Etos: Beautygloss by Eylure

Beautygloss by Eylure Silky

Op 26 februari 2016 heeft Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, een sensationele wimperreeks in samenwerking met Eylure gelanceerd. Mascha is hiermee de eerste beautyblogger en vlogger die in samenwerking met een internationaal merk haar eigen productlijn lanceert in Nederland.

 

Eylure lanceert sensationele wimperreeks

met Nederlands grootste

beautyblogger en vlogger Beautygloss

Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, is de grootste vrouwelijke Nederlandse online influencer. Sinds de start in 2007 is het bereik met haar blog, Youtube kanaal en social media pagina’s in 2016 gegroeid naar honderdduizenden Nederlandse vrouwen. Eyelure lanceert nu de, speciaal door Mascha ontworpen, Beautygloss wimperreeks. Mascha is hiermee de eerste beautyblogger en vlogger die in samenwerking met een internationaal merk haar eigen productlijn lanceert in Nederland. De Beautygloss lashes by Eylure zijn er in drie verschillende stijlen. Alle stijlen zijn door Mascha zelf ontworpen. Ieder passend bij een speciale gebeurtenis en stemming.


‘Ik heb drie specifieke stijlen ontworpen
die ik mooi vind en
vaak draag, daarnaast weet ik wat
mijn volgers willen
en wat zij
leuk vinden. De Beautygloss
lashes heb ik ontworpen
met hen in mijn achterhoofd.’

 

De Beautygloss lashes by Eylure zijn er in drie verschillende stijlen: Silky, Fluffy & Pretty. Ze zijn gemaakt van synthetisch haar en diervriendelijk. De wimpers zijn eenvoudig aan te brengen, te hergebruiken en contactlensvriendelijk.

 

Silky Fluffy Pretty Beautygloss by Eylure

Silky is een lichtere, subtiele wimper. Het resultaat is een zachte uitstraling ideaal voor een dagelijkse look. De wimperhaartjes zijn kort waardoor deze mooi vermengen met de eigen wimpers. Prijs: € 6,99

Fluffy
is een wimper bestaande uit meerdere lagen. De wimpers geven full- on volume en zorgen voor een volle en dramatische look. Fluffy is een absolute eyecatcher en erg glamoureus. Prijs: € 8,99

Pretty
is een schuine wimper waarbij het uiteinde meer definitie krijgt door de volume van de wimpers. De pretty wimpers creëren een mooie winged look en zijn ideaal voor een feestje of speciale gelegenheid waarbij de ogen extra mogen opvallen. Prijs: € 7,99

De wimpers zijn nu verkrijgbaar in alle Etos filialen!

 

Gebruiken jullie wel

eens falsies?

 

Veel liefs, Amina xxx

 

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

2 Reacties

 1. 18 maart 2016 / 10:24

  Zo leuk dat we het zelfde thema hebben <3 We got style! Maar ik ben echt dol op nep wimpers! Alleen draag ik ze niet zo vaak doordeweeks ik moet wel echt een gelegenheid hebben of een filmpje voor jullie opnemen ;). Maar mooi zijn ze zeker!

  • Amina
   Auteur
   18 maart 2016 / 13:02

   We sure do <3 ik ga (als ze nog niet uitverkocht zijn) voor het eerst eens kijken of het wat voor mij is...ben benieuwd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *