jou te bieden heeft? Nieuwsgierig geworden naar de beautyproducten en/of behandelingen? Ook naar leuke events en festivals, gratis of met korting? Bestel jouw persoonlijke #E101card dan hier! De Membership Card kost €50,00 en is na aanschaf een jaar geldig.

 

 

Wat vinden jullie van
Swan Markets?


XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube


|| Dit artikel is is samenwerking met Elegancy101 ||
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

Delen:

2 Reacties

 1. 18 september 2016 / 18:58

  Ik zie swan markets al vaak voorbij komen, maar wist nooit precies wat het was. Nu dus wel ! Dank voor je uitleg en ik ga er zeker een keer een bezoeken.

  • Amina
   Auteur
   18 september 2016 / 19:19

   Ahhh zo leuk om te horen Winnifred, dank je wel! Have fun! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *