Kiehl’s Butterstick Lip Treatment & Buttermask for Lips | Review

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment & Buttermask for Lips - Review

Het is september en de blaadjes vallen weer van de bomen. We hebben een geweldige zomer gehad met waanzinnige temperaturen, maar september is altijd pretty clear: fall & winter are coming! Ik heb het hele jaar door van nature droge lippen. Als ik niks op mijn lippen smeer krijg ik al heel snel veel velletjes. Elke dag moet ik dus eigenlijk smeren. Kiehl’s heeft me een mooi pakketje voor lippenverzorging gestuurd, waarmee mijn lipcare routine hopelijk een goede boost krijgt! Daarom hier de review van twee Buttersticks én de Buttermask for Lips van Kiehl’s!

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment & Buttermask for Lips | Review

Leuke verpakkingen

De Buttersticks zijn verpakt in mooie en lekker stevige kartonnen doosjes. De Buttermask zit in een glazen potje.

Kiehl’s Butterstick and Buttermask

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment zijn getinte lipbalsems die je het hele jaar door kunt dragen. Ze bieden bescherming tegen kou, vocht en hitte. Ik ben gek op goede lipbalsems en gebruik die dan ook elke dag. Ben benieuwd naar deze!

Kiehl’s Buttermask for lips is een intensieve overnight lip treatment waarmee droge en schilferige lippen ‘s ochtends opnieuw glad en zacht zijn. Een lipmasker is compleet nieuw voor mij, dus hier ben ik heel erg benieuwd naar!

Wat Kiehl’s over de Buttersticks zegt en wat ze voor je doen

“De Butterstick Lip Treatment met UVA, UVB en SPF 25 zonnebrandcrème, is een essentiële laatste stap in je skin care routine. Lippen zijn heel gevoelig en daarom is een dagelijkse bescherming belangrijk. Kiehl’s ontwikkelde deze ‘all-year-round’-bescherming: in de zomer helpt de SPF 25 je tegen de felle zon en voedende ingrediënten zorgen dat je lippen gehydrateerd blijven in de bittere wintermaanden. De lippen blijven gehydrateerd tot 12 uur na gebruik.”

Buttersticks Lip Treatment Kiehl's

Wat Kiehl’s over de Buttermask zegt en wat het voor je doet

“De Buttermask is een intensieve overnight lip treatment waarmee droge en schilferige lippen ‘s ochtends opnieuw glad en zacht zijn. De rijke balsem met kokosolie en wilde mangoboter hydrateert droge, schilferige lippen, maakt hen glad en zacht en houdt het vochtgehalte de hele dag op peil zodat ze opnieuw gezonder eruit zien.”

De producten

De Buttersticks zitten in mooie stevige doosjes verpakt. De sticks zelf voelen echt heel high end aan, love it! Ze hebben gewicht en de draaidop en huls zijn van mooi materiaal gemaakt. Wanneer ik de doppen opendraai, komen de sticks er heel mooi met stompe bovenkanten uit. Ik hou van stompe bovenkanten. Veel mooier dan zo’n schuine lipstick shape. Ik heb een mooie roze “Pure Petal” en een mooie dieprode kleur ” Simply Rose” gekregen. Er zijn in totaal 7 kleuren uitgebracht.

De Buttermask zit in zo’n ‘oogcrème-potje’, je kent ze wel. Het potje voelt licht aan. Niet echt high end, maar gewoon ok. De ingrediënten informatie zit vastgeplakt aan de onderkant van het potje. Wanneer ik de dop opendraai, zie ik een mooie zachte crème in een lichtgele kleur.

De geuren

Ik ruik bij de Butterstick Pure Petal in de verte een citroengeur opkomen. Heel fijntjes. Zeker niet onaangenaam.

Bij Simply Rose ruik ik goed de kokosnootolie. Lekker!

De Buttermask ruikt naar zoete kokosnootolie, dat waarschijnlijk komt door de Mango Butter die erin zit. Heel nice!

De ingrediënten

Buttersticks
Fair trade kokosolie, antioxidanten en citroenboter.

Buttermask
Fair trade kokosolie, antioxidanten en wilde mangoboter.

INHOUD & GEBRUIK

Buttersticks

Inhoud: 4 gram per stick.

Gebruik:

 • Royaal aanbrengen op de lippen en goed laten intrekken
 • Het hele jaar door te gebruiken op de lippen
 • Wanneer je de Butterstick onder lipstick gebruikt, creëer je een mooie creamy glow en een eventueel intensere lipstickkleur.

Buttermask

Inhoud: 8 gram.

Gebruik:

 • Breng een zichtbare laag aan voor het slapengaan
 • Breng naar wens opnieuw aan gedurende de dag
 • Gebruik met lipstick: breng de Buttermask aan, laat 15 minuten intrekken en dep af voor het aanbrengen van de lipstick.

Kiehl's Buttersticks Lip Treatment

Mag je dit altijd gebruiken?

Ja, deze producten mag je het hele jaar door en elke dag gebruiken.

MIJN ERVARING

Met de Buttersticks

Heel fijn! Brengt lekker smooth aan op de lippen en je proeft af en toe een beetje de fair trade kokosnootolie met lichte citroen. Het ‘smaakt’ naar een heerlijke zomerdag, dus dat is in de koude wintermaanden echt heel fijn om op je lippen te hebben. Na een uurtje merkte ik al dat de velletjes op mijn lippen verdwenen en mijn lippen lekker zacht waren. Love it! Ik heb geen swatches gemaakt van de sticks, omdat het geen lipsticks zijn maar balsems en de kleuren daarom op de foto heel licht waren. Pure Petal was heel lichtroze en Pure Rose lichtrood.

Met de Buttermask

Ik heb nog nooit eerder een lipmasker gebruikt, wat ik niet echt begrijp, want dit is life voor mijn lippen! Nadat ik dit twee nachten achter elkaar gebruikt had, waren mijn lippen ’s morgens zachter en veel gladder. Ook voelden ze meer verzorgd en minder droog aan! Ook van de mask heb ik geen swatch. Deze boter is helemaal niet op mijn huid te zien, maar mooi transparant.

Mijn conclusie

Kiehl’s…you did it again! Mooie high end producten die doen wat ze beloven. Love them! Woohoo!

Nog even de plus- & minpunten op een rijtje:

Pluspunten

Buttersticks

+ mooie high end look & feel
+ de sticks zelf met stompe bovenkant zien er geweldig mooi uit
+ de fairtrade kokosolie die erin zit
+ de geur
+ de ervaring van dit product op mijn lippen
+ het effect van dit product op mijn lippen
+ hoge kwaliteit (daarom ook prijzig)

Buttermask

+ crème ziet er goed uit
+ de fairtrade kokosolie die erin zit
+ de geur
+ de ervaring van dit product op mijn lippen
+ het effect van dit product op mijn lippen
+ hoge kwaliteit

Minpunten

Buttersticks

Ik heb ze niet! Ik kan gaan zoeken, maar ik heb ze gewoon niet :-)

Buttermask

Eentje! Het potje kan misschien wat spannender. Ik vind het voor die prijs niet high end genoeg. Ik weet dat het om de inhoud gaat, maar het oog wil ook wat. Dit potje komt qua look & feel een beetje tekort in vergelijking met de mooie Buttersticks.

WAAR VERKRIJGBAAR & PRIJS

Wat: Kiehl’s Butterstick Lip Treatment

Prijs: € 19,50 voor 4 gram

Verkijgbaar bij: officiële Kiehl’s webshop & de Bijenkorf.

 

Wat: Kiehl’s Buttermask For Lips

Prijs: € 28,00 voor 8 gram

Verkijgbaar bij: officiële Kiehl’s webshop.

 

HAPPY WEEK!

Ken jij de
lipverzorging van
Kiehl’s al?

I'm Feeling Good logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Delen:

11 Reacties

 1. 18 september 2018 / 10:58

  Ooehh, dit zijn echt producten waar ik het warm van krijg. Ben gek op lipbutters en alles in die trant. De lipmask klinkt ook wel erg goed maar inderdaad wat je zegt, jammer dat het in een potje zit. Ik vind dit juist wel mooi, echter niet zo handig.

 2. 20 september 2018 / 19:44

  Oeh deze klinken heeeeel fijn! Wel wat aan de prijzige kant, maar ik denk toch zeker dat ik dat lipmask wil hebben!! Weet je zo of Kiehl’s dierproefvrij is?

  • Amina
   Auteur
   21 september 2018 / 15:05

   Hi Ivon! Dank je wel voor je reactie! Kiehl’s is onderdeel van L’Oréal en dat merk is in principe tegen dierproeven. Echter, níet wanneer het wettelijk vereist is. En dat is het geval in China, waar deze merken verkocht worden. Geïmporteerde producten moeten moeten daar nog steeds op dieren worden getest helaas…:-( Liefs!

   • 30 september 2018 / 16:23

    Jaa, dat is bij veel merken nog het geval inderdaad! Ik probeer hier wel goed op te letten bij het aanschaffen van nieuwe producten, dat het van merken is die echt dierproefvrij zijn (en dus ook niet in China verkopen)
    Jammer want het lipmasker leek me echt heel fijn!

 3. 8 oktober 2018 / 13:08

  lippenbalsems zijn echt wel een must voor mij in de winter! ik heb zo vaak last dan van droge en gesprongen lippen.

 4. 8 oktober 2018 / 13:34

  Oeh…. Ik krijg zin om er in te bijten. Lijkt mij zalig. Heb best nog wel eens last van droge lippen in de winter. En ideaal voor op de wintersport ook.

 5. 8 oktober 2018 / 13:40

  Wat een mooie vrolijk verpakking. In winter kan ik er echt niet zonder. Zal ze in gedachten houden.

 6. 8 oktober 2018 / 15:13

  Ik merk altijd wel dat ik in de winter meer last heb van droge lippen dan in de zomer, dus dan is zo’n lipbutter misschien wel een uitkomst.

 7. 10 oktober 2018 / 09:49

  Kiehl’s heeft zo’n leuke uitstraling buiten dat het ook nog eens heel goede producten zijn. Deze lipbutter ga ik me zeker aanschaffen.

 8. Frederique
  12 oktober 2018 / 20:13

  Oh dit ga ik echt kopen voor mijn dochter met de feestdagen. Thanks voor de tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *