Fashion accessoires | Gouden oorbellen van Isabel Bernard

Fashion accessoires Gouden oorbellen van Isabel Bernard

Een paar jaar geleden ben ik met mijn sieraden overgestapt van zilver naar goud. Toen ik jonger was moest ik echt niets van goud weten, ik vond het veel te opvallend van kleur. Maar nu vind ik het juist veel chiquer bij mezelf staan. Isabel Bernard, een merk dat ik nog niet kende, vroeg mij een review te schrijven over de Fleur oorbellen uit de Monceau-lijn!

Fashion accessoires | Gouden oorbellen van Isabel Bernard

Wie is Isabel Bernard?

Isabel Bernard is een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs, die schoonheid ziet in de eenvoud van dingen en volop van het leven geniet. Binnen haar collectie vind je oorbellen, armbanden, colliers en ringen. Al haar sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud. Isabel Bernard staat voor een zelfstandige en mooie, positieve lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat. Helemaal in de lijn van I’m Feeling Good dus!

Collecties

Isabel Bernard heeft maar liefst 5 collecties ontworpen, gebaseerd op haar favoriete plekken in haar woonplaats Parijs. De collecties heten Rivoli, Monceau, Le Marais, La Concorde en Saint Germain. Daarnaast gebruikt Isabel deze drie materialen:

 1. de 14 karaat gouden sieraden van Isabel Bernard zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details;
 2. de rosé gouden collecties zijn speciaal gemaakt om je outfit te voorzien van een zoete en jeugdige touch;
 3. Witgouden sieraden met verfijnde details, om je outfit een statig statement te geven.

Verpakking Isabel Bernard

Stijl

Isabel Bernard heeft ook nog eens 5 elegante stijlen waar je uit kunt kiezen:

– Houd je van klassieke sieraden? Dan zijn de modellen van de Le Marais collectie helemaal jouw ding. Deze sieraden zijn geïnspireerd op één van de favoriete wijken van Isabel Bernard.

– De Rivoli collectie is een combinatie van klassiek en modern. Deze lijn is geïnspireerd op Rue de Rivoli, één van de bekendste winkelstraten van Parijs waar klassieke architectuur en moderne invloeden elkaar ontmoeten.

– Parc Monceau is Isabel Bernard’s go-to plek om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. De Monceau collectie heeft sieraden die je doen denken aan natuurlijke vormen.

La Concorde is geïnspireerd op het beroemde plein en bevat sieraden in een zoete en speelse kleur.

– Sieraden in een verfijnde en statige kleur zijn te vinden in de Saint Germain-lijn.

Isabel Bernard Monceau Fleur Gouden Oorstekers Driehoek 

Ik heb zelf voor deze mooie gouden oorbellen van Isabel Bernard gekozen, de 14 Karaat Gouden Driehoek Oorstekers uit de Monceau-collectie. Mooi, klein, subtiel en chic. De bestelling ging heel gemakkelijk online en fijn extraatje: bij een bestelling in de webshop betaal je geen verzendkosten! Ooh la laaaa! Love it! In Nederland en België geldt dat wanneer je vóór 23.30u besteld, je de sieraden morgen al in huis hebt. Ontzettend snel dus ook!

Monceau Fleur 14 karaat gouden oorstekers driehoek

Verpakking

De verpakking is prachtig! Het verklapt meteen de stijl van dit merk: chiq en elegant. De oorbellen worden verzonden in een stevig en mooi minimalistisch wit doosje (het simpele en mooie logo staat in goudfolie op de deksel) met een lief kaartje van Isabel erin.

Moneau Fleur gouden oorbellen driehoek Isabel Bernard

Wat vind ik ervan?

Jaaaaa, deze oorbellen zijn helemaal mijn ding! Ze zijn heel lief en subtiel, maar ook elegant en chiq. Ik draag graag allerlei soorten gouden oorbellen van groot tot klein en ben dus heel blij met deze cuties. De driehoek is ook een vorm die ik heel origineel vind. Daarnaast zitten ze heel fijn. Je voelt ze niet zitten en dat is precies de bedoeling.

Moneau Fleur gouden oorbellen driehoek Isabel Bernard in mijn oor

Kwaliteit en Prijs

De kwaliteit-prijs verhouding is ook heel netjes. Voor deze 14 karaat gouden oorbellen betaal je € 44,95. Daarnaast vind ik de hele ‘beleving’ erg leuk met het kaartje met de tekst in goudfolie erop. Het geeft je een klein boostje: “Tout est possible. Everything is possible. This is what my jewellery collection aims to inspire. Take matters into your own hands, and do not be afraid of what is yet to come.

Gouden oorstekers driehoek Isabel Bernard

Gouden oorbellen

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb kunnen inspireren! Isabel heeft mooie sieraden collecties voor hele betaalbare prijzen. Als je je outfit persoonlijkheid, stijl en een Frans tintje wil geven, is Isabel Bernard het merk voor jou!

 

Wat vind jij van mijn
nieuwe gouden oorbellen?

Liefs, Amina

IFG foto website herfst

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:


* Dit is een inspirerende samenwerking
met Isabel Bernard.
Door samen te werken met merken
kan I’m Feeling Good blijven bestaan.
Dank je wel voor je support!

Delen:

19 Reacties

 1. 1 oktober 2019 / 20:46

  Ziet er mooi uit! Ik vind dit soort subtiele sieraden altijd erg leuk staan. Ik droeg vroeger ook 100% zilver. Toen vond ik goud een beetje fout! We hebben het hier wel over een ander tijdperk hè, zo in 2005 ofzo. ;) Inmiddels draag ik juist alleen maar goud. Ik heb wel een zilverkleurig horloge en twee ringen. Die laatste kreeg ik van mijn ouders toen ik 21 werd, toen dacht ik dat goud weer uit de mode zou gaan haha. Draag ze helaas dus maar weinig.

 2. 2 oktober 2019 / 19:57

  Ik herken me helemaal in wat je zegt. Prachtig merk!

 3. 8 oktober 2019 / 14:02

  Wat een prachtige subtiele oorbellen, hier ben ik zelf ook gek op!

 4. 14 oktober 2019 / 21:20

  Bij dit soort kleine sieraden vind ik geel en rosé wel mooi, maar bij de grotere stukken ga ik toch voor witgoud of zilver

 5. Jouvence
  14 oktober 2019 / 21:26

  Wat een mooie en subtiele oorknopjes heb je uitgekozen! Persoonlijk ben ik meer van het zilver, ik vind goud niet zo mooi staan bij mezelf.

 6. 14 oktober 2019 / 21:37

  Wat een prachtige subtiele oorbellen. Ik draag zelf oko nagenoeg altijd goud.

 7. 15 oktober 2019 / 09:05

  Vroeger moest ik ook niets van goud hebben. Tegenwoordig vind ik het mooi. Grappig. Ik ga zeker even de website checken. Ik houd van tijdloze sieraden.

 8. 15 oktober 2019 / 16:22

  Mooie oorbellen. Ik ben van goud naar zilver gegaan.

 9. 15 oktober 2019 / 17:51

  Wauw die zien er wel erg mooi uit ik hou wel van subtiele sieraden maar soms ook iets groter

 10. Eemy
  15 oktober 2019 / 19:08

  Prachtig! Echt mijn stijl!

 11. 15 oktober 2019 / 19:09

  Ik herken me hier helemaal in! Vroeger vond ik goud ook maar niets, vond het iets voor oude mensen ? maar ik betrap me erop dat ik steeds vaker gouden juweeltjes koop. Deze vind ik prachtig! Ik hou wel van subtiele juweeltjes, niets te schreeuwerig, dus mss moet ik haar collectie eens gaan checken!

 12. Juliette
  17 oktober 2019 / 17:12

  Mooie chique eenvoudige maar subtiele oorbellen. I love it!

 13. 18 oktober 2019 / 11:44

  Wauw wat een prachtige oorbellen!! Ik was vroeger altijd van het zilver, maar tegenwoordig kun je alles wel combineren. Soms draag ik ook wel eens goud, maar net waar ik zin in heb!

 14. 27 november 2019 / 11:41

  Wat een mooie subtiele oorbellen. Ze staan je prachtig! Ik draag zelf het meest zilver en rosé goud, maar de laatste tijd ook af en toe goud. Goud en rosé goud zijn toch wat warmer dan zilver. :) Ik vind het leuk dat het tegenwoordig allemaal kan.

 15. 11 december 2019 / 21:33

  Dit merk kende ik nog niet. Wat een mooie oorbellen. Ik hou zo van de kleine oorbellen, die niet opvallen. Deze zijn echt wauw. Heb er geen woorden voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *