Dit zijn de leukste Ibiza Boho elastiekjes voor deze nazomer

Dit zijn de leukste Ibiza Boho elastiekjes voor deze nazomer

Neeee, we zijn nog lang niet klaar met de zomer dit jaar! Sterker nog, deze nazomer/Indian Summer draag ik gewoon nog deze leuke Ibiza Boho sieraden set, gooi ik stug elke ochtend gewoon de balkondeur wagenwijd open én geniet ik nog volop van zomerse ijsjes en salades. En wat mijn outfit betreft ben ik er ook nog lang niet klaar mee. Wanneer ik de deur uitga, draag ik nog rustig deze heerlijke sieraden set met elastiekjes in wit en goud. Want dit zijn gewoon dé leukste Ibiza Boho elastiekjes voor deze nazomer en je vindt ze bij mij in de Feel Good Store!

Ibiza Boho Elastiekjes

Deze mooie Ibiza Boho sieraden set die je kunt vinden op de Boho Accessoires pagina van mijn Feel Good Store bestaat uit (van links naar rechts):

De Versailles armband heeft een mooi beige koord met als eyecatcher een witte bedel met gouden rand in druppelvorm. Het geeft de set een mooi klassiek en stijlvol tintje. De handgemaakte elastiekjes zorgen voor een speels effect en verwijzen naar de zomer en de zee. En het goudkleurige elastiekje heeft een mooi bedeltje in de vorm van een schelp. Tot slot maakt het handgemaakte wit/gouden kralenarmbandje met de ‘LOVE’-kralen het mooi af. Ik draag deze set heel graag met gouden ringen, gouden ketting en een goudkleurig horloge. En met witte nagellak erbij is het nóg mooier! In mijn Feel Good Store | boho acc. Highlight op Instagram kun je mijn witte gellak zien die ik nu draag, in combinatie met deze set.

Boho Accessoires

In ons huis kun je de liefde voor de Bohemian stijl ook terugvinden in onze woondecoratie. Het is een stijl met de kleur wit als basis, waar ik groot fan van ben. In deze sieraden set zie je de liefde voor wit ook terugkomen. De vormen en de prints laten invloeden van verschillende landen zien. De boho stijl staat daarom bekend en wordt ook wel een wereldse stijl genoemd. De liefde voor een Boho interieur wil ik terug laten komen in de items die ik verkoop in de Feel Good Store. Ik ga binnenkort meer door mijzelf handgemaakte elastiekjes en kralenarmbanden maken. Mooie items geïnspireerd met schattige bedeltjes. Allemaal in de stijl van Boho, Ibiza en wereldse stijlen. Dus veel wit, beige, taupe, roze (nude kleuren), bruin, goud en aqua.

Ibiza Boho style

De Ibiza Boho style is hot! Waarschijnlijk omdat het een mooi, warm, trendy en vrolijk gevoel geeft. Natuurlijk zal ik in de herfst en winter mijn collectie aanpassen naar wat warmere kleuren (bijvoorbeeld donkerblauw, donkerrood en zwart), maar de basiskleuren blijven hetzelfde. Voor nu ik ga ik nog even genieten van deze fijne Indian Summer!

 

 

Ben jij ook aan het genieten
van de nazomer?

Delen:

15 Reacties

 1. Lindaschrijftop
  3 september 2021 / 15:34

  Wat een leuke armbandjes met warme kleuren, van sieraden kun je nooit genoeg hebben.

 2. 3 september 2021 / 15:35

  Dat is dus helemaal mijn stijl he! Ik loop as we speak met een schelpen chocker en ene schelpen enkelbandje om.

 3. Caroline
  4 september 2021 / 08:11

  Ja het belooft dit weekend een heerlijk nazomer, oftewel Indian Summer te worden. Jouw boho bandjes passen daar natuurlijk perfect bij.

 4. Felice Veenman
  4 september 2021 / 17:31

  o super schattig deze armbandjes ! deze zitten vast ook niet in de weg bij het typen enzo, omdat ze gewoon glad om je pols sluiten

 5. 5 september 2021 / 08:49

  Wat een leuke stijl! Ik krijg er meteen zo’n lekker strandgevoel bij. :)

 6. Frederique
  5 september 2021 / 19:57

  Mooi zijn ze, ik houd erg van die stijl. Eigenlijk is Ibiza Boho style altijd wel mooi, heel tijdloos.

 7. 7 september 2021 / 18:00

  Ze zien er erg zomers uit. Zelf draag ik zilveren armbandjes altijd

 8. 9 september 2021 / 19:51

  Leuk! En ja, ik sta in standje ‘zwaar negeer’ voor wat betreft dat de zomer ten einde loopt. Nee, denk ik dan. We gaan een Indian Summer hebben. We gaan genieten van elke zonnestraal. Heerlijk dat ik de afgelopen dagen weer jurkjes heb kunnen dragen en genieten van het lome, warme weer. Leuke armbandjes trouwens! En leuke webshop!

 9. 9 september 2021 / 23:07

  Super mooie armbanden. Ik wil ze ook hebben.

 10. 10 september 2021 / 09:15

  Wat een leuke armbandjes. En jij beschrijft precies wat voor gevoel deze stijl mij geeft: “het geeft je een mooi, warm, trendy en vrolijk gevoel”.
  Overigens ben ik ook nog lang niet klaar met de zomer. Hij moet voor mij eigenlijk nog beginnen. Dus ik hoop op een prachtige herfst zodat we de zomerse creaties en kleding nog lang kunnen dragen, de deuren nog veel open kunnen gooien en nog lekker lang op bloten voeten buiten kunnen rondlopen. :)

 11. 10 september 2021 / 14:43

  Wat een mooie kleur hebben deze stiekjes / Armbandjes ik zou deze met liefde en plezier dragen bij een mooie outfit!

 12. Caroline
  19 september 2021 / 08:55

  Ja ik geniet enorm van de nazomer. Ik vind de nazomer en vroege herfst de fijnste seizoenen van het jaar.

 13. Cynthia
  21 september 2021 / 12:41

  Wat zien ze er leuk uit! Het is echt zo’n fijne onbezorgde sfeer. Hopelijk kunnen we zo de zomerse sfeer nog eventjes wat langer rekken. ;)

 14. Mandy
  21 september 2021 / 14:55

  Wauw! Dit is echt mijn style. I love it. Helaas kan ik er geen nieuwe sieraden bij gebruiken hahah, ik heb altijd mijn vaste sieraden om. Een fitbit en 3 pandora armbandjes, leren armbandje en een elastiekje. Heb ook altijd dezelfde ketting, alleen oorbellen wissel ik wel.

 15. 22 oktober 2021 / 09:46

  Het fijne aan elastiekjes vind ik dat ze lekker soepel zijn en niet steeds verschuiven op je arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *