Lifestyle Must Haves & Must Do’s #5

Lifestyle Must Haves #5 HUAWEI P10

Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle. Ik krijg elke dag veel persberichten binnen die ik niet allemaal stuk voor stuk apart kan behandelen. Daarom heb ik ze heel handig gebundeld en deel ik ze met jullie in deze Lifestyle Must Haves #5! Geniet ervan!

Lifestyle Must Haves #5

Award winning telefoon

HUAWEI doet het goed! Ze hebben een award gewonnen van de European Image and Sound Association (EISA). De HUAWEI P10 is benoemd tot ‘EISA Smartphone Camera 2017-2018’! Deze award beloont dit model voor kwaliteit, design en prestatie. Ik vind dit een hele mooie telefoon die me aan Apple doet denken qua uiterlijk. Dit toestel, dat draait op Android 7, heeft indrukwekkende functionaliteiten die je verbazen voor zijn prijskaartje. Met een aanzienlijk sterkere binnenkant dan zijn voorganger kun je zorgeloos switchen tussen al je apps. Met een dunne, metalen behuizing en veel aandacht voor de camerakwaliteit haal je niet alleen een sterk, maar ook een knap toestel in huis.

Wat ik heel belangrijk vind is dat wanneer ik een nieuwe telefoon heb, ik heel snel snap hoe het werkt en wat ik ermee kan doen. HUAWEI behoort inmiddels tot de top 3 smartphone builders ter wereld. De Consumentenbond was over het vorige model ook zeer te spreken!

HUAWEI P10
Merk: HUAWEI
Prijs: los te bestellen vanaf € 439-,

Blog 2017 Lifestyle Must Haves #5 HUAWEI P10

 


Verrijk je werkzame leven en begin naast je baan een Side Hustle

Loop je niet over van passie voor je baan, maar wil je wel graag dat vaste salaris en vaste contract behouden? Doe mee met dé trend van 2018 en begin een side hustle: een project voor jezelf naast je baan.

Uit onderzoek van hoogleraar Arnold Bakker (werk- en organisatiepsychologie) blijkt dat maar 13 procent van de Nederlanders zich dagelijks bevlogen voelt bij zijn werk. Maar lang niet iedereen is in de wieg gelegd voor (fulltime) ondernemerschap. Chris Guillebeau laat in dit boek zien hoe je in slechts 27 dagen van idee naar actie en zelfs extra inkomen komt door middel van een side hustle. De Side Hustle is een praktisch boek en handige stap-voor-stap gids voor mensen die op zoek zijn naar meer vrijheid, plezier in wat ze doen en een awesome plan B!

De Side Hustle
Auteur: Chris Guillebeau
Uitgever: Kosmos Uitgevers

 

Sleepytime: dé oplossing tegen slaapproblemen

Iedereen wil toch een heerlijke nachtrust waarbij je uitgeslapen wakker wordt? Dat kan met Celestial Seasonings Sleepytime: een thee die dankzij de samenstelling van kruiden een rustig gevoel geeft. Wie zich na een drukke dag met deze thee beloont valt gegarandeerd in een ontspannen slaap en hoeft zo geen schaapjes meer te tellen.

Miljoenen mensen in ons land hebben moeite om snel in slaap te komen, kampen met slaapapnea, hebben last van narcolepsie of gaan ‘s nachts aan de wandel. Uit onderzoek van GfK blijkt dat 28% van de Nederlanders te maken heeft met dit soort slaapproblemen. Met alle gevolgen van dien, want goed slapen is de sleutel voor een gezond en gelukkig leven. Het vermindert stress, houdt je hart gezond en is zelfs goed voor je geheugen.

Sleepytime thee
Merk: Celestial Seasonings
Verkrijgbaar bij Albert Heijn
Prijs: € 2,45

Lifestyle Must Haves #5 Celestial Seasonings - Sleepy Time thee


Planet Earth II – Live in Concert

Planet Earth II – Live In Concert is op zaterdag 17 maart 2018 te zien in Rotterdam Ahoy. De indrukwekkende en immens populaire wildlife serie van de BBC wordt in
4K-Ultra HD-formaat vertoond! De beelden worden begeleid door de prachtige score van componist en Academy Award-winnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe, die live door het 80-koppige symfonie-orkest City of Prague Philharmonic Orchestra wordt gespeeld! Ik kan niet wachten! Wil hier met een vriendin naartoe gaan. Dit wordt dan alweer mijn derde Planet Earth Live in Concert!

Planet Earth II is het vervolg op de succesvolle BBC-natuurserie Planet Earth. Tien jaar na het verschijnen van de eerste reeks waren het veranderde natuurlandschap en nieuwe cameratechnieken voor de Britse tv-zender reden genoeg om een nieuwe serie afleveringen te maken. Deze keer worden er niet alleen nieuwe spectaculaire landschappen en habitats bezocht, maar zijn er ook ervaringen en ontdekkingen vastgelegd die nog nooit eerder gefilmd zijn. Kijkers stappen direct in de voetsporen van de dieren zelf en gaan met hen op reis naar een nieuwe wereld. Het is echt heel gaaf om de wereld en die prachtige beelden op zo’n groot scherm te zien met daaronder een live spelend orkest. Heel indrukwekkend en ik moet altijd tissues meenemen omdat ik het zo ontzettend mooi vind!

Lifestyle Must Haves #5 Planet Earth II - Live in concert

Live in concert – Planet Earth II
Waar: Ahoy, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 17 maart
Prijs: Vanaf € 44-,

HAPPY WEEK!

Welke Must Have of Do
heb jij heel
hard nodig?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Dit bericht kan affiliate links en/of
een samenwerking bevatten, waardoor deze blog
actief en werkend blijft. Bedankt voor je support!
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *