Etos Blushing Romance Springlook 2016

Etos Springlook 2016 imfeelinggood.nl

Ik kan niet wachten tot het lente is! Ik ben ZO KLAAR met die kou! Om ons alvast klaar te stomen komt Etos met iets leuks…een stap voor stap guide die je uitlegt hoe je een mooie lente look kunt maken…Etos’ “Blushing Romance Springlook 2016″ is zacht en zoet! De look begint bij de basis en eindigt met een top coat, helemaal zoals het hoort! Alle producten in dit blog zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Etos winkels! Happy Shopping!

Springlook Etos 2016

Deze lente staat make up in het teken van de romantiek. Kleuren zijn zacht en zoet, geïnspireerd op roze en rode rozen. En, met een ultra-vrouwelijke, blushing pink lip als finishing touch. Let love rule! Top kwaliteit en een prachtige nieuwe look & feel; dat is wat je van de nieuwe make-up collectie van Etos kunt verwachten. En – niet te vergeten – met de zachte prijs die je van Etos gewend bent.


Etos Blushing Romance

Springlook 2016

 

De make-up collectie bestaat uit een zeer breed assortiment van verschillende producten en kleuren – van mascara, oogschaduw en concealer tot blush en lipgloss, maar ook kwasten! De eigen merk make-up van Etos is een beauty merk waarmee je gezien wilt worden. Zo wordt Etos jouw one-stop-shop voor alles wat met beauty en persoonlijke verzorging te maken heeft!

 

Etos BB Cream and Etos Hydrating Primer


STAP 1
Breng na je dagcrème de Hydrating Primer aan. Deze zorgt er niet alleen voor dat je make-up langer blijft zitten, hij houdt je huid ook gehydrateerd en zorgt dat je minder foundation nodig hebt. Hierna kan de BB Cream aangebracht worden. Deze geeft een lichte dekking, terwijl het de huid voedt en beschermt tegen schadelijke UV-stralen (SPF 15).
♥ Etos Hydrating Primer € 5,99
♥ Etos BB Cream € 3,99

 

 

Etos Contour Powder, Etos Highlighting Powder and Etos Beautiful Blush


STAP 2

Tegenwoordig is geen look compleet zonder perfect gesculpte contouren! Dit is de easy way: breng met een blush kwast de Contour Powder (1 tint donkerder dan je natuurlijke teint) in een 3-vorm aan op je wangen. Begin boven de slaap en ga richting oor, van oor langs jukbeen, weer terug en langs je kaak. Dep nu een beetje Highlighting Powder
op de jukbenen en in je binnenste ooghoeken. Finish met een toefje Beautiful Blush voor zoete blozende wangen.

 

♥ Etos Contour Powder (Light/Medium) € 3,99
♥ Etos Contour Powder (Gold) € 3,99
♥ Etos Beautiful Blush (Wild Sunset) € 3,99

 

Deze lente staat make up in

het teken van de

romantiek!

Etos Eyeshadow Primer and Etos Eyeshadow Palette

STAP 3
Je ogen krijgen door de shading-techniek extra definitie. Verdeel eerst de Eyeshadow Primer over het gehele bewegende ooglid. Doe hier overheen de nude-kleur uit het Eyeshadow Palette Nude (de tweede kleur van links), helemaal tot aan het wenkbrauwbot. Dep nu een blending brush in de taupe-kleur, zet hem in je buitenste ooghoek boven de oogbolling op de huid en breng de oogschaduw in een vegende bewegingen in de arcadeboog aan. Zet ook een zweempje kleur langs de onderste wimperrand.

♥ Etos Eyeshadow Primer € 3,99
♥ Etos Eyeshadow Palette (Nude) € 6,99

 

 

Etos brow powder, Etos brow gel and Etos lipstick

 

STAP 4
Die zachte oogopslag trek je door in de wenkbrauwen. Borstel ze in model en kleur eventuele oneffenheden in met de Eyebrow Powder. Met de Eyebrow Gel fixeer je ze. Dep voor je met de lipstick begint eerst nog wat BB Cream op de lippen om je natuurlijke kleur te neutraliseren. Teken met de punt van de Lipstick Color Care eerst de omlijning van je lippen om de juiste vorm te bepalen en kleur daarna helemaal in. Ga voor perfecte strakke lijnen om je romantische lip-do echt te laten knallen. Werk eventuele uitschieters weg met een wattenstaafje met een beetje foundation.

♥ Etos Eyeshadow Powder (Taupe) € 3,99
♥ Etos Eyebrow gel (Clear) € 3,99
♥ Etos Lipstick Color Care (Running Wild) € 3,99

 

Etos Fixing Spray

 


STAP 5

Het geheim zodat je gehele make-up de hele dag (en nacht!) subliem blijft zitten is de Fixing Spray. Waar de primer als het ware de base coat is van je make-up, fungeert een fixing spray als top coat. Hij houdt je make-up smudge- en sweat proof, zonder de huid uit te drogen. Spray je gezicht van minimaal 10 cm afstand.


♥ Etos Long Lasting make-up Fixing Spray  € 4,99

 

 

 

Toolkit Etos brushes

 

TOOLKIT
De juiste tools zijn onmisbaar voor een fabulous make-uplook. Zorg dat je deze 5 essentials in je kit hebt zitten!

 
 ♥ Etos Highlight brush € 4,99
♥ Etos Foundation brush € 4,99
♥ Etos Blush brush € 5,99
♥ Etos Blending brush € 3,99
♥ Etos Brow brush € 2,99

 

De vernieuwde Etos Make Up is vanaf nu

verkrijgbaar in alle Etos winkels! 

Wat vinden jullie van deze Springlook?

 

Veel liefs, Amina imfeelinggood.nl
Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube
Delen:

4 Reacties

 1. Franny
  5 maart 2016 / 20:51

  Heerlijk altijd, nieuw seizoen met al die nieuwe kleurtjes, word er altijd zo vrolijk van!

  • Amina
   Auteur
   6 maart 2016 / 01:26

   Ik ook! Lente en herfst, mag het voor mij altijd zijn :) xxx Happy weekend Franny!

  • Amina
   Auteur
   6 maart 2016 / 18:33

   De mijne ook! En de herfst! ❤️ Dat het nu veel langer licht blijft is al zo awesome!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *