Eikenhouten vloer inspiratie

Eikenhouten vloer inspiratie header image

Ik vind het altijd heel bijzonder wanneer ik voor het eerst ergens binnenkom en er een echte eikenhouten vloer ligt. Of dat nou in een winkel, een restaurant of bij vrienden is. Ik voel me meteen thuis, vind het gezellig en voel de warmte. En het is zo ontzettend chique op de een of andere manier. Ik heb dat gevoel echt veel minder bij vloertegels, laminaat of tapijt. Een paar weken geleden heb ik geluncht in een supermooi restaurant waar een houten vloer lag en dat gaf me meteen het idee om erover te bloggen. Liefde voor echte eikenhouten vloeren in dit inspiratieblog! Enjoy!

Eikenhouten vloer inspiratie

Populair

Het is niet voor niets dat de eikenhouden vloer door veel mensen gezien wordt als de allermooiste vloerbedekking. Het is classy, supersterk en past in bijna ieder interieur. Pinterest is voor mij dé plek om inspiratie op te doen (vooral tijdens de koude wintermaanden) en ik zie dat deze vloer echt overal in huis kan. Zelfs in de badkamer, mits je een waterdichte ondervloer gebruikt! Hout in de badkamer is dan ook echt een trend aan het worden. Kijk even mee naar al deze beauties:

Diverse tinten

Een eikenhouten vloer is in verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar. Het hoeft dus echt niet meer die klassieke houtkleur te hebben. Sterker nog, een klassieke eikenkleur vind ik eigenlijk minder mooi. Mijn voorkeur gaat uit naar een mooie lichte vloer zoals de pins hieronder. Die eerste 2 vind ik toch zo geweldig, word ik echt heel blij van. LOVE IT:

<

Lekker warm

Ohhhh zucht…zo mooi! Ik wil dit in mijn hele huis, hahahaha! Ik merk dat ik blijer word van een gladde houten vloer dan zo’n verweerde look. Wat ik in het restaurant merkte was dat de vloer ook nog eens heel lekker warm aanvoelde. Zonder vloerverwarming! Ik ben nu heel benieuwd naar jouw mening: vind jij een eikenhouten vloer ook het mooiste? En welke kleur is jouw favoriet? Heb je bepaalde plekken in huis waar je het wil hebben of mag het voor jou ook all over the place? Let me know!

 

HAPPY WEEK!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

 

 

Dit artikel is in samenwerking met
Martijn de Wit Vloeren en is een advertorial.
Hierdoor blijft deze blog actief en werkend.
Bedankt voor je support!
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Delen:

3 Reacties

 1. 21 november 2017 / 19:03

  Wat een mooie vloeren! Het is hier in huis het eeuwige twistpunt. Ik wil een houten vloer, manlief tapijt. We komen er niet uit….

  • Amina
   Auteur
   23 november 2017 / 12:06

   Echt hè! Supermooi…ik heb jullie tapijt gisteren gezien en die is wel stunning hoor! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *