Fashion Accessoires | Just Loes: mooie, hippe & vrolijke sieraden + winactie!

Fashion Accessoires | Just Loes: mooie, hippe & vrolijke sieraden + winactie!

Vinden jullie het ook zo heerlijk om je outfit compleet te maken met sieraden en accessoires? Het maakt het allemaal net even mooier en geeft je een verzorgd uiterlijk. Alhoewel het ‘maar’ een finishing touch lijkt, maken sieraden absoluut deel uit van je complete look. Mooie sieraden kiezen die matchen bij je kleding door middel van armbanden en ringen, een sjaaltje, een mooi passend horloge…we houden ervan!! Dankzij een goede vriendin heb ik Just Loes leren kennen, een sprankelend en vrolijke webshop met stoere, lieve, hippe en unieke sieraden, waar ik veel van mijn accessoires en sieraden musthaves heb kunnen vinden! Mijn JL-stash wordt groter! Hoog tijd om Just Loes persoonlijk en wat beter te leren kennen dus. Ik kon heel dichtbij al dat moois zijn en neem jullie dan ook graag mee naar de wereld van Just Loes!

Armbanden en horloge Just Loes

Wanneer Marloes en ik elkaar ontmoeten bij haar thuis op onze afspraak voor dit blog, valt mijn oog meteen al op de fantastisch mooie Just Loes-horlogeset die zij om heeft. De combinatie van die set met haar ring vind ik zo gaaf, dat ik er een foto van wil maken. Marloes, eigenaar van de populaire webshop, is stewardess en vliegt de wereld over op zoek naar mooie kralen en sieraden. Met veel liefde en passie maakt zij hier de meest uiteenlopende creaties van. Daardoor zijn haar producten uniek en hoog gewaardeerd. Bijna alle sieraden zijn met de hand gemaakt en in haar webshop kun je per item lezen welke materialen zijn gebruikt! Heel handig! Na de heerlijke bak koffie die ik van haar krijg (in een heeeeele grote beker met schuimend melk erover waar je lepeltje stijf in blijft staan, ik hoouuuuuuuu er zo van!!!) gaan we bij haar thuis naar boven, naar haar kralenparadijs!

In haar atelier voel ik een heftig feestje in mij opkomen! Mijn hemel, al die armbanden, al die portemonnee’s, al die sjaals, al die kralen, al die chunks…I am in Just Loes Heaven! Loes verontschuldigt zich voor de rommel, die ik totaal niet zie! Alle pracht en praal is mooi en goed verzorgd: haar armbanden hangen aan prachtige armbandhouders, haar kralen zijn per soort onderverdeeld in bakjes en doosjes. Haar sjaals heeft ze mooi naast elkaar opgehangen, de portemonnee’s liggen strak op elkaar, de chunks liggen mooi naast elkaar op een chunks display…haar atelier is al een kunstwerk op zich. Na alle ‘oohh’s’ en ‘aahh’s’ van mijn kant gaan we met elkaar in gesprek.

Wat Marloes voor ogen heeft met Just Loes is mensen blij maken, met vrolijke en mooie dingen. Zij houdt zich al 23 jaar bezig met sieraden creëren en ik zie haar als een echte powerwoman: moeder, echtgenote, stewardess en zakenvrouw. Just Loes heeft ook een hoog aantal trouwe volgers op Facebook. Een heuse ‘Just Loes community‘, die ontzettend leuk, enthousiast en trouw reageren op haar berichten en updates. Ik zie ook dat Marloes op veel reacties terug reageert. Hoe doet ze dat toch allemaal in combinatie met haar gezin, werk en een druk sociaal leven?  “Passie! Ik vind het echt heel leuk om te doen”, vertelt Marloes me direct nadat ik de vraag heb gesteld. “Het heeft me nog nooit 1 seconde verveeld!”

Just Loes is in korte tijd enorm gegroeid. Ik vraag haar wat ze van die enorme spurt vindt. “Belachelijk! Totaal absurd, maar echt heel gaaf! Woest en wild!!” Marloes wil haar klanten via deze weg dan ook heel erg bedanken voor de steun, de support en de waanzinnig leuke reacties die ze altijd op  haar Facebook-pagina krijgt! Niet alleen haar fanbase helpt mee in de drive die achter Just Loes zit. Marloes is ook heel dankbaar en blij met de hulp en support van haar vrienden en 1 daarvan in het bijzonder!!!

Ik vraag me af wat Marloes nou het allerleukst vindt om te doen. “Het allerleukste vind ik de persoonlijke opdrachten die ik krijg, zoals bijvoorbeeld sieraden maken voor kinderen op verzoek van de ouders. Er wordt dan echt maatwerk verricht voor de klant.”

Het wordt ons al snel duidelijk dat we een goede klik hebben en dat het “even samen een uurtje bij elkaar zijn voor het blog” uitloopt in iets heel anders! Lieve Marloes nodigt me uit voor een lunch. Bij het woord “lunch” weten we allebei natuurlijk al dat het SUSHI gaat worden. Ik roep iets in de trant van “JAAAAAA!” en Loes iets van “HEERLIJK!” Tijdens het eten raken we niet uitgepraat samen. We kletsen elkaar de oren van het hoofd en ik geniet er echt van hoe makkelijk deze samenwerking verloopt. Alles gaat smooooooth, had ik al gezegd dat ik daarvan hou??? :-)

Loes als persoon: uniek, prachtig, gezellig, lief, open, weet goed wat ze wil! Haar werk: prachtig, hip, trendy, uniek en smaakvol. Loes en haar werk samen? A PERFECT MATCH!!!!

Happy buddha grey yellow Just Loes
Loes runt deze booming business helemaal in haar eentje en werkt daarom soms wel 14 (!!!) uur per dag. Maar het geeft haar absoluut totale voldoening. De enorme drukte weet zij goed in balans te houden door ook echt tijd vrij te maken voor de leuke dingen in het leven. Heel goed om te horen!!! Wij fans willen nog langggggggg van Loes haar mooie persoonlijkheid en juweeltjes genieten en that’s the way to do it!!! Daarom is voor Loes die 2 weken levertijd ook zo belangrijk. Ze heeft het heel hard nodig om nog meer mooie creaties te ontwikkelen en haar bestellingen te kunnen afronden. Er komt zo veel bij kijken…Good Things Take Time :-)

Dat Just Loes groeit en groeit ligt niet alleen aan de waanzinnig mooie collectie fashionable accessoires en sieraden die Marloes verkoopt. Haar mooie persoonlijkheid en enthousiasme zie je terug in alles: het beantwoorden van reacties op FB, de te leuke acties die ze heeft omdat ze zo veel mogelijk mensen van haar producten wil laten Just Loes ringen met chunksgenieten, de leuke beschrijvingen van items in haar webshop, de manier waarop zij alles mooi voor je verpakt met een leuk kaartje erbij, het lieve engeltje dat zij meestuurt…alles is stuk voor stuk verzorgd tot aan de brievenbus. En daarna? Daarna is het aan ons om er heel ‘woest en wild’ van te gaan genieten!!!

 

Wat? Just Loes
Waar? www.justloes.nl
Prijs? Diverse prijzen
Op ons I’m Feeling Good-lijstje? Wat denk je zelf??? JAAAAAAA!!!!


Ontzettend veel dank aan Marloes van Just Loes, voor haar gulheid, enthousiasme, passie en mooie persoonlijkheid! Je bent echt een inspiratie voor mij!!

Like, share & winactie!

Samen met Just Loes heb ik een hele mooie Like, share & winactie voor jullie! Ik mag een geweldig mooie horlogeset  – bestaande uit een prachtig wit horloge met 3 bijpassende armbanden – een beeldige star wallet en een fabulous sjaal met sterren weggeven! YAYYY!!! Geweldig toch!

Just Loes & I'm Feeling Good like, share en winactie prijs
Deze mooie set zal ik gaan weggeven bij 2000 volgers! Ik leg de lat graag hoog ;-) maar dit gaan we halen en zeg nou zelf: is dit een beauty van een set of niet?

Meedoen is simpel! De voorwaarden zijn:
~like de FB-pagina van Just Loes
~like mijn FB-pagina van I’m Feeling Good!
~like & share het Facebook-bericht op mijn FB-pagina over deze Just Loes winactie!

De winnaar van deze actie zal alle items op de foto door mij toegestuurd krijgen. Heel veel succes! Let’s make this life more beautiful!

  DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

|| Dit artikel is in samenwerking met Just Loes || Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd ||

 

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

14 Reacties

 1. Diana Groote
  29 juli 2015 / 13:29

  Nou, Amina, wat een ontzettend leuke blog over Just Loes. Ik ken Marloes eigenlijk helemaal niet. Op een gegeven moment ben ik Just Loes via via tegen gekomen op Facebook en sindsdien ben ik haar gaan volgen. Haar spulletjes zijn zo leuk dat ik alles wel zou willen hebben, maar dat gaat natuurlijk niet. Marloes lijkt me een ontzettend leuke en gezellige vrouw. Ik moet gewoon al haar berichtjes volgen, want ze schrijft altijd zulke leuke dingen. Om de reacties van al haar volgers moet ik dan ook weer lachen, lol.

  • Amina
   Auteur
   29 juli 2015 / 13:58

   Hi Diana! Dank je voor je lieve reactie!!! Ze is echt helemaal hoe je haar beschrijft! Dat we nog maar lang van al dat moois mogen genieten :-D

 2. Esmeralda Groenland
  29 juli 2015 / 17:43

  Wat een leuk setje! Ik doe graag mee.

  • Amina
   Auteur
   29 juli 2015 / 17:48

   Hi Esmeralda! Wat fijn om te horen. Leuk is het hè! Lees svp de voorwaarden onder mijn blog om mee te doen! xxx

  • Amina
   Auteur
   29 juli 2015 / 19:23

   Jij ook bedankt Powervrouw!!! Dikke zoen terug!

 3. Marjolijn
  29 juli 2015 / 21:45

  Wat leuk geschreven zeg! Just Loes is de enige Facebook pagina waarvan ik alle berichten en reacties lees. Jij snapt wel waarom lees ik in je blog. Het moet mij van het hart dat jij net zo leuk schrijft als zij dat doet dus ik heb nu je pagina geliked. Niet alleen vanwege deze actie, maar ook omdat ik benieuwd ben naar de rest van je blogs. Complimenten dus, erg leuk geschreven!

  • Amina
   Auteur
   30 juli 2015 / 12:05

   Hi Marjolijn, wat ontzettend fijn om te horen! Ik doe mijn best om zo goed mogelijk het gevoel weer te geven en op te schrijven, dat ik zelf ook op dat moment voel. Het is zo super wanneer dat overkomt! Dank je wel! Van het weekend staat er weer een nieuwe op!

   xxx
   Amina

 4. Sofie
  30 juli 2015 / 20:49

  Superleuke winactie ! Ik doe graag mee :)

 5. franny
  30 juli 2015 / 23:24

  wat een leuk stukje over just loes en het zijn zeker stuk voor stuk prachtige sieraden!

  • Amina
   Auteur
   30 juli 2015 / 23:53

   Dank je wel Franny en inderdaad: je zou ze allemaal willen kopen!!! :-D

 6. Sylvia Eikens
  5 augustus 2015 / 13:30

  Supermooie aktie en wat een passie hoe jij hierover schrijft.Ook hele mooie foto’s…je wordt en vrolijk van

  • Amina
   Auteur
   5 augustus 2015 / 13:42

   Dank je wel Sylvia!!! De meeste foto’s heeft Just Loes gemaakt en staan op haar website. Ze zijn zoooo gorgeous!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *