Dit zijn de 10 meest gelezen artikelen in 2019

Dit zijn de 10 meest gelezen artikelen in 2019

Jaaaa! Het is 2020! Het jaar waarin I’m Feeling Good in mei vijf jaar zal bestaan. Het jaar waarin we ook begonnen zijn aan een nieuw decennium! Én het jaar waarin er mooie dingen gaan gebeuren voor mij persoonlijk. Maar daarover later dit jaar meer. En ‘klinkt’ 2020 ook niet ontzettend mooi? Mooier dan 2010 toch? Ik blik aan het einde van een jaar altijd even terug in mijn Google Analytics en mijn dashboard om te kijken welke artikelen het meest gelezen zijn. In dit artikel laat ik jullie dus de 10 meest gelezen artikelen van 2019 zien! Happy New Year!

Dit zijn de 10 meest gelezen artikelen in 2019

De lijst is lekker gevarieerd! En waar ik zó ontzettend blij om ben, is dat van elk onderwerp waar ik over schrijf – Lifestyle, Beauty en Wonen – één of meerdere blogs in de top 10 staan! Woohoo!!! Dat laat zien en dat bewijst maar weer eens dat je als blogger echt niet over maar één onderwerp hoeft te schrijven. Of ‘niche’ zoals het ook wel genoemd wordt (dat ‘afgebakend stuk’ betekent) en ik echt een heel stom woord vind. Er wordt namelijk vaak geadviseerd aan bloggers/influencers door marketingdeskundigen, dat het beter is om over maar één onderwerp op je blog te schrijven. Maar dat hoeft dus echt niet: jullie lezen graag mijn blogs en ik wil gewoon graag schrijven over de dingen die ik leuk vind! Dus ik tel heel graag met jullie af van nummer 10 naar nummer 1:

10.
Onze nieuwe kerstboom en kerstboomdecoratie

Dit artikel plaatste ik begin december 2019 en ik vind het tof om te zien dat ‘ie dan alsnog in de top 10 terecht is gekomen! Dankzij Instagram en andere bloggers en vloggers doe ik zó veel inspiratie op en leer ik elke dag weer iets meer op het gebied van interieur en decoratie. In 2018 had ik zelf echt nooit zo mooi een kerstboom kunnen versieren!

9.
Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate | Review

Dit artikel schreef ik in 2017 al, maar staat toch in de top 10 van 2019! En daar ben ik heel blij om, want dat betekent dat mensen blijven zoeken naar reviews over dit product. Ik ben ook nog steeds trots op dit artikel, omdat ik de fotografie zo on point vind (al zeg ik het zelf ;-).

8.
Welke kerstkaarten heb ik dit jaar gekocht?

Nóg een artikel die pas in december online kwam en in de top 10 van 2019 terecht is gekomen. Kerst is waanzinnig populair bij jullie en dat vind ik geweldig, want ik ben zelf ook DOL op kerst!

7.
Adventskalender My Jewellery 2019

Adventskalenders worden ook steeds populairder. Vorig jaar schreef ik over die van Kiehl’s, dit jaar was My Jewellery aan de beurt. Het kwam zelfs in het nieuws dat mensen variatie in kalenders heel tof vinden, zoals sieraden of skincare (in plaats van alleen maar chocola). Veel mensen wilden dan ook weten wat er in de kalender zat van My Jewellery vóórdat ze ‘m wilden kopen. Dat kwam ook omdat de kalender van 2018 niet bij iedereen even goed was gevallen…er zaten toen wat ‘aparte’ spulletjes in zeg maar – bijvoorbeeld een mini deodorant van Dove – and the people were not pleased…en terecht. En kijk, in 2019 was de inhoud stukken beter!

6.
Food & Drinks Recept | Zomerdrankje Hugo + alcoholvrije variant

Een iets oudere blog, maar nog steeds mijn fave cocktail én op 6 in de top 10! Ik drink het veel minder dan vroeger (drink nu vooral water, cappuccino en thee, ook in het weekend), maar als het tijd is voor een feestje kun je mij heel blij maken met een Hugootje. Heerlijk, lekker fris en mierzoet! Voor mensen die geen alcohol drinken/lusten heb ik de alcoholvrije variant opgeschreven, dat nog steeds wordt gewaardeerd. Daarom heel erg leuk dat deze weer goed gelezen is in 2019!

5.
Beauty-Weetjes | Hoe lang zijn beauty producten houdbaar?

Dit artikel is al bijna 5 jaar oud! Wow! Dit artikel is ontstaan omdat ik online op zoek moest naar de houdbaarheidsdata van mijn make up. Kon het nergens op de verpakking vinden. En ik dacht “Als ik het niet kan vinden ben ik vast niet de enige!” En dat klopt, want hij is tot nu toe ieder jaar in de top 10 terecht gekomen.

4.
Woontrend | Gedroogde pampaspluimen in je interieur

Jaaaaa, echt dé woontrend-hype van 2019, dus echt geen wonder dat deze in de top 10 staat! Het is ook een heel makkelijke manier om een kamer mooi te stylen. Die van mij staan nog steeds te pronken in de woonkamer, love them!

3.
Beauty-weetjes | Make up kwasten: welke waarvoor?

Ik heb deze geschreven (net als die over de houdbaarheid) omdat ik er op een gegeven moment gewoon niet meer uitkwam welke kwast nou waar voor was. Het wordt op verpakkingen ook niet altijd goed uitgelegd. Leuk dat er “Contour kwast” op staat, maar wat kun je er dan precies mee? Check dit overzicht!

2.
How to: je eigen Instagram highlight covers maken

Ik ben echt trots op deze blog en daarom ook zo blij dat ‘ie in 2019 nog steeds zo populair is. Geschreven in maart 2018, maar eind 2019 aangepast en geüpdate. Deze blog legt stap voor stap uit hoe jij mooie covers maakt. En het is echt zo gebeurd!

En op nummer 1:

1.
Beauty-weetjes: 7 tips om van die gele nagels door nagellak af te komen

Vanaf het moment dat ik deze postte in augustus 2015 (drie maanden nadat ik begonnen was met I’m Feeling Good), werd deze al het meest gelezen! Ik denk omdat het een goede en uitgebreide blog is, dat niet alleen de oorzaak en het voorkomen ervan uitlegt, maar ook meteen laat zien met welke producten je geholpen bent.

Meest gelezen artikelen blogs

Ik hoop dat ik je met deze blog een kijkje achter de schermen heb kunnen geven van I’m Feeling Good. Ik vind het heel erg leuk om een top 10 lijstje van meest gelezen blogs te maken, dus dit zal ik volgend jaar ook weer doen!

Welke blog uit deze
lijst vind jij
het leukste?

 

Liefs, Amina

 

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

18 Reacties

 1. 16 januari 2020 / 21:06

  Super leuke opsomming, ik snap dat de eerste veel gelezen is!

 2. 16 januari 2020 / 21:33

  Wat een divers overzicht! Ik word het meest getrokken naar de blog over de beautykwasten :)

 3. 16 januari 2020 / 21:46

  Nr 5 en 8 vond ik echt leuke artikels. De tips waren echt handig.

 4. 17 januari 2020 / 10:22

  Ik vind het juist leuk om verschillende blogs te lezen. Ik heb dan ook niet echt een voorkeur.

 5. Jouvence
  17 januari 2020 / 14:15

  Erg leuk om de 10 meest gelezen artikelen van 2019 te zien!

 6. 18 januari 2020 / 09:51

  Leuk zo’n overzicht! Ik ken je blog nog niet, dus ideaal om dan zo even wat extra te kunnen lezen.

 7. 18 januari 2020 / 17:52

  Leuk om te lezen. Bij mij doen oude artikelen het ook heel goed steeds. Een review over een Hema gel nagellak set staat al anderhalf jaar elke maand op nummer 1.

  En ik moest lachen om nummer 7. You know why. ;-)

 8. 19 januari 2020 / 12:07

  Toen ik je rijtje zag, was ik vooral benieuwd naar de pampuspluizen. Nu ik weet wat dat zijn, kan ik mij inderdaad herinneren dat ik die vorig jaar veel heb gezien (op Instagram). Inderdaad een leuke manier van styling.

 9. 19 januari 2020 / 12:08

  Wat leuk at zo’n recent artikel over een kerstboom het zo enorm goed deed inderdaad.

 10. 19 januari 2020 / 12:09

  wat een leuk overzicht ! ik heb niet echt een favoriet, vond ze allemaal leuk om te lezen!

 11. 19 januari 2020 / 13:15

  haha leuk is dat he, om af en toe eens terug te kijken welke artikelen het meest bezocht zijn. Ik doe dat wel eens met “zoekopdrachten” Helaas word daarbij niet alles meer getoond.

 12. 20 januari 2020 / 20:20

  Leuke overzicht van alle meest gelezen blogs. 5 van deze blogs heb ik inderdaad gelezen. Ik begrijp waarom ze populair zijn.

 13. Frederique
  20 januari 2020 / 23:21

  Ah ja ik weet die met de pluimen nog goed. Wat een veelzijdige lijst is het geworden. Op naar mooie 2020 blogs!

 14. 21 januari 2020 / 09:00

  Wat leuk om te lezen, ik kijk er eigenlijk nooit echt naar maar ik denk dat het best interessant is om dat ieder jaar te doen.

 15. Mandy
  26 januari 2020 / 18:19

  Wat leuk om te lezen! Ik ga direct kijken naar jaarlijks, ik kijk alleen naar de blogs per maand haha :)

 16. 27 maart 2020 / 11:37

  Leuk! Ik heb er een aantal van terug gelezen: net je blog ontdekt :-)

 17. 13 mei 2020 / 20:11

  Leuk om te zien hoe de beauty-weetjes in trek waren! En bijzonder hoe hoog de Kerst artikelen stonden! Bizar hoe mensen in zo’n periode daar veel op zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *