Lifestyle Must Haves #2

Heel Holland Bakt Mee seizoen 5

Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle. Ik krijg elke dag veel persberichten binnen die ik niet allemaal stuk voor stuk apart kan behandelen. Daarom heb ik ze heel handig gebundeld en ga ik ze geregeld met jullie delen in Lifestyle Must Haves! Geniet ervan!

Lifestyle Must Haves #2

Heel Holland Bakt mee seizoen 5

Heel Holland Bakt Mee seizoen 5

De finale van Heel Holland Bakt is heel dichtbij! Aanstaande zondag weten we wie de meest getalenteerde thuisbakker is! Maar wie nog niet wil toegeven aan wéér een heel jaar wachten op seizoen 6, kan nu ieder gerecht zélf bakken met het boek Heel Holland Bakt mee seizoen 5! Alle technische uitdagingen staan hier in, maar ook een heleboel andere taarten en koekjes. Yayyyyyy! Met duidelijke foto’s, tips en uitleg en recepten voor elk niveau.

Heel Holland Bakt mee seizoen 5
Auteur: Heel Holland Bakt
ISBN: 9789021566108
Prijs: € 24,99
Kosmos Uitgevers


De Blije Boterham

Ontdek unieke verrassende smaken boterhampasta! Pindakaas, chocoladepasta en appelstroop kennen we al: tijd voor iets anders! De Blije Boterham introduceert een range verrassende smaken boterhampasta’s. Verkrijgbaar in drie varianten: Caramel Stroopwafel, Romige Kokos en Smeuïge Muisjes. Loopt het water je al in je mond?

De boterhampasta’s van De Blije Boterham zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn en PLUS. De smaak Smeuïge Muisjes is exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Ik ben heel erg benieuwd naar de caramel en de muisjes!

Boterhampasta’s
Merk: De Blije Boterham
Verkrijgbaar in: Caramel Stroopwafel, Romige Kokos en Smeuïge Muisjes
Prijs: € 2,29 per stuk

http://files.smart.pr/23/9f16009d3711e79a4ec14bfd804099/Assortiment-De-Blije-Boterham.jpg

Must Have make up voor dit najaar

Wat de must have make up is voor dit najaar? De make up collectie van Etos is uitgebreid met zes moderne producten. Pronkstukken zijn de Primer water, de verzorgende Lipliner en Nude lipgloss met perfecte dekking. Etos is daarmee de eerste drogist met een ‘eigen merk’ Primer Water! De Nude lipgloss is verkrijgbaar in vijf prachtige tinten, zodat er altijd een kleur is die bij je past. Daarnaast komen er tien nieuwe Color Care lipsticks in de hotste kleuren van dit moment, een Mascara Dramatic Volume voor eyecatching wimpers en een Revitalizing primer met anti-aging effect! Wiehoeeee!

On trend collectie
Merk: Etos
Must Haves: Lipliner, Revitalizing primer, Mascara Dramatic Volume, Color Care Lipsticks, Primer water en Nude lipgloss
Prijs: variërend van € 1,99 – € 5,99 per stuk

Wat een mooie eyecatchers hè! En echt geen geld!

Must Haves Etos najaar

 

Het jaar 117

Even tijd maken voor een stukje geschiedenis! In ‘Het jaar 117’ beschrijft Tom Buijtendorp wat er 1900 jaar geleden in de Lage Landen gebeurde. Precies 1900 jaar geleden overleed keizer Trajanus. Hij werd opgevolgd door Hadrianus. De expansiestrategie van Trajanus maakte plaats voor consolidatie. Waar de Romeinen eeuwenlang gestreefd hadden naar uitbreiding van het rijk, volgde nu een periode van bestendiging. Het Rijk dreigde namelijk ten onder te gaan omdat het te groot was geworden. Op verschillende plekken dreigde burgeroorlog.

Het jaar 117 vormt de breuklijn tussen deze twee tijdperken. De situatie in de Lage Landen illustreert deze breuk, door de strategische ligging. Tom Buijtendorp laat aan de hand van 40 voorwerpen en plaatsen zien wat de gevolgen waren van deze strategie.

Ik ben altijd heel erg benieuwd naar alles wat met de Romeinse tijd te maken heeft. Keihard en zo gruwelijk, maar die periode is toch interessant as hell! Misschien ook wel gevormd door al die oude Hollywood films en natuurlijk niet te vergeten de prachtige film The Gladiator. Ik heb dat ook met WO II. Ik kan me gewoon niet voorstellen wat mensen er toe brengt dat soort crap te gaan uitvoeren…ook de Romeinen waren niet helemaal 100 hoor! Ik kan me ook gewoon niet voorstellen dat die mensen hier geweest zijn, maar het is toch echt zo. Ik ben erg benieuwd naar dit boek omdat ik de Romeinen vooral ken als veroveraars. Maar ze hebben dus ook een periode gehad waarin ze dachten: “Ehm, ok weet je wat, laat maar even…”.

Het jaar 117
Auteur: Tom Buijtendorp
ISBN: 9789401910682
Verkrijgbaar in Paperback
Prijs: € 20-,
Uitgeverij Omniboek

 

Het jaar 117

 

HAPPY WEEK!

Naar welk
artikel
ben jij
nieuwsgierig?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten, waardoor deze blog
actief en werkend blijft.
Bedankt voor je support!
Lees voor meer informatie mijn 
disclaimer.

Delen:

4 Reacties

 1. 17 oktober 2017 / 00:32

  Zo leuk dat boek van HHB! Ik volg het al een paar jaar en het heeft tóch iets leuks, vind ik.
  Ben benieuwd wie er volgende week gaat winnen:-)

  • Amina
   Auteur
   17 oktober 2017 / 18:48

   Ja, ik ook Florentine, ik vind het zo gezellig…en die setting ook in die tent :-)

 2. 17 oktober 2017 / 15:31

  Leuk lijstje zeg! Dat boek lijkt me echt heel leuk.

  • Amina
   Auteur
   17 oktober 2017 / 18:49

   Dank je wel voor het lezen Elke :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *