Leukste blog & spam je blog #2

Luxelifelover logo

Om inspiratie op te doen besteed ik aardig wat uurtjes per week aan het volgen van bloggers. Ik heb een aantal favorieten, maar dat betekent niet dat ik me daar op blind staar. Ik probeer er zoveel mogelijk te ontdekken! Artikelen lezen, foto’s bekijken…ik kan me er uren aan vergapen! Ook probeer ik zo af en toe comments achter te laten, want ontvangen is leuk, maar geven nog leuker! Daarom wil ik zo nu en dan een blogger graag in het zonnetje zetten waar ik van onder de indruk ben geraakt of die ik gewoon simpelweg awesome vind! Daarnaast mag iedereen zijn blog hieronder in de comments spammen, ja, ook als ik je al ken! Waarom? Zo kunnen bloggers in de comments elkaar ook leren kennen! Vertel er even bij waar je zoal over blogt! Thanks & Enjoy!

Vandaag zet ik heel graag in het zonnetje: Emma van Luxelifelover!!

Emma Verschure Luxelifelover
Wat over mijzelf

Ik ben Emma Verschure, ik vind het erg leuk om mij bezig te houden met fashion, beauty dingen, ik vind het geweldig om de wereld te ontdekken, en mijn wens is dan ook om in alle grote wereldsteden geweest te zijn. Op de foto zie je mij Londen verkennen. Ik ben 17 jaar en ga aankomend schooljaar fiscaal recht en economie studeren op de Hogeschool van Rotterdam. Dat heeft niks met mode te maken en toch is dat ook mijn passie.


Dat heeft niks met mode
te maken en toch is
dat ook mijn passie.”

 


Hoe het begon op social media

Ik zag enkele grote fashion accounts op Instagram en dat inspireerde mij, ik wilde ook iemand worden die mensen kon inspireren. Ik maakte een account en die noemde ik Luxelifelover, ik begon met het posten van allerlei dure en voor de meeste mensen onbetaalbare merken, denk hierbij aan Chanel, Dior, Prada, Louis Vuitton etc. Die merken inspireerden mij al een enige tijd, maar veel ervan kopen is niet iets wat mijn portemonnee toelaat, als 17 jarig meisje met alleen een bijbaantje. Daarnaast vinden mijn ouders het ook tien keer niks en laten ze me niet alles kopen, daarom begon ik vooral foto’s te posten die ik vond op internet, voornamelijk op WeHeartIt en op Instagram van grote accounts. Op de foto hieronder zie je een van mijn favoriete accounts.

Instagram photo by @Hildeee (embed)


“I
k werk momenteel hard
aan mijn blog, luxelifeloverblog.wordpress.com

 

Het groeien verliep moeizaam, maar nu gaat dat steeds beter. Ik wilde verder groeien en besloot een facebookpagina en een blog aan te maken, ik werk momenteel hard aan mijn blog, luxelifeloverblog.wordpress.com. Het is een blog over allerlei soorten luxe meiden dingen. Momenteel heb ik enkele mode artikelen en beauty artikelen online staan, maar ik werk hard om mijn aanbod te vergroten. De dingen op mijn blog hebben een luxe uitstraling, maar prima te betalen, al zeg ik het zelf. Ik hoop dat in de toekomst meer mensen mijn blog zullen lezen en mij als een inspiratiebron zullen zien, zoals ik andere mensen nu als inspiratiebron zie. Het meest leuke wat ik nu bereikt heb is mijn samenwerking met todiefor.com. Na de samenwerking heb ik een mooie bikini gehad van ze en dat vind ik echt heel tof. Hieronder zie je een model een van hun bikini’s dragen!

Todiefor Luxelifelover

photo: todiefor.com

Wil je meer weten over me, vraag het me dan gerust!

 

I’m Feeling Good over Luxelifelover:

Houd Emma in de gaten!!! Ik denk dat zij nog eens heel groot kan gaan worden. Deze dame is 17 jaar oud en schrijft nu al artikelen in het Engels op haar blog: hello, awesomeness right here!!! Haar Instagram account gaat als een malle, maar Emma zou graag zien dat haar FB-pagina ook een beetje meegroeit.


Zullen wij haar een
beetje helpen? Eén likeje op haar
FB-pagina is all it takes!

 


Luxelifelover op Social Media:

Facebook
Instagram

Blog

 

 

Happy Weekend alvast!

XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube


Misschien wil je dit ook lezen?

Leukste blog & spam je blog #1

 

Delen:

4 Reacties

 1. 4 augustus 2016 / 22:33

  Yup, ze heeft een nieuwe volger! ;)
  Mij ken je al, Tamara van Mara Tegendraads. Voor de mensen die mijn nog niet kennen:
  Ik ben 33 en schrijf over chronisch ziek zijn (HS) , maar ook over leuke dingen, om te laten zien dat je best een tof leven kan hebben, ook als je ziek bent. Ik ben blijven hangen in de jaren 90, dat thema komt regelmatig terug. Verder zijn er shoplogs, leuke uitjes, unboxings, fashion, muziek, films, mijn hondjes en nog veel meer.
  Mijn link is http://marategendraads.wordpress.com

  Dankjewel dat we mogen spammen! XXX

 2. 5 augustus 2016 / 19:16

  Hee wat leuk om eens een blog te zien die ik nog niet kende! Super :D

  Ik heb een beautyblog waar soms ook wel een fashion, food of lifestyle artikel voorbij komt. Te vinden op http://www.matteandshimmer.nl :) leuk als je komt kijken!

 3. 24 september 2016 / 06:30

  Ola Girl!
  Je hebt een leuke Blog! Ik ben Miss B en ik blog over verschillende topics.
  Ik heb vier vaste rubrieken : It’s Tea Time with Miss B. It’s Mah Feeling! En Miss B And Motherhood en Teenage T@lk and Expierences. Link: http://bellamyzblogzthingz.wordpress.com
  Ik zal zeggen Check it Out!
  ThnQ Girl dat we mogen spammen! ♡ Ik vind het leuk om jou blog te kennen ohwww Yessss!! Ik zal je blog definitly vaker bezoeken!

  Hugz Miss B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *