Goed verzorgd & stijlvol de winter in – mijn tips!

stijlvol-en-goed-verzorgd-de-winter-in-mijn-tips

Elk seizoen haal ik mijn kleding van zolder naar beneden, stop ik wat ik opnieuw nodig heb in de wasmachine en deel ik mijn kledingkast opnieuw in. Wat kan weg en wat vind ik nog leuk? Wat is nog hip en wat kan écht niet meer? Maar belangrijker nog: waarmee ga ik goed verzorgd en stijlvol dit koude seizoen in? In dit winter artikel vertel ik jullie mijn tips! En met de feestdagen in zicht, is het heel fijn wanneer je met korting fashion items kan scoren. Daarom heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jullie!

Goed verzorgd & stijlvol de winter in – mijn tips!

1. Warme handschoenen

Dit zijn echt wel dé winter essentials zou ik bijna willen zeggen, want waar zouden we zijn zonder ze? Ben je wel eens gehaast de fiets opgestapt, wetende dat je warme handschoenen nog binnen lagen??? En dan toch gewoon maar gaan? Pfffff, NIET-TE-DOEN! Dus warme handschoenen: hard nodig!

winterjas

 

 

 

 


2. Een dikke winterjas

Ik heb op dit moment zo’n crossover jas hangen, tussen herfst en winter in qua voering…hij ziet er leuk uit, maar dik is-ie niet! Dus wil je je lijf en spieren beschermen tegen die niets ontziende kou, zorg dan voor een echt goede dikke winterjas! Op dit moment zijn de langere modellen weer hot!

3. Een mooie sjaal

Een mooie sjaal maakt je outfit helemaal af en zeker in de winter kun je qua sjaals helemaal los gaan en eindeloos variëren! Van kasjmier tot jacquard, van col tot driehoek, je kunt alle kanten op! Deze sjaals zijn van Karl Lagerfeld, Esprit en Even & Odd.

sjaals-esprit-even-odd-karl-lagerfeld

Afbeeldingen: Zalando

 

4. Verzorgende lippenbalsem

Ik kan niet zonder een lippenbalsem in de winter…ik krijg dan heel veel last van velletjes, zoooo irritant! Een jaar geleden schreef ik een artikel hoe je met makkelijke tips en tricks de herfst en de winter “overleeft”. En daar hoort smeren, smeren, smeren echt bij! Verzorg jezelf goed deze winter met een lippenbalsem voor zachte en gehydrateerde lippen.

5. Een zonnebril tegen de laagstaande winterzon

Een laagstaand zonnetje kan voor flink wat problemen zorgen in het verkeer! Zorg daarom dat je altijd een goede zonnebril in de buurt hebt, zodat die toch wel heerlijke zonnestralen jou niet meer kunnen verrassen! Ik heb er op dit moment drie, een beetje overdreven I know, maar ik heb er eentje van mijn Lief gekregen. Wanneer je meerdere zonnebrillen hebt, kun je er eentje in de auto laten liggen zodat je ‘m nooit meer vergeet!

6. Lieve, warme slofjes

Elk jaar rond oktober begint het weer! Ontzettend koude voeten krijgen door die koude vloer thuis. Sloffen zijn daarom elke winter weer een must have. Deze stijlvolle leukerds zijn online én met korting te koop wanneer je de actiecode gebruikt die onderaan dit artikel staat!

zalando-pantoffelsAfbeeldingen: Zalando

 

7. Een huispak/kloffie

Een trainingsbroek of legging, met een slobbershirt en een fout fleece sportjasje erboven…maak kennis met mijn kloffie! En kom er ook niet aan hè, want hij is heilig! ;-) Werkkleding uit, onder de douche, kloffie aan en relaxxxxxxxx!


8. Die classy winter-shopper

Ja, de leuke meloen- en flamingotassen kunnen weer de kast in! Tijd voor mooie winter-shoppers en schoudertassen die robuuster en koubestendiger zijn! Deze classy beauties zijn van Marc O’Polo, Legend en Michael Kors!

bags-zalando-marc-opolo-legend-and-michael-kors

Afbeeldingen: Zalando


9. Jij bent het belangrijkste!

Alhoewel het heel verleidelijk is om in de winter op de bank te blijven cocoonen en Netflix series te marathonnen, raad ik je toch aan om lekker te blijven bewegen. Het is lastig je ertoe te zetten, maar wanneer je eenmaal bezig bent is het toch best wel lekker. En helemaal wanneer je klaar bent! Jij bent het belangrijkste, dus zorg goed voor jezelf! En sport met een lekker outfit en de juiste schoenen, zodat je niet onnodig geblesseerd raakt! Motivatie nodig? Met dit artikel kom je hopelijk in de juiste mood!

10. Stijlvol shoppen deze winter

In de decembermaand hoef je echt niet duur te shoppen voor je kerstcadeautjes. Deze clutches bijvoorbeeld van Even & Odd liggen qua prijs maar tussen de € 13,55 en € 21,45!

 

 

even-odd-clutches-zalando

Afbeeldingen: Zalando

Al deze winter musthaves kun je nu met korting scoren via deze leuke kortingscode voor Zalando van 15% korting voor nieuwe klanten! Op deze pagina kun je vaker handige Zalando kortingscodes vinden, dus houd deze site goed in de gaten!

 

 

Happy Shopping!

Wat is jouw manier
om stijlvol en goed
verzorgd de winter
in te gaan?

Dit artikel is een samenwerking.
Header foto: Pexels

Delen:

2 Reacties

 1. Sandra
  15 november 2016 / 20:06

  Leuke blog weer!
  Ik heb altijd koude voeten en vorig jaar heb ik van m’n schatje een elektrische voetenwarmer gekregen en die draait overuren!
  Heerlijk!
  En in bed, een warme kruik (genaamd Jet) die ik elke avond in m’n bed heb liggen voordat ik erbij stap.
  Beide absoluut niet stylish maar wel mijn winter must-haves!
  xoxo

 2. 20 november 2016 / 14:18

  Jaaaa, dikke handschoenen en een sjaal! <3 Ik heb trouwens gisteren een onesie bij de Hunkemöller besteld. Heerlijk om daar de koude winterdagen in door te brengen! Tenminste, dat hoop ik, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *