Lifestyle Must Haves & Do’s #5

Lifestyle Must Haves & Do's #5

Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle. Ik krijg elke dag veel persberichten binnen die ik niet allemaal stuk voor stuk apart kan behandelen. Daarom heb ik ze heel handig gebundeld en deel ik ze met jullie in deze Lifestyle Must Haves & Do’s! Geniet ervan!

Lifestyle Must Haves & Do’s #5

De perfecte pasvorm – De bra fitguide van Hunkemöller

Lifestyle Must Haves & Do's #5 - Hunkemöller bra fitguide

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel 80% van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen! Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn en een stuk comfortabeler. Maar hoe weet je nou wat jouw precieze maat is? Vind je perfecte bh maat met de Hunkemöller bra fitguide en volg stap voor stap de instructies op voor de juiste uitkomst! Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit. En onthoud: iedere vrouw is prachtig en uniek! Hunkemöller heeft 4 verschillende pasvormen: The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. Voortaan hoor jij bij die 20% die wél de juiste bh maat draagt!

En de kleur van het jaar 2019 wordt…

Flexa Heart Wood

Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood

Op 4 september 2018 lanceert AkzoNobel het wereldwijde onderzoek naar de kleurentrends van 2019! Ook wel bekend onder de naam ColourFutures™. Naast de kleur van het jaar 2019, de opvolger van Heart Wood, maak je ook kennis met de vier bijbehorende kleurpaletten voor het interieur.

In een live uitzending van Flexa KleurTV licht Heleen van Gent, Creatief Directeur Flexa ColorLab toe, waarom deze Kleur van het Jaar, zo goed de tijdgeest van 2019 weergeeft. Het is live, dus je kunt ook direct je vraag stellen aan Heleen!

Wanneer: dinsdag 4 september 2018
Waar: Flexa’s Facebook pagina
Tijd: 11.00u tot 11.15u.

Ga je ook kijken?

Verfrissende drankjes

Verfrissende drankjes Intratuin

In de warmte is het belangrijk dat je veel drinkt en dan het liefst water. Maar wil je het lekkerder? Iedereen kent wel water met een schijfje citroen of takje munt, maar ken je deze combinaties al:

  • Water met komkommer, citroen en rozemarijn
  • Water met citroen, munt en lavendel
  • Water met komkommer, aardbei en basilicum.

Bij Intratuin vind je alle kruidenplantjes die je nodig hebt, om lekker nazomers van deze mixjes te genieten!

The art of people

The Art of People: Dit heb je nodig voor invloed en succes
11 eenvoudige vaardigheden waarmee je alles bereikt wat je wilt

The art of people - Dave Kerpen

Niet de keiharde zakenmensen, maar juist de ‘mensenmensen’ bereiken het meest in hun werk en leven. Maar hoe kun je je potentieel als mensenmens optimaal benutten? En wat moet je doen om sympathiek gevonden te worden? In zijn nieuwe boek The Art of People legt bestsellerauteur Dave Kerpen precies uit hoe dat moet. Zijn boek ligt sinds 7 augustus in de winkels!

Dave Kerpen is medeoprichter en chairman van het New Yorkse socialmediabedrijf Likable Media, bestsellerauteur en schrijft ook voor New York Times, Inc.com, Forbes.com en Entrepreneur.com.

Bol logo

uitgeverij Kosmos

 

Mooie Lifestyle Must Haves & Do’s!

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze mooie Lifestyle Must Haves & Do’s!

 

HAPPY WEEK!

Wat is jouw
favoriet in
dit lijstje?

I'm Feeling Good logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

 

 

Dit bericht kan affiliate links en/of
een samenwerking bevatten, waardoor deze blog
actief en werkend blijft. Bedankt voor je support!
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Delen:

2 Reacties

  1. 20 augustus 2018 / 10:36

    Dat boek lijkt me echt raze interssant!! Ik hoop dat ze hem binnenkort bij de bieb hebben :) En die zomerdrankjes ga ik zeker eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *