Leukste blog & spam je blog #1

Spam je blog #1 imfeelinggood.nl

Om inspiratie op te doen besteed ik aardig wat uurtjes per week aan het volgen van bloggers. Ik heb een aantal favorieten, maar dat betekent niet dat ik me daar op blind staar. Ik probeer er zoveel mogelijk te ontdekken! Artikelen lezen, foto’s bekijken…ik kan me er uren aan vergapen! Ook probeer ik zo af en toe comments achter te laten, want ontvangen is leuk, maar geven nog leuker! Daarom wil ik een keer per maand een blogger graag in het zonnetje zetten waar ik van onder de indruk ben geraakt of die ik gewoon simpelweg awesome vind! Daarnaast mag iedereen zijn blog in de comments spammen, ja, ook als ik je al ken! Waarom? Zo kunnen bloggers in de comments elkaar ook leren kennen! Vertel er even bij waar je zoal over blogt! Thanks! Enjoy xxx

Omdat ik echt snak naar buiten lopen in truitjes zonder mouwtjes, word ik heel blij van foto’s en blogs die over zomerse dingen gaan. Mijn oog viel op Instagram dan ook op het account van Leonie van OHH COUTURE. Zo prachtig! Ik beschouw dit echt als een ‘high end’-blog.

Deze vrouw heb ik afgelopen week op Instagram ‘ontdekt’ toen ik met 39,2 graden koorts in bed lag te ijlen met een buikgriep en zij blijkbaar een fotoshoot in bikini had in Tulum in Mexico. Hello, God, where are you??? Het resort heet Azulik Hotel Tulum & Maya Spa. Neem eens een kijkje op Instagram naar dit Spa-gebeuren, want het is niet normaal mooi!

 

Deze vrouw heb ik afgelopen week op Instagram ‘ontdekt’
toen ik met 39,2 graden koorts in bed
lag te ijlen met een buikgriep en zij blijkbaar een fotoshoot in
bikini had in Tulum in Mexico.
Hello, God, where are you???

 

Ook ben ik verliefd op haar overknees! Ik denk dat ik ze zelf nooit zou dragen, maar ze staan uber-stylish bij haar!

Leonie is een personal style en travel blogger uit Duitsland. Je kunt haar stijl en avonturen meevolgen, wat een absoluut cadeautje is. Haar website is clean, classy & chic! Ik ben heel benieuwd of iemand van jullie haar al volgt?

Oh ja, nog even over de foto: ik ben On Top van Anna Nooshin aan het lezen. Het boek is een inspirational guide voor online succes. Het leest heel lekker weg en…het is een vierkant boek met de perfecte dikte! Ook belangrijk!

Ik ben benieuwd naar jullie blogs!

Veel liefs, Amina imfeelinggood.nl

 

 

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Delen:

9 Reacties

 1. 18 maart 2016 / 16:03

  Leuk! Kan ik lekker weer wat doorklikken haha. Ik ben ook bezig in het boek van Anna Nooshin. Mijn blog is My Life Beats. Laatst tijd beetje problemen achter de schermen maar normaal blog ik erg fanatiek haha. Nu ga ik maar lekker veel blogjes lezen en lekker veel inspiratie op doen in de tijd dat mijn blog wordt gemaakt haha.

 2. 18 maart 2016 / 20:42

  ahh wat leuk om te lezen. Ik ben June-Two.nl en twee dagen geleden bestond mijn blog alweer 2 jaar. Ik blog graag over lifestyle en fashion en momenteel lopen er op mijn blog een aantal leuke win acties. Mocht je mij via social media willen volgen dan kan je mij vinden op instagram via @junetwonl

 3. 18 maart 2016 / 21:34

  Ben je inmiddels weer wat opgeknapt?
  Ik blog op http://www.myhappykitchen.nl over eten, eten en nog eens eten. Recepten om te koken en bakken, reviews van producten of restaurants maar ook artikelen over bijvoorbeeld de geschiedenis van onze eetcultuur of over de vele nutteloze pakjes en zakjes in de supermarkt.

 4. 18 maart 2016 / 22:17

  Wat leuk dat je dit iedere maand terug laat komen. Toevallig heb ik vanochtend ook een blogpost online gezet met mijn favorieten reisblogs van dit moment. Altijd leuk om andere bloggers credits te geven :) Mijn blog heet enjoythislife.nl en ik blog met veel liefde over persoonlijke dingen. Ook begint mijn liefde voor fotografie steeds meer te groeien, een hele leuke hobby! Have fun met het lezen van de blogs. X Cristy

 5. 21 maart 2016 / 18:35

  Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 6. 14 mei 2016 / 13:36

  The Beautyboulevard is een tweetalig beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch. Dit zijn natuurlijk de meest uiteenlopende onderwerpen, maar ze hebben allemaal een doel: meiden helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen.
  http://www.thebeautyboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *