Lifestyle | 12 x Inspiratie voor een prachtige Paastafel

Lifestyle | 12 x Inspiratie voor een prachtige Paastafel

Zondag is het Pasen! Nog in mijn badjas en op mijn sloffen maak ik dan samen met Lief het Paasontbijt klaar. Wordt eerder Paasbrunchen denk ik, hahaha! We gaan in ieder geval kleine pannenkoekjes bakken, met fruit en honing erop…en lekkere broodjes met natuurlijk eieren en allerlei soorten beleg erbij. Ik heb er zo’n zin in! De lente vier ik ook tijdens deze dagen, met bloemetjes op tafel en bloemetjes door het huis. Van die kleine details waar je happy van wordt! Op Pinterest heb ik de 12 mooiste ideeën voor een prachtige Paastafel kunnen vinden. Veel inspiratie-plezier!

Lifestyle | 12 x Inspiratie voor een prachtige Paastafel

Van die kleine details waar je happy van wordt!

HAPPY EASTER!

Welke foto
inspireert jou
voor het
Paasontbijt?
Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *