Food & Drinks | Vacuümblender van Byzoo

Vacuümblender van byzoo

Voordat ik dit persbericht kreeg had ik eerlijk gezegd nog nooit van een vacuümblender gehoord! Maar het Nederlandse merk Byzoo heeft deze beauty onder de blenders ontwikkeld. Dus die moet ik natuurlijk even aan jullie laten zien! Dit apparaat is heel effectief zodat je sapjes en smoothies veel gezonder zijn. En met een gladdere structuur dan normaal! Geniet van dé vacuümblender van 2017!

Food & Drinks | Vacuümblender van Byzoo

Maak kennis met Byzoo

Byzoo lanceerde kort geleden officieel dé vacuümblender van 2017! Vergeet die ouderwetse blender die in je keukenkastje staat te verstoffen, want ook jij kunt nu beter en gezonder blenden dankzij Byzoo. Dit mooie merk van Nederlandse bodem specialiseert zich in innovatief koken. Met hun zeer handige keukenapparaten, waaronder deze nieuwe blender, kan iedereen aan de slag als een echte chef-kok! Goed en gezond koken wordt zo een stuk makkelijker.

Vacuümblender byzoo smoothie


Maak kennis met vacuüm blenden

De Byzoo vacuümblender maakt het mogelijk om etenswaren in een vacuüm klaar te maken. Vacuüm is een atmosfeer zonder materie en druk, oftewel luchtledig. In de Byzoo vacuümblender kun je met gemak fruit, groenten, noten, zaden en kruiden blenden zonder dat er lucht bijkomt. De vacuümblender onttrekt voor het blenden namelijk al de lucht uit de kan. Voor fruit- en groentesappen houdt dit in dat deze niet verkleuren of scheiden. Het resultaat is een heerlijk puur en gezond sap met een prettige zijdezachte structuur. YUM!!! Een goede reden dus om die ouderwetse blender snel te vervangen.


Snel, makkelijk en effectief

De vacuümblender is erg makkelijk in gebruik en zeer krachtig. Zo kun niet alleen groenten en fruit, maar ook zaden en noten blenden. Het enige wat je hoeft te doen is, indien nodig, de ingrediënten schillen en in blokjes snijden. Door de zes scherpe messen in de blender worden ze snel en effectief vermengd en verpulverd. Door een simpele druk op de knop komt de kop van de blender vanzelf omlaag om vacuüm te trekken, waarna deze aan de slag gaat met blenden. Binnen een minuut heb je een fijne mix van diverse ingrediënten of een lekkere verse sap die je in de prachtige bijgeleverde glazen bidon kunt bewaren.

Vacuümblender byzoo


Innovatief koken met Byzoo

Dit merk staat voor innovatief koken en dat zie je in deze vacuümblender meteen terug. Ouderwetse blenders laten lucht toe tijdens het blenden, waardoor fruit en groenten kunnen oxideren. Het sap verandert dan niet alleen van kleur, maar verliest ook belangrijke voedingsstoffen en versheid. De textuur verandert, het sap gaat schiften en is daardoor minder prettig om te drinken. De werking van vitamine C gaat verloren. De vacuümblender van Byzoo voorkomt deze ongemakken en biedt de volgende voordelen:

  1. Prachtig design geschikt voor elke keuken
  2. Krachtige motor en zes scherpe messen
  3. Een makkelijk menu met drie programma’s
  4. Het blenden, pulse blenden of vacuüm blenden duurt slechts zestig seconden
  5. Veiligheidsslot, enkel blenden als de vacuümblender correct geplaatst is om ongelukken te voorkomen
  6. Ontwikkeld met hoogwaardige materialen voor langdurig gebruiksgemak

Smoothie Vacuümblender byzoo

 

Door deze handige functies maak je bijvoorbeeld heerlijke pesto of een gezond sapje binnen zestig seconden klaar. Liefhebbers van innovatief koken kunnen vanaf nu terecht bij Byzoo. De nieuwe vacuümblender kun je voor € 499,- aanschaffen via de Byzoo webshop.


Over Byzoo

byzoo logo

Byzoo is een merk van Nederlandse bodem. Het merk richt zich vanaf 2017 op innovatief koken middels mooie en duurzame keukenapparaten. Byzoo voorziet niet alleen heel Nederland van de juiste tools om innovatief te koken. Nope, het merk is ondertussen ook verkrijgbaar in zes andere landen. Byzoo streeft ernaar om de gebruikers van hun apparaten van alle gemakken te voorzien. Een mooi design, hoge kwaliteit en een lange levensduur van de apparaten zijn het resultaat. Iedereen kan innovatief en restaurantwaardig koken dankzij Byzoo!

 

Wat zou jij
klaarmaken in
deze vacuümblender?

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *